Veerboten Bar

Passagiers- en auto veerdiensten Bar

Bar passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Bar naar Bari en Ancona.

Vergelijken alle beschikbare Bar ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Bar auto en passagier ferry tickets zeilen en naar Bar, Bari en Ancona met Montenegro lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bar ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Veerboot Bar
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Bar Ferry Tickets
met Montenegro lijnen voor veerboten zeilen van Bar naar Bari en Ancona online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs citeren we u voor uw geselecteerde Bar passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Bar ferry ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Bar

Bar is een kustplaats in Montenegro.Het heeft een bevolking van 17,727 (2011 telling). Bar is het centrum van de gemeente en een belangrijke zeehaven van Montenegro.

In het Montenegrijnse en de Servische, de stad is bekend als de Bar en in het Italiaans als Antivari of Antibari.

De naam van deze stad is verbonden met Bari, Italië, als deze steden zijn gelegen aan weerszijden van de Adriatische Zee.Als een stad van olijven, de zee poort van Montenegro, langdurige smeltkroes van verschillende bekentenissen en Naties, Bar vertegenwoordigt een mix van moderniteit, traditie en schoonheid.

Het is een belangrijke en dynamische economische centrum in Montenegro, maar is ook een stad van rijke culturele en historische traditie.

Enkele van de hoogste prestaties van Montenegro de beschaving ontstond in Bar .

Bar veerhaven
Geschiedenis

Elke bezoeker van de lange-aangezien vervallen ruïnes van Stari Bar (Old Bar), een van's werelds grootste versterkte archeologische sites, zal onder de indruk van de schoonheid van de natuurlijke omgeving waarin het combineert, verheffende de majestueuze Mount Rumija die torens erboven.Dit contrast van natuur en mediterrane erfgoed vertegenwoordigt een van de belangrijkste culturele en historische locaties in Montenegro.

In dit unieke monument kunnen de restanten van de vele verleden beschavingen en de staten waarmee de regio als regel worden herkend in de sporen van het dagelijks leven van het verleden.In de stad zijn er kerken en gebouwen uit verschillende tijdperken, pleinen, middeleeuwse paleizen en huizen die ooit overvloedig met leven waren.

In de huidige dag begint leven in Stari Bar het moment dat de bezoeker het invoert.In tegenstelling tot andere Montenegrijnse middeleeuwse stadjes, was deze plaats niet bewoond voortdurend, zodat nieuwe tijden brachten geen wijzigingen in de eerdere sfeer beïnvloeden.Naast de oude stad is er het grote en goed bewaard Bar aquaduct gebouwd in de 16e - 17e eeuw-eeuw, en gedeeltelijk verwoest tijdens het beleg van 1877-1878.

Wat is gebonden te boeien u wanneer u Stari Bar tegenkomen is het monumentale formaat, de schaal van de vesting en de verscheidenheid van belangrijke cultureel erfgoed.Dit ras is ongeëvenaard door elke andere Montenegrijnse gemeente.

De patroonheilige van Bar is Saint Jovan Vladimir, en een feestelijke religieuze processie passeert op zijn feestdag (4 juni) van de stad straten met kerk banners en pictogrammen, vieren de Heilige.De processie is meestal onder leiding van de Servische orthodoxe Metropolitan van Montenegro en de kust.

Bar Town

Bar heeft meer dan 44 km van Zeekust, met inbegrip van meer dan 20 stranden strekt zich uit meer dan 9 km.Zodra u het gebied van de gemeente Bar uit de richting van Petrovac, bereiken u Čanj, die een 1100 meter lange kleurrijke zandstrand heeft.U kunt een boottocht van Čanj naar het Queen's strand (Kraljičina Plaza), die alleen kan worden bereikt door de zee nemen.

Het is een waar juweel van de Bar Riviera omsloten door een natuurlijke muur van sedimentaire gesteenten.Gaande van Čanj in de richting van Sutomore, kom je over de 300 meter lange Maljevik strand, biedt een natuurlijke toevluchtsoord van de hete zomerzon in haar dikke en geurig dennenbos.
Sutomore is voor degenen in search of spannende stranden bieden restaurants en bars, het strand van keuze.Deze zandstrand ligt op 1.200 meter lang en hosts strand voetbal en strand volleybal toernooien gedurende de zomer.

In de buurt van de beroemde middeleeuwse klooster is complex van Ratac er de Red Beach (Crvena Plaza), vernoemd naar de kleur van haar fijn zand.Het strand is omgeven door een pijnbomenbos en ligt ongeveer honderd meter van de hoofdweg naar Bar.

Net voordat u Bar centrum is er het 1.200 meter lange Žukotrlica strand.Het is een kiezelstrand, omgeven door een pijnbomenbos en gevarieerde mediterrane vegetatie.Naast het zijn van Montenegro's belangrijkste zeehaven, Bar en de omgeving zijn ook een belangrijke toeristische bestemming.Hedendaagse Bar is een moderne stad, gebouwd bijna volledig na de Tweede Wereldoorlog, met moderne gebouwen, brede boulevards en ruime parkeergelegenheid.

Hoewel er enkele mooie kasseistrook stranden in Bar zelf zijn, kiezen veel toeristen bestemmingen in andere kleine steden in Bar gemeente, met name Sutomore, met zijn mooie lange zandstrand.

Het hele gebied rond Bar is meestal untoutched aard, en is rijk aan vegetatie.De gemeente Bar strekt zich ook aan de zuidelijke oever van Đurađ lake en encompases Krajina regio.Dit hele gebied is geschikt voor vrijetijdsbesteding en wandelen.Kleinere nederzettingen in de buurt van Bar, zoals Dobra Voda, Sutomore en Čanj, zijn favoriete bestemming voor zonnebaden, zoals ze nemen lange zandstranden.

Bar heeft een wind waait voor het zuiden ongeveer 88 dagen per jaar, meestal tijdens de winter.De zuidelijke wind is zeer zacht en warm, maar roept de golven in de zee.De temperatuur weer is als in juli – ongeveer 28 ° C (82 ° F). Er zijn ongeveer 2160 zonnige uur per jaar.In de winter daalt de temperatuur tot 10 ° C (50 ° F) de laagste.

 


Best beschikbare Bar ferry ticket Prijsgarantie

Beste Bar Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Montenegro lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs naar en van Bar.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bar ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde alle vinden inclusive Bar ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Bar ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Bar Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Bar ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Bar bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Bar en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier