Andros veerboten

Andros passagiers- en auto veerdiensten

Andros passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Andros naar Mykonos, Rafina, Syros en Tinos.

Vergelijken alle beschikbare Andros ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Andros auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Andros, Mykonos, Rafina, Syros en Tinos met Agoudimos Lines, Blue Star Ferries, Cyclades snelle veerboten of Anek Lines ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Andros ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Andros Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Andros Ferry Tickets
met Agoudimos Lines, Blue Star Ferries, Cyclades snelle veerboten of Anek Lines voor ferry's varen van Andros naar Mykonos, Rafina, Syros en Tinos online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Andros passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Andros ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Andros

Andros is de meest noordelijke en tweede grootste eiland van de Cycladen na Naxos.Zijn grootte is 374 vierkante kilometer, met een lengte van 39.8 kilometer en een breedte van 16.7 km op haar breedst.

Er is ongeveer 110 kilometer kustlijn.Het terrein is bergachtig, maar de habited gebieden zijn relatief niveau.Het eiland is verdeeld in vijf regio's door vier bergachtige massa.

Andros is een eiland dat genoeg toerisme heel goed georganiseerd, maar niet zo veel heeft dat het ook heeft worden gecommercialiseerd.

Een tamelijk groene eiland van de Cycladen, Andros biedt echt mooie stranden, mooie dorpjes en een rustige, ontspannen sfeer.Het is het tweede grootste eiland van de Cycladen, en de hoge bergen en diepe valleien een onvergetelijke indruk maken.

Hoewel niet een partij eiland, het nachtleven hier is heel gevarieerd en degenen die houden van vissen, zeilen en snorkelen vindt zeker hun paradijs.

Andros veerboten
Geschiedenis

ANDROS eiland is een van de centrale groep Cyclades Griekse vakantie eilanden.Andros is een populaire keuze voor weekending mainlanders en grote eiland.Andros heeft een geheel eigen - als een beetje eendimensionale, verscheidenheid is niet dat het eiland van lange passen karakter.Andros eiland heeft een enkele toeristische vakantieoord aan Batsi en een vrij alledaags kapitaal op Hora.Het eiland, heeft echter zijn goede punten.Natuurlijke bronnen aanleiding geven tot weelderige groene valleien tussen majestueuze bergtoppen en stranden van Andros eiland spectaculaire als extern kunnen worden.

Andros heeft een uitgebreid netwerk van donkey paden doorkruisen de interieur, waardoor het eiland een ideale bestemming voor wandelaars.Hoewel sommige van de wandelpaden choled met struikgewas en doornen kunnen, zijn velen van hen redelijk goed onderhouden.Andros is ook gemakkelijk te bereiken vanaf het vasteland van Griekenland.Veerboten rubriek voor Mykonos en Naxos verlof Rafina elke dag en Andros is meestal hun eerste aanloophaven.

Maar verwacht niet veel van de gebruikelijke Griekse eiland vriendelijkheid op het eiland van Andros.De inboorlingen zijn een veel dour, eenlettergrepige en sommige van de dorpen kunnen ongeveer zo kameraadschappelijk als een Welsh dorp op een natte woensdag.Andros is totaal anders dan alle andere eilanden van de Cycladen.Met zijn hoge en steile bergen, diepe, groene en vruchtbare valleien, zijn overvloedige stromend water, plateaus, terrasvormige landerijen, steile kusten en de vele grote en kleine gouden zandstranden, is een constante contrasten en leuke verrassingen.

Zijn perfect voor zachte wandelen, wandelen of rijden en binnen enkele kilometers de omgeving landschap drastisch wijzigen.Het ene moment bent u in een droge, borstelig winderige omgeving en de volgende in een bos van dennen, of een bos van kastanje, vliegtuig en eiken met het geluid van stromend water brabbelen over haar steenachtige rivierbedding.U kunt verplaatsen van het sunbaked zandstrand met duidelijke sprankelende blauwe zee van de kust naar groene en vruchtbare vallei of weelderige kloof die is rijk aan vegetatie en flora.

Vier kleine rivieren steken het eiland van west naar Oost.Deze rivieren, samen met de bergen, zijn de schoonheden van Andros.In tegenstelling tot vele Griekse eilanden stromen ze het hele jaar gevoed door de bergtoppen.De rivier Arnipotamos stroomt in de baai van Lefka, de Achla rivier die in de baai van Achla, de Megalos Potamos rivier stroomt in Paraporti strand in Hora en de Dipotamata rivier uitmondt in de baai van Syneti uitmondt.

Afgezien van deze rivieren zijn er ongeveer zeven stromen die ook voortdurend alle jaar voortvloeien.Dit maakt een totaal van elf waterwegen, die bijna allemaal kleine aquatische gebieden op de mond, met rijke vegetatie en opmerkelijke aquatische fauna vorm.

Andros stad

In Andros hoofdstad, Chora, is er een museum over van het eiland scheepsbouw door tijden.Er is ook een archeologisch museum met artefacten uit vele periodes in de geschiedenis.De Sariza putten zijn natuurlijke wells waar u dat water rechtstreeks van hen drinken kunt.Veel van de gebotteld water op Andros komt uit hier.Andros of Hora, is zoals het lokaal is genoemd, de hoofdstad van het eiland, en daarna elke uitdaging, de mooiste stad.

De medio-leeftijden stijl huizen, de neo-klassieke en eiland-type degenen, naast de smalle steegjes, de musea en de stranden, zijn de belangrijkste attracties voor elke bezoeker.Is dichtbij Hora Messaria, het middeleeuwse centrum van het eiland, met Taxiarchis Michail, een belangrijke Byzantijnse kerk gebouwd in 1158.

Menites is een all-groene dorp met veel wateren, tuinen en grote platanen.Stenies zal indruk maken, aangezien het een van de mooiste dorpen van het eiland met mooie herenhuizen.Hogere boven ligt Apikia, bekende dankzij natuurlijke bron van Sariza en Pithara, ook een ecosysteem van grote natuurlijke schoonheid met meren en watervallen.

In het noordelijk deel van het eiland zal u twee belangrijkste steden, Gavrio en Batsi tegenkomen.De eerste host fungeert voor de poort, terwijl beide de belangrijkste toeristische faciliteiten van het eiland hebben.Pittoreske steden met veel taverna's en koffie-winkels, kan bieden de bezoeker allerlei diensten en entertainment.Verdere vindt noorden u vele dorpjes, Chartes, Kalivari, Varidi, Amolochos, Vitali, Makrotantalo, Agios Petros.

Land dorpen in een bergachtig landschap, eindigend tot mooie stranden geïsoleerd.Bewegende hoger omhoog van Batsi de bezoeker zal vinden Katakilos, Aprovatou, Arni en Ateni aan de oostkust.Half-weg naar Hora ligt Paleopoli, de oude hoofdstad van Andros, een groene dorp gebouwd op de steile helling van de berg, met vele belangrijke oude bevindingen, die u in het Archeologisch Museum zien kunt.

Stranden 
Het meest populaire strand is waarschijnlijk Batsi, maar andere plaatsen aan te bevelen zijn ook Agios Petros, Fellos, Korthi, Gavrio, Kypri, Lefka, Kaminaki.and de baai van Korthi.

Nighttlife
Als je aandringen op "clubbing" een beetje, zijn er muziek bars in Batsi en Gavrion, ten minste in het hoogseizoen.Er zijn ook veel bars, en kunt u genieten van zowel Griekse en buitenlandse muziek, wat u verkiest.In Chora is er ook een openlucht bioscoop: alle films in hun originele talen met Griekse ondertitels worden weergegeven.

Voedsel
Er zijn vele tavernes en restaurants op Andros, en een flink aantal lokale specialiteiten.U moet proberen de lokale worsten, zon gedroogde wijn en diverse mezedakia - tit stukjes.De gebakjes mag niet worden gemist: Andros staat bekend om haar uitstekende snoepjes met name die welke zijn gemaakt van amandelen van de beroemde "kaltsounia". 

Coming out van de veerboot in Gavrio het restaurant 'Konaki' rechts op biedt de waterkant uitstekende Griekse keuken.In Chora vindt u in 'Nefeli' tegenover de kerk van Panagia, in Georgiou Empeirikou Straat die naar de archeologische museum in Korai Plein en verder naar het Maritiem Museum en het standbeeld van de onbekende Sailor leidt lokale meze gerechten.

 


Best beschikbare Andros ferry ticket Prijsgarantie

Beste Andros Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Agoudimos Lines, Blue Star Ferries, Cyclades snelle veerboten of Anek Lines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Andros.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Andros ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Andros ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Andros ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Andros Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Andros ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Andros bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Andros en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier