Ashford Eurostar treinen

Ashford passagier en auto Eurostar treinen

Ashford passagier trein ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor treinen die van Ashford naar Parijs, Brussel en Rijsel reizen.

Vergelijk alle beschikbare Ashford Eurostar ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Ashford auto en passagier Eurostar tickets en naar Ashford, Parijs, Brussel en Rijsel reizen met Eurostar treinen online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ashford Eurostar tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search
 

Ashford Eurostar-trein
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ashford Eurostar-treintickets
met Eurostar treinen reizen van Ashford naar Parijs, ticket Brussel en Rijsel online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbaar Eurostar prijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs dat wij u voor uw geselecteerde Ashford passagier of auto Eurostar ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Ashford Eurostar en boek je ticket voor Eurostar veilig online gebruik de real-time Eurostar inschrijvingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ticket voor Eurostar bij het voltooien van uw Eurostar ticket reserveren.

Meer over Ashford

Ashford International is dat een speciaal gebouwde gewijd alleen aan Eurostar station is gelegen in Kent en handig voor degenen die leven in het Zuid-Oosten, met inbegrip van Sussex, Essex, Hampshire en Surrey.

Ashford International  door talrijke spoorwegdiensten uit over Kent en Sussex wordt geserveerd en er is een aansluitende metro tussen de mainline station en Eurostar terminal.

Er zijn uitstekende verbindingen via de M20 en M25 en het station is ongeveer 10 minuten rijden van Junction 10 uit de M20 voor iedereen die reist met de auto.De Eurostar terminal heeft ruimte voor maximaal 2000 auto's.Parkeren kost £1 voor maximaal 1 uur / £ 4,50 voor maximaal 5 uur / £ 11,50 voor 24 uur en is op de terminal te betalen voordat u terugkeert naar uw auto.

AtAshford u kunt worden controleren de mooie plaatsen zoals beuken Hof tuinen & Tea Rooms, UK Challock, Kent.Er zijn bijna 900 kerken in de stad Ashford die zijn mengsel van kleine en grote kerken waaronder kathedralen.

Ashford Eurostar treinen

Genesteld in het hart van Kent, is Ashford een van de snelst groeiende steden van het land in Engeland. Met reistijden van Londen per spoor beheert nu minder dan 40 minuten en Europa's steden binnen uur via de Eurostar, Ashford nog te behouden zijn landelijke beroep.

Ashford  is in het centrum van Kent, en was een van de eerste steden in Kent die drastisch veranderd in een hoog ontwikkelde stad met moderne normen.Ashford International werd geopend op 28 februari 1996 en eerst geëxploiteerd treinen uit Frankrijk tot beëindiging in Waterloo, Londen.Nu beëindigen treinen in St Pancras International in Londen.De stad heeft ook een luchthaven met regelmatige vluchten naar Frankrijk.

Eurostar hogesnelheidstreinen vanaf Parijs (Gare du Nord), Lille (Europa), stoppen Calais (Fréthun) en Brussel (Zuid-Midi) bij Ashford International station.Passagiers die reizen door Eurostar naar het Verenigd Koninkrijk van Parijs (Gare du Nord), ondergaan Lille (Europa), Calais (Fréthun) en Brussel (Zuid-Midi) stations UK paspoort/kaart identiteitscontroles in Frankrijk/België voor het instappen, eerder dan bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk.De UK paspoortcontroles plaatsvinden na de Frans/Belgische paspoort/identiteit kaart uitreiscontroles in de stations.Echter, UK douanecontroles plaatsvinden bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

Reizigers naar Frankrijk/België van Ashford International gaan door Franse paspoort/kaart identiteitscontroles in het station voordat u aan boord van de trein, terwijl selectieve douanecontroles plaatsvinden bij aankomst in Frankrijk/België na de ontscheping.

Ashford International wordt ook bediend door binnenlandse treinen vanuit verschillende grote London stations (zie hieronder). Ashford International station werd geopend op 28 februari 1996 en eerst geëxploiteerd internationale treinen vertrekken uit Waterloo, Londen.Het station was de eerste stop in Engeland op de Channel Tunnel rail link, zodat treinen maken uit het Verenigd Koninkrijk rechtstreeks naar Frankrijk en België via de Kanaaltunnel.

In 2007 werd een nieuwe hogesnelheidslijn in Ashford International genaamd High Speed 1 geïnstalleerd.Alle internationale treinen vertrekken nu vanaf St Pancras International treinstation in Londen, die werd heropend in 2007 ter vervanging van alle diensten die eerder vanuit Waterloo, Londen.In 2009 verbeterd Ashford International treinstation verder met de lancering van Groot-Brittannië's eerste binnenlandse hogesnelheidstreinen naar St Pancras International, Londen en Ebbsfleet Internationaal, Kent haar binnenlandse treindiensten.

In 2007 St Pancras International heropend en vervangen alle diensten eerder opereren vanuit Waterloo, Londen.Treinen werken elk uur directe van St Pancras International via internationale Ebbsfleet en Ashford International stations, operationele frequente treindiensten naar Brussel, Calais, Parijs, Disneyland Parijs, Moutiers, Avignon, Lille en Bourg St Maurice.

Er wordt gedacht dat Ashford afkomstig van een oorspronkelijke nederzetting gevestigd rond 893AD, die werd groot genoeg is om een vermelding in het Domesday book, vermeld met een kerk en twee molens onder de naam "Essetesford" in 1086.Ashford officieel werd een marktstad in 1243 en 1600 was gestegen tot een belangrijke marktstad, voornamelijk voor vee.

 


Beste beschikbare Ashford Eurostar ticket Prijsgarantie

Beste Ashford Eurostar-trein Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Eurostar passagier treinen ticketprijs en naar Ashford.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ashford Eurostar ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ashford Eurostar ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Gelieve Ashford auto en passagier Eurostar tickets boeken Klik hier

 

Klik hier om contact op de Ashford Eurostar treinen customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kan verkrijgen live Ashford Eurostar ticketprijzen, Controleer beschikbaarheid en boek auto en passagier Eurostar tickets en naar Ashford bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Eurostar Trainto.co.uk is onderdeel van's werelds grootste online Eurostar ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese Eurostar exploitanten, met inbegrip van Ashford en meer dan 1.200 andere Eurostar routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier