Bastia veerboten

Bastia passagiers- en auto veerdiensten

Bastia passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Bastia naar Genua, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona en Toulon.

Vergelijk alle beschikbare Bastia ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Bastia auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Bastia, Genua, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona en Toulon met Corsica Ferries, Moby veerboot lijnen, La Méridionale Ferries of SNCM Ferry lijn veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bastia ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Bastia Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Bastia Ferry Tickets
met Corsica Ferries, Moby veerboot lijnen, La Méridionale Ferries of SNCM Ferry lijn voor ferry's varen van Bastia naar Genua, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona en Toulon online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Bastia passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Bastia veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Bastia

Bastia , de hoofdstad van het departement Haute-Corse van Frankrijk, op het eiland Corsica is de belangrijkste haven en de primaire commerciële stad.

Daterend uit de Romeinse tijd, Bastia uitgebreid onder de Genuezen, die wijn naar het Italiaanse vasteland ingevoerde.Het was de hoofdstad van Corsica tot 1811, toen Napoleon beval de hoofdstad verplaatst naar zijn geboorteplaats, Ajaccio.De Nouveau poort werd opgericht in 1862 om de toenemende handel met Italië en Frankrijk en het werd de steunpilaar van de lokale economie.

Bastia is een kleine maar charmante stad met middeleeuwse straten en huizen, historische kerken en levendige straten met bars en restaurants.Er is een drukke dagelijkse markt in de Place du Marche.

Er zijn verschillende nationale en internationale veerboot routes van Bastia, naar Ajaccio (Corsica), Genua (Italië), Marseille, Nice, Livorno (Italië) en Savona.Het is erg druk in de zomer, en het is altijd best om vroeg te boeken.

Bastia Marina en Ferry haven

Ondanks haar naam is Bastia Corsica's meest Italianised stad.Gelegen aan de oostelijke kant van het eiland, deze betoverende stad eigenlijk geconfronteerd met het land dat beïnvloed het en de regio Toscane.Voor vele eeuwen geregeerd door verschillende Italiaanse krachten, Corsica vandaag nog steeds behoudt een sterke verbinding met haar mediterrane buurlanden en Bastia, in het bijzonder, blijft doordrenkt met de geest van zijn verleden Italiaanse heersers.Vandaag blijft Bastia aan enkele van Italië's mooiste steden Renaissance grotendeels door de kleur en stijl van de traditionele kleding, keuken en gebouwen.

Een juweel van kunst en cultuur, Bastia is een heldere en levendige stad vol van leven en de geschiedenis.Verborgen in de charmante straten en steegjes van de stad zijn unieke maar opvallende symbolen van de lokale architectuur, met inbegrip van St.Nicholas Square, de kerk van St.Marie, de grootse en zeer belangrijke kerk van St.Jean Baptiste, de mooie barokke kapel van St.Coix, de kapel van St.Roch en ten slotte de prachtige Romaanse kathedraal, de kroon van de stad.

Het centrum van Bastia, heeft terwijl omringd door eeuwenoude architectuur en kerken, een zeer moderne en chique sfeer.De belangrijkste straat, Rue Napoleon, is altijd in leven, dag of nacht, bruist van de lokale bevolking ontspannen na het werk in de vele bars en cafés, pittoreske winkels en stijlvolle restaurants.

Net als veel van Corsica, is Bastia gezegend met vele adembenemende stranden.Een warme dat plek, deze stranden zijn eindeloos vakantie strekt zich uit van ongerepte zand en warm water.Dicht bij een ornithologische reserve, is Bastia de kust ook omgeven door afgelegen baaien en inhammen en opvallende landschap.

Historisch, Bastia dateert uit de 14e eeuw en werd eerst geregeerd door de Republiek van Genua.In 1378 gebouwd Genua een watch tower, die de oprichting van de stad begon aangezien wij het vandaag kennen.Bastia bleef onder de Italianen tot de 18e eeuw, toen de Fransen overnam na het Verdrag van Versailles.Ondanks dit verbonden Bastia blijft nauw de Italiaanse cultuur die beïnvloed het voor zo vele eeuwen en de tradities en gebruiken die het achtergelaten.

Bastia de oude kwartaal is Terra Vecchia, met lukraak oude straten, barokke kerken en hoge stenen huurhuisjes.Place St Nicholas, een charmante omgeving, open naar de zee, bekleed met cafes en bomen, en de belangrijkste focus van de stad.De twee belangrijkste winkelstraten zijn Boulevard Paoli en Rue Cesar-Campinchi.

Nouveau poort is in tegenstelling modern en saai, hoewel het heeft bars en restaurants, en een groot aantal waaruit blijkt dat een sterke Italiaanse pizzeria's beïnvloeden.

Rue Napoleon is een smalle straat met oude winkels en de 17e eeuw, kapellen van Oratoire de St Roch en de Oratoire de L'Imaculee-conceptie.De kerk van St Jean Babtiste gebouwd in 1636, het plein domineert, en is omgeven door het oudste deel van Bastia, een doolhof van steegjes, gewelfde gangen en zeven verdiepingen huizen.

De run down Vieux Port is charmant, met hoge huizen leunend naar de zee, een jachthaven vol met boten en in het zuiden de rots ter ondersteuning van de citadel.De Quai des Martyrs heeft levendige bars en cafes, met live muziek en uitstekende restaurants.

De kern van de oude Bastia is de zijrivier Terra Nova, met appartementen en historische gebouwen, waaronder de Eglise Ste-Marie gebouwd in 1458, huisvesting een zilveren beeld van de Maagd die door de stad wordt uitgevoerd tijdens het festival van de veronderstelling.

 


Best beschikbare Bastia ferry ticket Prijsgarantie

Beste Bastia Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Ferries, Moby veerboot lijnen, La Méridionale Ferries of SNCM Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Bastia.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bastia ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bastia ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Bastia ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Bastia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Bastia ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Bastia op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Bastia en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier