Avignon Eurostar treinen

Avignon passagier en auto Eurostar treinen

Avignon passagier trein ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor Eurostar treinen reis van Avignon naar Ashford, Kent en London St alvleesklier.

Vergelijk alle beschikbare Avignon Eurostar ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Avignon auto en passagier Eurostar tickets en naar Avignon, Ashford, Kent en London St alvleesklier reizen met Eurostar Eurostar treinen online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Avignon Eurostar tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Avignon Eurostar
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Avignon Eurostar Tickets
met Eurostar voor Eurostar treinen reis van Avignon naar Ashford, Kent en London St alvleesklier online vooraf te genieten van de goedkoopste beschikbaar Eurostar ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs dat wij u voor uw geselecteerde Avignon passagier of auto Eurostar ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket Avignon Eurostar en boek je ticket voor Eurostar veilig online gebruik de real-time Eurostar inschrijvingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ticket voor Eurostar bij het voltooien van uw Eurostar ticket reserveren.

 

Meer over Avignon

Avignon is een van de grote steden van de Provence, in Zuid-Frankrijk.Het is de belangrijkste stad van het departement Vaucluse, en is op de oevers van de rivier de Rhône.Avignon was een van de cultuursteden van Europa in 2000.

Poloshirt door 4.3km van prachtig bewaard stenen stadswallen, deze sierlijke stad is de belle van Provence de bal.Zijn beurt als de pauselijke zetel van macht heeft geschonken Avignon met een schatkist van prachtige kunst en architectuur, geen grootser dan de massale middeleeuws fort en pauselijke paleis, het Palais des Papes.

Beroemd om zijn jaarlijkse performing arts festival, deze dagen Avignon is ook een geanimeerde studentenstad en een ideale plek van waaruit uit aan stap in de omliggende regio.In Frankrijk en daarbuiten, Avignon is misschien het best bekend voor zijn legendarische brug, de Pont St-Bénézet, aka de Pont d'Avignon.

Er is een hoge snelheid per Eurostar trein dienst tussen Avignon en London St alvleesklier en Ashford in Kent.

Avignon Eurostar-trein Station
Avignon stad

Avignon staat bekend als de stad waarnaar de pausen vluchtte bij het verlaten van de corruptie van Rome in de 14e eeuw.Het paleis dat ze gebouwd, 'Le Palais des Papes' of het Paleis van de pausen, is's werelds grootste gotische bouwwerk.Het werd grotendeels geleegd door de eeuwen heen, en de enorme stenen kamers zijn gevuld met iets meer dan oude fresco's, maar het is nog steeds een imposante gebouw.De wallen zelf werden gebouwd om te houden van de pest en indringers uit tijdens de turbulente Middeleeuwen, wanneer Avignon tot het pausdom en niet de Franse kroon behoorde.

Zijn vroege geschiedenis is echter veel ouder dan de pausen.Avignon ligt op een strategische locatie om verschillende redenen - het is aan de samenvloeiing van twee keer-machtige rivieren: de Rhône, nog steeds een van de grootste rivieren in Frankrijk, en de Durance nu grotendeels-afgedamd.Beide waren belangrijke routes van handel en communicatie ook in prehistorische tijden.Daarnaast is er een long island in de Rhône die het mogelijk gemaakt om de veerboot van mensen en goederen over, en later overbruggen de rivier, gemakkelijker dan in andere plaatsen.

Geschat wordt dat ongeveer 200.000 mensen leven in Avignon, 16.000 waarvan live 'intra-muros', of binnen de stadswallen gebouwd in de 14e eeuw.De stad is nu besprenkeld met gebouwen en monumenten, variërend van de nieuwe naar de oude, de zeer oude en de tijdloos.

Historische Avignon

Avignon is continu bewoond sinds de steentijd, wanneer troglodiet inhabitations werden gebouwd in grotten in de Rocher des Dames, een enorme rots rots stijgt boven de oevers van de Rhône.Vandaag, is een openbaar park met bankjes, uitzicht over het omringende platteland, een café en een speeltuin op de top van de Rocher.

De Romeinen hadden een aanwezigheid in Avignon, hoewel de muren gebouwd ze begraven ergens onder de moderne straten liggen.Overblijfselen van het forum kunnen nog steeds worden gezien, liggend unassumingly in de buurt van de Rue Racine en de Rue Saint-Etienne, ten westen van de stad.

Vervolgens, in de Middeleeuwen, de stad groeide uit tot een belangrijk centrum voor communicatie en handel.De stenen brug over de Rhône was één van slechts drie tussen de Middellandse Zee en Lyon.Het was ongetwijfeld voor zijn strategische ligging en het gemak van reizen die het door de paus werd gekozen als huis binnen de toenmalige Koninkrijk van Provence.De aanwezigheid van het pausdom maakte Avignon in een stad van grote politieke en economische activiteit.

De oude stadsmuur, nu zichtbaar slechts als een straat dat cirkels van het centrum van de stad (wijzigen, namen 5 keer in het proces!) veel te klein was en een grotere muur, vandaag, nog steeds zichtbaar was noodzakelijk om haar uitpuilende bevolking te beschermen.Rijke kardinalen gebouwd extravagante paleizen bekend als livrées zowel binnen Avignon en over de rivier, in Villeneuve-lès-Avignon.

De stad buitenlandse met activiteit en bouwen als architecten, bouwers, kunstenaars stroomden naar de stad.Op dat moment, binnen de stad waren muren er meer dan 100 kerken en Kapellen - waarvan vele zijn veranderd sinds dan in alles, van winkels tot een bioscoop!De rijkdom en de activiteiten die worden gegenereerd door de aanwezigheid van het pausdom gemorst uit in de regio, zodat zelfs kleine dorpen in de buurt bogen op een rijke architectonisch verleden.

 


Beste beschikbare Avignon Eurostar ticket Prijsgarantie

Beste Avignon Eurostar Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden altijd dat u onze laagste beschikbare Eurostar Eurostar passagierstreinen ticket prijs en naar Avignon.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Avignon Eurostar ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Avignon Eurostar ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Avignon auto en passagier Eurostar tickets Klik hier

 

Klik hier om contact met de Avignon Eurostar treinen customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u bent kunnen verkrijgen live Avignon Eurostar ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier Eurostar tickets en naar Avignon op onze laagste beschikbare ticketprijs.

ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online Eurostar ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese Eurostar exploitanten, met inbegrip van Avignon en meer dan 1.200 andere Eurostar routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier