Barra veerboten

Barra passagiers- en auto veerdiensten

Barra passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Barra naar Oban, South Uist, Lochboisdale en Eriskay.

Vergelijken alle beschikbare Barra ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Barra auto en de passagier ferry tickets en naar Barra, Oban, South Uist en Lochboisdale Eriskay zeilen met Caledonian MacBrayne ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Barra ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Barra Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Barra Ferry Tickets
veerboot met Caledonian MacBrayne voor ferry's varen van Barra naar Oban, South Uist, Lochboisdale en Eriskay online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Barra passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Barra veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Barra

Als u echt get away from it all wilt, bezoek het kleine eiland van Barra voor de lege gouden stranden, zandige graslanden, wilde bloemen en ruige interieur.Genesteld in de buurt van de onderkant van de Western Isles-keten, heeft het terecht geroepen "Barradise". 

Barra  is een onregelmatig gevormde eiland meten van ongeveer acht mijl door vijf: het is verleidelijk om te denken van het als die lijkt op een gigantische schildpad, zwemmen van noordoosten.De citadel A888 markeert de omtrek van de shell, en er zijn vier flippers projecteren daarbuiten.Die aan de voorzijde zijn meer delicate, die aan de achterzijde zwaarder zijn gebouwd, en er is een kop uit te steken naar het noordoosten.

Het eiland werd toegekend aan Gilleonan MacNeil in 1427 door Alexander MacDonald, heer van de eilanden, en was om te verblijven in de familie MacNeil voor meer dan 400 jaar, grotendeels dankzij de impregnability van de zetel van de clan van Kisimul Castle, in Castle Bay.

Barra Ferry haven
Geschiedenis

Wat andere Clans had nagelaten te nemen van de MacNeils met geweld werd verloren in 1838 toen het veertigste hoofd van de Clan, Roderick MacNeil werd failliet en werd gedwongen te verkopen Barra aan kolonel Gordon van Cluny voor £38, 050.Kolonel Gordon vervolgens overgegaan tot duidelijk veel van het eiland van de huurders te maken voor schapen.In 1851 moesten de meeste Barra de ingezetenen van het bestuur schepen gebonden voor Noord-Amerika, al hun bezittingen in beslag genomen zoals zij verlaten.

In 1937 bezocht de Amerikaanse architect Robert MacNeil, die had erkend als de 45e Clan leider van de MacNeils, Barra kort na de opening van de luchthaven op het eiland.Hij kocht het merendeel van het landgoed van de Barra verloor de familie in 1838, met inbegrip van Kisimul Castle.

Tsjechische hoofdstad van het eiland van Castlebay heeft lang werd gezien als de belangrijkste toegangspoort tot Barra.Het is het eindpunt voor de veerboot link naar Oban en Lochboisdale in South Uist.Van 2003 opende het eiland een nieuwe 'backdoor' met de goede werking van het geluid van Barra Ferry Ardmhor in noordelijke Barra met Eriskay, die op zijn beurt is verbonden door dam naar South Uist koppelen.

Castlebay wordt gedomineerd door de aantrekkelijke kerk van onze Lieve Vrouwe ster van de zee, terwijl aan de westkant van het dorp is Dualchas (de Barra Heritage Centre). Van het west end van Castlebay een kant weg hoofden zuiden naar de causeway Barra met Sao koppelen.

U kunt van Barra beschouwen als een kustlijn van rotsachtige baaien en prachtige stranden rondom een grotendeels ontoegankelijk en bergachtige interieur.Afgezien van Castlebay zelf zijn de enige belangrijke nederzettingen rond Northbay in het noordoosten van het eiland, en Borve in het westen.

Een omweg van de hoofdweg die aan de noordzijde van het eiland is een belangrijk onderdeel van de Barra ervaring.Hier ligt de belangrijkste vissershaven van Aird Mhidhinis, industriële maar vol van karakter.Hier is ook het eindpunt voor het geluid van Barra Ferry.En sluiten is door Barra de wereld beroemde strand luchthaven op Faial Berjaya Georgetown.North opnieuw is Eoligarry met de verwoeste kerk en kapellen van Cille Bharra en prachtig uitzicht op Fuday en naar Eriskay daarbuiten.

Barra Island 

Het eiland is ideaal voor fietsen, wandelen, watersport, enz.
Barra macht Kiting - contact opnemen met Nick en Kay - tel: 01871 810950.
Barra Snorkel Safari biedt een 90 minuten durende sessie met 2 ervaren gidsen en alle apparatuur geboden.Collegegeld ook beschikbaar.
Clearwater peddelen - zeekajakken dagtochten van Barra.Weekend reizen en langere vakanties ook beschikbaar.Tel: 01871 810 443.
Eiland Adventures biedt 2 uur boottochtjes van Castlebay naar Mingulay op de Glen Ann Tel: 01871 810 284.(speciaal gebouwd voor sealife waarneming).
Boottochten naar Mingulay, Eriskay, Barra Head, enz.kan geregeld worden - probeer Barra Fishing Charters (tel: 01871 890384). Mingulay (onbewoond) heeft fantastische vogelkolonies.

CASTLEBAY
Begon als een 19e-eeuwse vissershaven, vandaag is het thuis van de veerboot voertuig (dat brengt in een groot deel van het eiland voedsel en benodigdheden) en heeft een paar hotels, kerk, postkantoor (oorspronkelijk geopend in 1875), openbare telefoons, school, Royal Bank of Scotland, kruideniers met tankstation, supermarkt, zwembad, sporthal, toeristische informatiecentrum met Gemeenschap winkel, naast de deur.In de hoofdstraat is er een café dat als een Indisch restaurant in de nacht opereert.

KISIMUL CASTLE 
Kisimul Castle (er zijn diverse verschillende spellingen) zit op een rotsachtig eilandje in de baai Castlebay vlakbij.Legende heeft het dat dit al het bolwerk van de MacNeils sinds de 11e eeuw.

Met zijn vierkante houden en gordijngevel moet Kisimul een soortgelijk ontwerp Dunstaffnage Castle.Om te weerstaan belegeringen, was het kasteel uitgerust met twee artesische putten om water en een vis val in een stroomgebied te bieden.

Een drukproef gebruikt om te worden aangemonsterd naast op een glooiend strand met de crewhouse in de buurt.Bij het eerste teken van problemen, werden de bemanning verwacht te lanceren van het schip en het kasteel van aanval te verdedigen.Een kleine boot neemt toeristen over naar het kasteel tijdens de zomer (dagelijks van 1 April tot en met 30 September). Toelating last naar het kasteel omvat de boot tarief.Tel: 01871 810313 of contact Historic Scotland.

BEN HEAVAL (384 m) 
Heuvel met uitzicht op Castlebay.De record uit te voeren naar de top en terug in de jaarlijkse race heuvel staat op 24 minuten.Halverwege de kant is "Our Lady of the Sea", een witte marmeren standbeeld van de Madonna en het kind.

SAO 
Dit eiland net ten zuiden van Castlebay was gekoppeld aan Barra door een dam in 1990.Ik denk dat er een bus van Castlebay van maandag tot zaterdag.Sites op dit kleine eiland omvatten: de overblijfselen van een Catalina-vliegboot die in de buurt van de weg tijdens de Tweede Wereldoorlog, Sao Bay, een zandstrand aan de oostelijke kant van het eiland crashte, het monument voor de slachtoffers van een ramp die zich hebben voorgedaan in 1853 toen de Annie Jane Liverpool verliet gebonden voor Quebec met honderden emigranten.Het schip werd geveegd op de rotsachtige kust Sao en het merendeel van de passagiers verdronken.

MACLEOD'S TOWER - Dun Mhic Leoid (een paar mijl ten westen van Castlebay) 
Ook bekend als kasteel Sinclair.Gelegen op een eilandje in Loch Tangusdale is een middeleeuwse toren-huis dat oorspronkelijk had 3 verdiepingen, het meten van 2.9 x 2,6 meter binnen, met muren 1.4 meter dik.In de buurt is de zogenaamde St.Columba's goed.

GROENE 
Negen-holes golfbaan met geëlektrificeerde schermen rond de gaten te houden de schapen weg.Tickets beschikbaar van hotels of de Tourist Information Centre in Castlebay.

KOKKEL STRAND (Eoligarry schiereiland) 
Enorme getijden strand dat als het eiland landingsbaan voor regelmatige vluchten van Glasgow en Beinn na Faoghla fungeert.Uniek in dit land als de enige landingsbaan door de zee gewassen.Drankjes kunnen gekocht worden in de kleine luchthaven terminal gebouw.Toiletten ook beschikbaar.De eilandbewoners gaan verzamelen kokkels uit het natte zand.

Diverse lijst van B & Bs:
Mevrouw.M.S.MacNeil, Ceol Mara, Nask (in de buurt van Castlebay). Tel: 01871 810294.Moderne bungalow met uitzicht op Castlebay.Panoramisch uitzicht op Minch en eilanden.Grote comfortabele lounge.Kamers: 2 twin en 1 double (grenzend aan alle).
Mevrouw.Linda Maclean, Tigh Na Mara, Castlebay.Tel: 01871 810 304.3 sterren guest house.2 minuten lopen van de veerboot.5 slaapkamers (single, dubbele, twin). B & B of alleen kamer.
Mevrouw.Anne MacNeil, Grianamul, Castlebay.Tel: 01871 810 416 / Fax: 01871 810319.Met uitzicht op de baai, in de buurt van ferry terminal.Naast het zwembad en een sporthal.Kamers: 1 tweepersoons en 2 twin (grenzend aan alle). Open van April - oktober.
(Mevrouw.MacNeil heeft ook een huis te huur voor 5 personen als u wilt gaan self-catering)

Er zijn 4 hotels op het eiland:
Castlebay Hotel.3 sterren.Tel: 01871 810 223.
Craigard Hotel in Castlebay.Tel: 01871 810 200.3 sterren.Kamers: 3 double, 3 twin, 1 familie (grenzend aan alle). Het hele jaar geopend.
Heathbank Hotel - een 3 sterren hotel met 5 slaapkamers ensuite op Northbay.Tel: 01871 890266.
Isle of Barra Hotel, Tangasdale Beach.30 kamers.Groot modern gebouw, familie uitvoert, lekker eten, mooie locatie aan de westkust van het eiland met uitzicht op een strand in de buurt van de hoofdweg.Tel 01871 810383.

Verschillende zelfstandige plaatsen zijn op het eiland beschikbaar.Deze omvatten:
11 Ardveenish beschikt over 2 slaapkamers (1 double, 1 twin) en maximaal 4 personen.Gelegen aan de kust bij Northbay.
Mingulay Cottage op Bruernish in het Noord-Oosten van Barra slaapt maximaal 6 personen.

 


Best beschikbare Barra ferry ticket Prijsgarantie

Beste Barra Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian MacBrayne passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Barra.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Barra ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Barra ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Barra ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Barra Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Barra ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Barra bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Barra en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier