Berneray veerboten

Berneray passagiers- en auto veerdiensten

Berneray passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Berneray naar Leverburgh en Harris.

Alle beschikbare Berneray ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Berneray auto en de passagier ferry tickets en naar Berneray, Leverburgh en Harris zeilen met Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Berneray ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Berneray Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Berneray Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) voor ferry's varen van Berneray naar Leverburgh en Harris online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Berneray passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Berneray ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Berneray

Berneray is een eiland in de Buiten-Hebriden en de westelijke eilanden, een archipel van eilanden aan de westkust van Schotland.De Buiten-Hebriden is deel van Schotland en het Verenigd Koninkrijk.

Berneray is aangesloten op de eilanden in het zuiden (North Uist en Benbecula South Uist) door een korte causeway.Een veerdienst loopt van Berneray tot Harris en Lewis in het noorden.

Een idee te geven van afstand en plaats, duurt het ongeveer 40 minuten te vliegen hier uit Glasgow, de grootste stad in Schotland.De eilanden zijn ongeveer halverwege tussen Londen en IJsland en zijn op dezelfde breedtegraad als Denemarken en Zuid-Zweden; Berneray is zelf op de dezelfde latitude als de stad van Sitka in Alaska.

U kunt naar Berneray door een verscheidenheid van methoden, met inbegrip van combinaties van veerboot, vliegtuig, auto of bus reizen.Er is goed openbaar vervoer het hele jaar (zes dagen per week).

Berneray Harbour

Berneray Sommige 2 mijl breed en 3 mijl lang is.Er is een weg langs de oostkant van het eiland, en een ander door het centrum en over de machair.Deze en de Berneray nadert wegen zijn meestal single-track met occasionele passerende gebieden.Het is gemakkelijk, met weinig verkeer rijden.Het belangrijkste obstakel zijn schapen die worden uitgevoerd in het midden van de weg, en de occasionele otter overschrijding.

Wandelen of fietsen zijn populaire manieren om rond.Er is een cirkelvormig pad rond veel van het eiland, dat is duidelijk aangeduid met blauwe waymarker tekenen.Afwisselend, een populaire wandeling is te volgen de kustlijn rond het eiland, dat ongeveer 5 uur duurt.De meeste van de wandeling is op stranden.Kan er iets boggy gebieden van het land na regen, dus Waterdicht schoeisel is aanbevolen.Er zijn echter geen gevaarlijke gebieden van het land; modder is het grootste probleem van wandelaars.

De heuvels van Berneray zijn relatief klein, elk ongeveer 15 minuten te lopen door een persoon redelijk fit nemen.Ondanks hun hoogte zijn het uitzicht vanaf de top echt spectaculair; op een heldere dag is het mogelijk om te zien tot 30 andere eilanden, met inbegrip van St Kilda, en vele andere stranden.

Er zijn geen giftige of gevaarlijke dieren op Berneray.Herdershonden kunnen Gegrom op mensen passeren, maar over het algemeen onschadelijk zijn.Veel mensen op Berneray houden katten, die vriendelijk zijn.

Wanneer om te bezoeken

Het klimaat in Berneray is relatief mild, met het weer grotendeels ingegeven door de Golfstroom.Perioden van zon kunnen worden vrij uitgebreid.Het weer plotseling - op elk moment van het jaar - kan veranderen en het is mogelijk om te krijgen "four seasons in een uur". Door zijn de ligging, diepe sneeuw en zeer koud weer zeldzaam.

Als een noordelijke eiland, zomer daglichturen zeer lang kunnen zijn; rond eind juni zijn sommige nachten nooit helemaal donker.In de winter is er het omgekeerde, met zeer lange nachten van December.

In Berneray de drukste maanden zijn juli en augustus, wanneer accommodatie op het eiland soms moeilijk zijn kan te vinden.Juli is ook wanneer veel sociale evenementen, zoals Berneray Week gebeuren.

Schouder seizoen maanden - April-juni en September-oktober - vaak bieden de beste weer en landschap.In deze tijd van het jaar is het vaak mogelijk om te wandelen rond het eiland in de zon blaarvorming en niet zien wie op de stranden.Winter moet niet worden uitgesloten als een tijd om te bezoeken.Accommodatie is meer beschikbaar kunt, en u vaak de hele jeugdherberg aan jezelf.Winter wildlife verschilt van zomer wilde dieren, en het meer veranderlijk weer inspiratie heeft verstrekt voor fotografen en kunstenaars.Echter, de grote tekenen van de winter, en met name vanwege de geografische locatie, is dat je veel meer kans om te zien het noorderlicht.

 


Beste beschikbare Berneray ferry ticket Prijsgarantie

Beste Berneray Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Berneray.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Berneray ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Berneray ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Berneray ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Berneray Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Berneray ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Berneray op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Berneray en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier