Armadale veerboten

Armadale passagiers- en auto veerdiensten

Armadale passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen naar Mallaig uit Armadale.

Vergelijken alle beschikbare Armadale ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Armadale auto en passagier ferry tickets zeilen en naar Armadale, Mallaig met Calledonian MacBrayne (Calmac) veerboten veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

 

Vergelijken, boek en betaal minder voor Armadale ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Armadale Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Armadale Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Calledonian MacBrayne (Calmac) veerboten voor ferry's varen uit Armadale naar Mallaig online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Armadale passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Armadale ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Armadale

Armadale is een stad in het district van West Lothian in Midden-Schotland.Armadale, voorheen bekend als Barbauchlaw, is een ex-mijnstad die is ook bekend om haar productie van bakstenen.Het is genoemd naar Armadale in Sutherland, wordt deze estate owned door Sir William Honeyman die later overgenomen van het land van Barbauchlaw.

De stad heeft een groot aantal verschillende openbare plaatsen.Er zijn negen publiek bars in de stad - Coppies Bar, The Corrie, tik op o ' de Brae, The Cavalier, The Bucks Head Tavern, The Highlander, The Snooker Club (Krossbar), The Regal en The Goth, waarmee de stad klok aan de voorkant van het gebouw.Er zijn lokale winkels zoals Coia de Sweet Shop, Coia de vis en Chip winkel, John Dewar en zonen slagers en meer.

Armadale Skye de achterdeur is.Het is hier dat de veerboot van Mallaig aankomt, bieden bezoekers een spannend alternatief voor de Skye brug of de veerboot Glenelg: en een die de romantiek van een bezoek aan wat blijft ontegenzeggelijk een eiland in leven houdt.

Armadale Ferry Terminal

Er is een verleiding voor gasten die arriveren met de veerboot op Armadale gewoon rijden weg het schip en gaan, maken de meeste van de betere wegen Armadale koppelen met de rest van Skye.Degenen die mis zo veel aanbod in deze weinig bekende hoek van het eiland.Voor een begin is Armadale niet aan het einde van het schiereiland dat het op staat.Nemen een linker bocht waar de hoofdweg van terminal van de ferry draait rechts om parallel de kust brengt u langs de weg één spoor in het dorp van Ardvasar: en vervolgens verder, langs de weg naar Aird van Sleat, die biedt enkele van de meest schitterende uitzichten in Schotland.

Armadale zelf is gegroeid dan de veerboot terminal die eerste gerichte ontwikkeling hier.Is ten noorden van de ferry terminal Armadale Bay, huis aan de actieve aanlegplaatsen van Skye jachten met hun jacht Handvest en bouwwerf diensten.Hun uitvalsbasis is de oude stenen pier aan de noordzijde van de baai.Armadale Bay is ook thuis van een respectabele strand bij eb, opnieuw met prachtig uitzicht.Ondertussen, Armadale pier is thuis van de Sea.fari walvis en dolfijn spotten reizen.

Voor die uitgaven een beetje tijd hier, is het waard het kennen over "The werpen". Dit kleine café dichtbij de landzijde einde van de pier biedt een verrassend groot aantal goed eten en drinken: plus uitstekende ijsjes.Minder onmiddellijke behoeften worden verzorgd door Ragamuffin, een kleding en cadeau winkel aan de kust in de buurt van de terminal, en door de baai aardewerk.Is in de buurt Skyelark, verkoop van een bereik van Kunsten, ambachten en geschenken.Skyelark is ook de thuisbasis om grumpygeorge fotografie, biedt prachtige landschappen afgedrukt op canvas.Passeren van de nabijgelegen kruising met de zijweg naar Ardvasar brengt u naar Armadale de Gemeenschap uitvoeren benzine station, ook thuis het toeristische informatiecentrum en de vrij kleine hoeveelheid huisvesting in het dorp.

Reizen buiten het dorp zelf en waar je merkt dat je een wit gebouw met een kanteel toren die werd oorspronkelijk gebouwd als stallen voor Armadale kasteel, en die nu dient als een restaurant en winkel voor de Clan Donald centrum aan uw linkerkant passeren.De Clan Donald centrum van Skye beste bezoeker attractie is en bestaat uit twee hoofdelementen naast de oude stallen duidelijk uit de hoofdweg.Armadale kasteel tuinen zijn 40 hectare aan tuinen rondom de ruïnes van kasteel Armadale.Binnen de tuinen is het prachtige Museum van de eilanden, speciaal gebouwd in 2002 en grootte-voor-size het beste museum in Schotland.

De weg uit Armadale komt als een echte verrassing voor degenen die niet in een tijdje heb bezocht.De moeizame één spoor weg die gebruikt vast te klampen aan de kustlijn is gegaan, vervangen door een hoge kwaliteit twin spoor weg gebouwd voor haar eerste mijl op het land heroverd van de zee.

Een mijl en een half noorden ten oosten van Armadale is de kleine nederzetting van Ostaig, dicht bij de kruising met de kleine weg naar Tarskavaig.Sinds 1973 dit is de thuishaven van Sabhal Mòr Ostaig, "een centre of excellence voor de ontwikkeling en versterking van het Gaelische taal, cultuur en erfgoed". Dit was het geesteskind van Sir Iain Noble, eigenaar van de Isloeornsay landgoed dat betrekking heeft op veel van de Sleat schiereiland.

In de late jaren 1990 heeft het aanzienlijk uitgebreid met een nieuwe campus op een prachtige locatie met uitzicht op het geluid van Sleat.Huidige student nummers zijn ongeveer 100 op fulltime cursussen, ongeveer 160 op afstand leren cursussen, en tot 900 die inschrijven op korte cursussen elk jaar.

 


Beste beschikbare Armadale ferry ticket Prijsgarantie

Beste Armadale Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar Calledonian MacBrayne (Calmac) veerboten passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Armadale.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Armadale ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Armadale ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Armadale ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Armadale Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Armadale ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Armadale op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Armadale en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier