Arrecife veerboten

Arrecife passagiers- en auto veerdiensten

Arrecife passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Arrecife naar Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas en Puerto Rosario.

Vergelijken alle beschikbare Arrecife ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Arrecife auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Arrecife, Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas en Puerto Rosario met Acciona ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Arrecife ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Arrecife Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Arrecife Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Acciona voor ferry's varen van Arrecife naar Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas en Puerto Rosario online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Arrecife passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Arrecife ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Arrecife

Arrecife is de hoofdstad van Tenerife sinds 1852 toen de groei in het belang van de haven tot de vervanging van de voormalige binnenland hoofdstad Teguise leidde.Het ligt aan de oostkust van het eiland en is thuis van de helft van de bevolking van Tenerife.

Arrecife is home tot ongeveer de helft bewoners van het eiland, met een bevolking van sommige 45.000 en beschikt over winkelen galore, stranden, parken, promenades, nachtleven en alle van de daarmee gepaard gaande stedelijke drukte en bustle.

De stad was ooit, nogal optimistisch, beschreven als 'Het Venetië van de Atlantische Oceaan'. Dit streelt misleiden echter zoals Arrecife weinig in termen van klassieke koloniale architectuur, never mind gondeliers of waterwegen biedt.In feite is de stad in delen, nog steeds een beetje down op de hiel.

Arrecife is een levendige, kosmopolitische stad vol cultuur en geschiedenis gelegen iets ten oosten van centraal Lanzarote.De naam is afgeleid van het Spaans voor rif en verwijst naar de vulkanische rotsformaties die aan zee liggen en beschermen van de pittoreske haven.

Haven Arrecife
Geschiedenis

In de omgeving van San Gines, werd een aboriginal bevolking opgericht.Onder de constante piraten aanvallen, groeide op een fort dat, na wordt gebrand, herbouwd als El Castillo de San Gabriel.

De handelaar, Francisco Garcia Santellas, gebouwd in 1630, de hermitage in San Gines, nu omgezet in de parochie kerk van San Gines, waar men het zout tapijten die de eilandbewoners voor het festival van El Corpus gemaakt kunt bewonderen.

Arrecife gevormd als een stad op het begin van de 19e eeuw, toen de hoofdstad van het eiland van Teguise tot Arrecife toe te schrijven aan de handel in la barrilla (gebruikt in de productie van zeep) en cochenille (waardevolle natuurlijke kleurstof) en de vissersvloot wordt doorgegeven.In 1908, werd de eerste commerciële haven gebouwd.

Zijn festivals zijn het meest belangrijk zoals ze de oudste zijn-San Gines in augustus populaire muziek omvat, zeilen competities

Hebben verleden
Eeuwenlang, Arrecife (of Puerto de Arrecife als het was oorspronkelijk bekend) was de belangrijkste haven gateway naar het eiland dankzij de nabijheid van oude hoofdstad Teguise en haar natuurlijke diep water haven op Los Marmoles — nu de thuisbasis van de veerboot en container poorten van de stad.

Met name de havens van de Canarische eilanden in het algemeen en Lanzarote werden geteisterd door piraten aanvallen gedurende de 17e en 18e eeuw en Arrecife regelmatig werd overvallen.

Teguise — Oude hoofdstad
Teguise, ongeveer 10 km van de kust was strategisch beter geplaatst om te gaan met deze dreiging en droeg de titel van hoofdstad van het eiland voor zo'n 450 jaar.

Het was alleen in 1852, zoals het belang van de maritieme handel groeide, dat deze titel enigszins schoorvoetend overhandigd op tot Arrecife.

Grootste vloot in de Canarische eilanden
Vandaag, de poort huizen de grootste vissersvloot in de Canarische eilanden en de erfenis van deze invallen piraat kan nog steeds worden gezien in de twee indrukwekkende kastelen die staan over natuurlijke haven Arrecife de bewaken.

Arrecife stad

Arrecife is een bruisende stad door zowel dag en nacht.Haar diep water haven Los Marmoles, eens het enige domein van de vissersvloot, nu is ook de thuishaven van een zeer drukke veerboot en Containerhaven.De versterkte kastelen werden gebouwd in de haven te beschermen van de bewoners van de herhaalde aanvallen door piraten.El Castillo de San Gabriel nu herbergt een archeologisch museum.Dwalen rond de vissershaven in de nacht en geniet van de sfeer van de oude fishermen's huizen die zijn verlicht na donker.

De smalle straatjes van de oude wijk met hun kleine vierkantjes en terrasjes behouden sommige van de charme van vervlogen dagen.De mooie kerk van San Gines met zijn klokkentoren ligt in de oude wijk.

De donkere gouden strand, El Reducto, zachtjes planken in de zee.Het moet echter worden herinnerd dat het de Atlantische Oceaan en kan er sterke stromingen.Zwemmers moeten parallel aan het strand en niet uit naar zee zwemmen.Vrij dicht bij de kust een koraalrif trekt veel duikers.

Er is nu een zeer slimme verharde en aangelegde promenade langs het strand, schaduwrijke rustplaatsen en verfrissingen aanbieden.

Arrecife heeft uitstekende winkelmogelijkheden en een breed scala aan restaurants catering voor de meeste smaken.

Lanzarote is een plaats van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid met uitersten van landschap.Een excursie naar het nationale Park van Timanfaya met zijn enorme vulkanische kraters en grimmige maanlandschap mag niet worden gemist.Een andere zeer populaire attractie is Los Verdes grotten met hun verlichte grotten en ondergrondse meer.

Arrecife nachtleven

Arrecife heeft een vrij grote stad, 's avondentertainment aan iedereen.Er zijn levendige nachtclubs, bars en disco's waar degenen die wensen door de nacht feesten kunnen.Er zijn ook vele rustige restaurants waar vakantiegangers kunnen genieten van een maaltijd en een fles wijn in een intieme sfeer.

Arrecife winkelen

Een van de attracties van winkelen in de Canarische eilanden is dat de goederen vrijwel belastingvrij zijn en Arrecife een uitstekende winkelcentrum heeft.De hoofdstraat, Castillo y Leon, heeft een breed scala van designer boetiekjes en gespecialiseerde winkels.Parfum, alcohol, sigaretten, camera's en elektronische goederen zijn allemaal aanzienlijk goedkoper.De zondagmarkt op Teguise heeft honderden kraampjes en straat entertainers.Het lijkt erop dat de meeste van het eiland coaches naar de oude hoofdstad nemen te zwerven door de geplaveide straten op zoek naar koopjes en souvenirs vakantie genieten.

Arrecife eten

Er zijn een groot aantal terrasjes, bars en pubs serveert een grote verscheidenheid van voedsel catering voor de meeste smaken.Arrecife is ook goed bedeeld met fijne restaurants bieden internationale keuken, evenals uitstekende visrestaurants serveren traditionele Canarische menu's.

Castillo San Gabriel
De meest gemakkelijk zichtbaar van deze is de Castillo San Gabriel, daterend uit 1590 en heeft nu een museum gewijd aan de geschiedenis van Arrecife.

Castillo San Jose
Op de buitenste rand van Arrecife door Puerto Marmoles ligt de Castillo San Jose, die was oorspronkelijk gebouwd om piraten afstoten en vermindering van de armoede op het eiland in de nasleep van de grote vulkanische uitbarstingen van de 1730's.Als gevolg hiervan werd het lokaal bekend als de vesting van honger.

Museum van internationale hedendaagse kunst
Ironisch genoeg, The Castillo is nog vullen magen vandaag, als het nu een stijlvol restaurant, ontworpen door Cesar Manrique evenals de eilanden kleine maar prestigieuze Museum van International en hedendaagse kunst herbergt.

 


Beste beschikbare Arrecife ferry ticket Prijsgarantie

Beste Arrecife Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Arrecife.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Arrecife ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Arrecife ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Tot Arrecife boek ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Arrecife Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Arrecife ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Arrecife bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten waaronder tot Arrecife en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier