Argostoli veerboten

Argostoli passagiers- en auto veerdiensten

Argostoli passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Argostoli naar de Killini.

Vergelijken alle beschikbare Argostoli ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Argostoli auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Argostoli, Killini met Ionische Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Argostoli ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Argostoli Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Argostoli Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Ionische Ferries voor ferry's varen van Argostoli naar Killini online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Argostoli passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Argostoli ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Argostoli

De hoofdstad van Kefalonia, Argostoli is een drukke haven werken bezocht door toeristische veerboten, jachten en vracht schepen, zodra het seizoen begint.Het is aan de oostkust van een schiereiland, omringd door beboste bergen en een ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen.

Verblijf in Argostoli kan geven u het gevoel van het leven in de stad dan dat een toerist.Er is een zeer aantrekkelijke geplaveide promenade omzoomd met palmbomen langs de haven in Argostoli.

Hier, in de vroege ochtend, kunt u de lokale vissers brengen in hun vangst en 's avonds is dit een favoriete plek om te wandelen.

Waar de promenade eindigt is een permanente fruitmarkt van lokale producten en een selectie van cafés en kleine tavernen die ideaal voor een ouzou en sommige mezes zijn.

Argostoli Ferry haven
Geschiedenis

Argostoli is de grootste van de Kefalonia dorpen met een bevolking van 14.000 inwoners.Het is de hoofdstad en de belangrijkste haven van het eiland.
Dit stadje is de hoofdstad van het eiland sinds 1757 en ligt in het centrum van het zuidelijke deel van het eiland.

Argostoli is permanent op het einde van de baai met dezelfde naam die is omgeven door bergen en groene bossen.Venetiaanse gebouwen gebruikt te staan in de stad, maar werden vernietigd samen met de hele Argostoli en bijna alle andere steden en dorpen van het eiland van de sterke aardbeving van 1953.

De stad heeft herbouwd sinds dan, met de hulp van de Griekse overheid, maar in tegenstelling tot het kapitaal van Zakynthos, geen inspanningen gedaan om de traditionele architectuur en de lokale kleur te handhaven.

Een stenen brug van 650 meter lang genaamd de Drapano brug staat bij de ingang naar de hoofdstad, in het midden een kleine piramide genaamd "Colona" (kolom staat), gewijd aan Charles de Bosset die de brug gebouwd.

De moderne en kosmopolitische stad van Argostoli is erg druk en heeft vele interessante functies en activiteiten te bieden.Het heeft een aantrekkelijke kustweg promenade die is aangehouden door palmbomen en prachtig geplaveid met kleurrijke steentjes van de zee.De weg eindigt bij de kade pontje waar boten vertrekken voor de stad van Lixouri elk half uur en waar kleine vissersboten zijn aanmeren.

Argostoli stad 

Het centrale plein van de stad genaamd Plateia Valianou is een grote en aangename plein dat wordt begrensd door vele restaurants, cafés en bars.Tijdens de avonden van de zomer krijgt het plein echt drukke omdat het de plek waar de lokale bevolking gaan voor hun traditionele avond wandeling.Het is niettemin zeer interessant en leuk om te observeren de Kefalonian manier van leven.

De voetgangers Lithostroto Street (Cobbled Street) is de commerciële straat van de hoofdstad en is vol met winkels.Men kan er de prachtige kerk van Sint Spyridon en de interessante klokkentoren van Campana plein bewonderen.

In Argostoli één kunt ook bezoeken vindt de Archeologische Museum van Kefalonia die huizen interessante archeologische van de Myceense, de Hellenistische en Romeinse tijd; de collecties bevatten munten, zwaarden, beeldhouwwerken en keramiek uit die verschillende perioden.

Een andere waarde-een bezoek museum is de Korgialenios geschiedenis en Folklore Museum dat is gevestigd in de begane grond van de Korgialenian bibliotheek; het bestaat in een reconstructie van een traditionele 19e eeuw Kefalonian huis en bloot een rijke collectie van foto's van het eiland.

De imposante bibliotheek van het kapitaal houdt 50.000 boeken en oude manuscripten, waaronder enkele zeer zeldzaam.Vlakbij de bibliotheek is de prachtige theater van Kefalos die wordt beschouwd als een van de beste theaters in Griekenland.

De vuurtoren van Saint Theodore is gelegen op een paar kilometer van Argostoli en werd gebouwd door de Britse gouverneur Napier; het is lokaal bekend als "Fanari" (vuurtoren) en in een kleine ronde gebouw met witte Dorische kolommen bestaat.Deze prachtige vuurtoren is een van de handelsmerken van Kefalonia.

Sami is de dichtstbijzijnde strandresort naar de hoofdstad, slechts een paar kilometer van het.Het is zeer populair en biedt prachtige stranden die zijn bekroond met de blauwe vlag.In dit gebied vindt de bezoeker verschillende accommodaties, mooi tavernes, levendige bars en een breed scala aan winkels.

 


Beste beschikbare Argostoli ferry ticket Prijsgarantie

Beste Argostoli Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Ionische Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Argostoli.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Argostoli ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Argostoli ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Argostoli ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Argostoli Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Argostoli ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Argostoli bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Argostoli en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier