Anafi veerboten

Anafi passagiers- en auto veerdiensten

Anafi passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Anafi naar Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Piraeus, Santorini, Sikinos, Syros en Thirassia.

Alle beschikbare Anafi ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Anafi auto en de passagier ferry tickets zeilen te vergelijken en van Anafi, Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Piraeus, Santorini, Sikinos, Syros en Thirassia met LANE zee Lines of ANEK ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Anafi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Anafi Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Anafi Ferry Tickets
met LANE zee Lines of ANEK voor ferry's varen van Anafi naar Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Piraeus, Santorini, Sikinos, Syros en Thirassia online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Anafi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Anafi veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Anafi

Anafi ligt aan de zuidoostelijke rand van de Cycladen eiland complex, dat het dichtstbijzijnde eiland Santorini (Thera) is. Het is administratief in het bijzonder onderworpen aan de prefectuur van de Cycladen, en Thera provincie.

Het heeft een oppervlakte van 38.4 vierkante kilometer, een kustlijn van 32.4 km en een maximale hoogte van 579 meter (Mount Vigla). Het eiland afstand van Piraeus haven is 155 nautische mijlen.

Anafi eiland is een ver verwijderd van het snelle tempo van de moderne ontwikkeling, aan de rand van de Cycladen, stemmig door de Egeïsche zon en de zee zout, geïsoleerde in zijn eenvoud.Anafi beweert geleidelijk haar belang op de toeristische markt.

Het is momenteel in een positie te bieden alle nodige diensten aan de reizigers, die niet aankomt in Anafi als een reguliere toeristische, maar meestal hebben alle de kenmerken van de ontdekkingsreizigers van oude tijden, ontdekkingsreizigers van een Maagd en wereldvreemd landschap, telkens opnieuw ontdekt over land en door zee.Aankomen bij de poort van Ai Nikolas en vervolgens hoofd voor Chora, de hoofdstad.

Anafi Ferry haven
Geschiedenis

De heuvel waarop de oude stad bevond zich strekt zich uit tot een hoogte van 327 meter.Ruïnes van de asty, de Anafian stadstaat er, gezien kan de stad was waarschijnlijk opgericht door Dorian kolonisten in de 8e eeuw v.Chr., en gedomineerd eiland leven tot het einde van de oudheid.

De stadsmuren, evenals uitgebreide ruïnes van de stad begraafplaats, kunnen worden gezien op Kastelli.Rijke bevindingen uit de Romeinse periode, waarin het eiland bloeide, zijn verspreid over het gebied; een bijzonder indrukwekkend bevinding is de sarcofaag ligt naast de historische kapel van de Panagia sto Dokari.

Het klooster van Zoodochos Pigi of Panagia Kalamiotissa is gelegen in de smalle landengte die het hoofdeiland van het schiereiland Kalamos scheiden.Het is gebouwd over de eminente oude tempel van Apollo Aeglitis, die is gekoppeld aan de asty door de verharde Iera Odos (secties die kunnen nog steeds worden gezien vandaag). Vrij hoog secties van de muren van de tempel zelf, en de behuizing zijn bewaard, en opgenomen in de behuizing van het hedendaagse klooster.

Het klooster heeft gefunctioneerd als een pelgrimstocht sinds de tijden van de Turkse overheersing, en is bekend, zowel binnen als buiten Anafi.Het eiland de belangrijkste religieuze feest vindt plaats er op September 7e-8e.De zevende en achtste van September zijn twee speciale dagen voor het eiland.Dit is wanneer het feest van Panagia Kalamiotissa, de Madonna van Anafi, plaatsvindt.Voorbereidingen voor het feest beginnen dagen van tevoren, om te controleren of dat alles is klaar op de grote dag.

Aan de vooravond van het feest (7 September), bijna alle bewoners van het eiland gebruikt voor het verzamelen van hun bezittingen en ga naar het klooster.Het was als een massa huis bewegende gebeurtenis.Sommigen gingen naar het klooster door ezel of mule, maar de meeste van de dorpelingen reisde er door vissersboot, als de zuidwestelijke wind gedragen.Meestal werden alleen de hoogbejaarden achtergelaten in Hora.

De Panagia feest is een feest voor iedereen.De sfeer was tegelijk religieuze en gevuld met de verwachting van grote vieringen.Het diner werd geserveerd na de kerkdienst, deze altijd opgenomen jongen uit het klooster flock.Toen was het tijd voor de "tsambouna" doedelzak en dansen.Op de volgende dag, 8 September, zou iedereen terug naar Hora na de kerkdienst en de festiviteiten zou blijven in het dorp.Naast de inwoners van Anafi, werd het religieuze feest ook bijgewoond door veel mensen van Santorini, die vaak komen op bedevaart naar de Anafi klooster.

De hoge monolithische rots, ontoegankelijk door zee en moeilijk te bereiken over land, vormt een unieke natuurmonument voor het eiland.Het speelt gastheer voor zeldzame soorten van flora en indrukwekkende geo-morfologische kenmerken heeft.De rots was bewoond, incidenteel, ten minste, in de Middeleeuwen als een toevluchtsoord van talrijke indringers van het eiland.

De Villiage 

Met een open uitzicht over de Kretenzer Zee is Chora de enige georganiseerde nederzetting, in de typische Cycladische stijl maar met zijn eigen unieke kenmerken.Alle excursies naar het eiland "geheime" en zichtbaar platteland start in Chora of de poort.Het nabijgelegen pittoreske strand van Kleisidi met zijn enkele verspreide huizen, en de exotische stranden van Katsouni, Mikros en Megalos Roukounas, Megas Potamos, Aghioi Anargyroi, Prassies.Kastelli, een heuvel met de ruïnes van een oude stad, en Katalymatsa, de site van de oude Romeinse poort.

Het klooster van Zoodochos Pigi (leven-gevende bron) of Panagia tis Kalamiotissas, een beroemde Anafian bedevaart en beschermheer van het eiland.De ruwe schiereiland van Kalamos (hoogte 459 meter), met het oude klooster van de Kalamiotissa op zijn hoogtepunt.

Het dorp is dichtbevolkt en afkomstig is uit de Middeleeuwen.Het is amfitheatrisch gebouwd boven de poort, op een hoogte van 260 meter.

Met 270 inwoners vandaag, wordt Chora onderscheiden van de hoofdstad van andere Cycladische eilanden als gevolg van de talrijke gebogen Eenpersoonskamer homes, die een groot gebied van de nederzetting in beslag nemen.Smalle geplaveide straatjes criss-cross het dorp, wat leidt tot de Venetiaanse Kastro (Fort), de eerste kern en het hart van het dorp.

Verschillende kerken zijn verspreid over Chora, waaronder die van Agios Nikolaos, de Kimissi (veronderstelling), Agios Charalambos, Christos tou Stavrou (Christus aan het Kruis), Aghioi Anargyroi en Agios Georgios aan de bovenkant van het Kastro, allemaal met Byzantijnse of postbyzantijnse iconen.Bevindingen van oude Anafi kunnen worden bekeken in de archeologische collectie.

Voetgangers en dieren zijn vrij om te zwerven rond, zoals Chora, wordt een traditionele nederzetting, ontoegankelijk voor voertuigen is.Diverse taverna's, een grill, een bakkerij, een supermarkt en een bar zijn beschikbaar voor de lokale bevolking en bezoekers.Accommodatie wordt verzorgd door verschillende kamers te laten.

 


Best beschikbare Anafi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Anafi Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare LANE zee Lines of ANEK passagiersschepen en veerboten naar en van Anafi prijs van het ticket.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Anafi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Anafi ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Anafi ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Anafi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Anafi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Anafi bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Anafi en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier