Antikythira veerboten

Antikythira passagiers- en auto veerdiensten

Antikythira passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Antikythira naar Gytheion, Kissamos, Kythira en Piraeus.

Alle beschikbare Antikythira ferry ticketprijzen vergelijken in real time en de goedkoopste beschikbaar Antikythira auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Antikythira, Gytheion, Kissamos, Kythira en Piraeus met LANE zee lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Antikythira ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Antikythira Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Antikythira Ferry Tickets
met LANE zee lijnen voor veerboten varen van Antikythira naar Gytheion, Kissamos, Kythira en Piraeus online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Antikythira passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Antikythira ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Antikythira

Kythira Antikythira eiland: Antikythira is een zeer klein eiland dat ligt in het zuidoosten van Kythira en behoort tot de Ionische eilanden.

Dit kleine eiland heeft een lange geschiedenis, hoewel vandaag het afneemt.Antikythira heeft slechts 110 inwoners die permanent op het eiland wonen en de meeste van hen zijn ouderen.

In de zomer, het dorp krijgt meer livelier met toeristen of immigranten die op het eiland komen, maar nog steeds dit nummer niet Bovenkruising 300 of 400 mensen.Een landmassa van 20 sq.km.

De kustlijn is 24 km.Dit afgelegen eiland heeft geen strand.De hoofdstad is Potamos.Het is niet alleen de hoofdstad, zijn de enige nederzetting.Door Potamos heeft oude Aigilai muren die dateren uit de 5e eeuw V.Chr.

Antikythira Ferry haven
Geschiedenis

Sporen van Minoïsche nederzettingen gevonden op het eiland en over het algemeen zijn verbinding naar Kreta is sterk over de geschiedenis van Antikythira.Sinds 300 v.c, had het eiland voortdurend getroffen door piraten aanvallen, die het eiland vele malen vernietigd.Het eiland was re-inhabited in de Romeinse tijd, en in 1204 A.D, de Venetianen nam over Antikythira en er een klein garnizoen gebouwd om te controleren de naval passage uit het westen naar het Oosten.Het eiland werd al snel een toevluchtsoord voor Griekse revolutionairen van Kreta en de Peloponnesos, die tegen de Ottomanen vochten.

Na de val van de Venetiaanse democratie in 1797, werd Antikythira onbeheerd zonder een regering.In 1815, werd het toegevoegd aan de Engelse soevereiniteit.In 1864, samen met de andere Ionische eilanden, werd een Antikythira deel van Griekenland.Tijdens de Tweede Wereldoorlog, was het eiland eerst gecontroleerd door de Italianen en vervolgens door de Duitsers.Na de Griekse burgeroorlog en tot 1964 ontvangen het eiland politieke ballingen, voornamelijk communisten.In de jaren zestig en zeventig, de meeste van haar bewoners verhuisde naar Australië en Amerika op zoek naar een beter leven, maar nog steeds houden sterke betrekkingen met hun vaderland.

De ontwikkeling van het eiland begon in de jaren tachtig, waar elektriciteit was geïnstalleerd op het eiland en water opslagplaatsen werden gebouwd.Aan het einde van de jaren negentig, de haven werd uitgebreid en een kleine schuilplaats voor de vissersboten werd gebouwd.Nu de wegen zijn verhard en een helihaven serveert de emerge situaties van de bewoners.

Antikythira stad

Vandaag, baseert Antikythira haar economie op visserij.Toerisme is nog niet ontwikkeld en slechts een paar kamers te huur kunnen worden gevonden.De meest belangrijke nederzetting is Potamos, waar u ook een politieagent en een arts vinden kunt.Rondom het eiland vindt u mooie, kleine stranden om te zwemmen, zoals Xeropotamos strand, vlakbij die er de oude versterkte stad van Kastro en de overblijfselen van de tempel van Apollo ligt.

De meest bekende festival op Antikythira is de naam dag van Agios Myronas, op 17 augustus, die de patroonheilige van het eiland is.Deze Antikythira is op haar hoogtepunt en vele pelgrims tijd.Dit kleine eiland is bereikbaar per boot van Kythira in 2 uur, Gythion in de tegenovergestelde kust van Laconia in vijf uur of Kastelli, Kreta in 4 uur.

Dit kleine eiland heeft een telefoon, een school met 6 leerlingen, een arts, een politieagent en een klooster.Er is een Kafenion en een Taverna maar geen post office of bank.Er zijn 10 kamers beschikbaar voor toeristen.Lopend water en toiletten zijn schaars.

Drinken en dineren
Voedsel is hier, beperkte maar beschikbaar.Dit is niet een eiland voor toeristen op zoek naar iets anders dan isolement.

 


Beste beschikbare Antikythira ferry ticket Prijsgarantie

Beste Antikythira Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare LANE zee lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Antikythira.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Antikythira ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Antikythira ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Antikythira ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Antikythira Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Antikythira ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Antikythira op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Antikythira en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier