Arbatax veerboten

Arbatax passagiers- en auto veerdiensten

Arbatax passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Arbatax naar Cagliari, Civitavecchia, Genua en Olbia.

Alle beschikbare Arbatax ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Arbatax auto en de passagier ferry tickets naar en van Arbatax, Cagliari, Civitavecchia, Genua en Olbia zeilen met Tirrenia ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Arbatax ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Arbatax Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Arbatax Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Tirrenia voor ferry's varen van Arbatax naar Cagliari, Civitavecchia, Genua en Olbia online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Arbatax passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Arbatax ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Arbatax

Arbatax is een kleine haven in de regio Ogliastra.Het centrum van dit kleine stadje stijgt bij de bodem van Cape Bellavista-grondgebied verrijkt met het groen-gekleurde mediterrane struikgewas en beroemd om de karakteristieke rode rotsen en de massa's van porfier graniet ligt dicht bij de haven.

Een ware explosie van kleuren plaatsvindt in het voorjaar met het contrast van de rotsen van de Kaap en rif, witte zand van het strand en de transparante en heldere wateren.

Een natuurlijke frame hierop is het panorama op de omliggende bergen, de hoogste op het eiland.Naast de haven stijgingen is een toren uit de zeventiende-eeuwse while rechts een prophyry steengroeve.

Op de zee, het silhouet van het beroemde porfier rif bekend als de "rode rotsen" van Arbatax .

Arbatax Ferry haven
Geschiedenis

Gelegen in de Oost-kust, in het noordelijke deel van het voorgebergte van Capo Bellavista, niet ver van een onlangs geregenereerde zone, werd dit kleine stadje in de buurt een uitkijktoren (XVI eeuw) gebouwd. 

Dit gebied, is zoals kan worden gezien door het grote aantal Giants' Graves, Domus de Janas en nuraghi, bewoond sinds de prehistorie.Op de vuist het doorgegeven in Pisa handen, dan werd veroverd door de Aragoneses, en uiteindelijk opgenomen in Quirra County.

Arbatax, waarvan papierfabrieken zijn zeer beroemd in Sardinië, en waarvan hij de haven, na de Olbia, is het beter uitgerust in de kust, is tegenwoordig onderdeel van de gemeente Tortolì. 

Dit gebied is zeer interessant, zowel voor zijn natuurlijke en archeologische aspecten.De omgeving van Tortolì, ongeveer 5 kilometer ver van Arbatax, is vol van nuraghi, domus de janas en tombe dei giganti (graven van de reuzen) de aanwezigheid van oude beschavingen getuigen.Ten noorden van Tortolì is er de gelijkluidende vijver, een van de meest rijk in vis Sardinië, en zeer rijk aan vogels.

Het landschap hier is bijzonder opvallend, dankzij de prachtige kliffen in rode Porphyrius, bekend als "Arbatax rode rotsen". Arbatax is het eindpunt van de zogenaamde groene-trein, die gaat door de bergen Gennargentu en die u kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Er is enkele kilometers ver van de zee, het dorp van Barì Sardo, met haar prachtige strand, waar een grote kust toren (XVI-XVII eeuw) staat.Ongeveer 10 kilometer ver van Barì Sardo ligt een vakantie resort genaamd Marina di Gairo, terwijl nabijgelegen Jerzu er is een groep van kalkhoudende tablelands Tacchi di Jerzu (Jerzu de hielen) genoemd.

De belangrijkste feesten in de stad zijn meestal religieuze, zoals die ter ere van Saint Lucy, op mei 29/30, van Saint Anne, die vindt plaats op 26 juli en San Salvatore, op 10 September.In het nabije dorp van Tortolì is op 2 juli, er het feest van Stella Maris.

Stranden
Vanaf het noorden, in de buurt van het dorp van Lotzorài, ongeveer 10 kilometer ver van Arbatax, ligt Lotzorài Beach, gevolgd door het prachtige strand van Santa Maria Navarra.Ongeveer 4 kilometer van Tortolì vindt u Orrì strand, waarvan zand is erg dun en wateren waarvan zijn zeer ondiep; niet ver van hier is gelegen van het prachtige strand van Is Scoglius Arrubius (Red Rocks), gekenmerkt door rode rotsen en kiezelstenen.

Afgezien van haar Spaanse uitkijktoren en de spectaculaire zeegezicht op uitzicht vanaf de toepasselijk genaamde Capo Bellavista heeft Arbatax weinig in de weg van ernstige sightseeing.Daarvoor moet u de kust verlaten.Sardinië archeologische schatten zijn de nuraghi - ronde graven, vaak geclusterd in dorpen van de doden - een bewijs van het eiland bloeiende Bronstijd cultuur.

Rouwenden zou zitten buiten deze graven voor dagen, hun herinneringen van de overledenen gevoed door magic mushrooms.Op het Lido di Orrì weg van Arbatax van moderne uitloper Tortolì, rechtsaf een apenstaartje Parco Archeologico di San Salvatore te wijzen.Hier, dateert de graniet nuraghe bekend als de tomba dei giganti - de giants graf - uit over BC1500.

Waar te eten
Hoewel je nooit ver van een gegrilde vis in Arbatax, zijn werkelijk uitstekende eetgelegenheden nog steeds ontbreekt.Omlaag in de moderne benedenstad, Tortolì, Da Lenin (via San Gemiliano 19; 0039 0782 624422; gesloten zon) - Ja, de eigenaar van de revolutionaire ouders echt noemden hem Lenin Mura - biedt een menu gebaseerd op de meest verse zeevruchten en lokale groenten.

Counter-intuitively, echte Sardinische cuisine is helemaal niet fishy, maar vestigt op de vlezige tradities van het binnenland.Het is een 13-mijl trek west van Arbatax aan het gehucht van Villanova Strisaili waar de agriturismo (boerderijvakanties) vestiging S'Orroali Manna (0039 0782 30067; altijd open, boekings essentiële) serveert sappige geroosterd varken, home-cured ham, en brood, pasta en heerlijke desserts die allemaal in de gebouwen gemaakt zijn, met inbegrip van sebadas (gebak gevuld met kaas). Er zijn een paar eenvoudige kamers te huur ook.

 


Beste beschikbare Arbatax ferry ticket Prijsgarantie

Beste Arbatax Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tirrenia passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Arbatax.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Arbatax ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Arbatax ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Arbatax ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Arbatax Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Arbatax ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Arbatax op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Arbatax en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier