Bilbao veerboten

Bilbao passagiers- en auto veerdiensten

Bilbao passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen uit Bilbao naar Portsmouth.

Alle beschikbare Bilbao ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Bilbao auto en de passagier ferry tickets zeilen aan en uit Bilbao, Portsmouth met P & O of Brittany Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bilbao ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Bilbao Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Bilbao Ferry Tickets
ferry ticketprijs met P & O of Brittany Ferries voor ferry's varen uit Bilbao naar Portsmouth online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Bilbao passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Bilbao ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Bilbao

Bilbao ligt in de Baskische regio van Spanje.Haven van de stad is een van de drukste in Spanje, operationele routes naar Portsmouth, Verenigd Koninkrijk.

Het terminal gebouw biedt zeer goede faciliteiten.Er is een ruime en comfortabele lounge, een kiosk, een Souvenirwinkel verkopen wijnen, lokale levensmiddelen en souvenirs en een koffieshop.Warme dranken en snacks zijn ook beschikbaar uit de automaten die zich bevinden in de gehele.

Bilbao is de zesde grootste stad van Spanje.De stad beschikt over een aantal fascinerende bezienswaardigheden, waaronder het futuristisch ogende Guggenheim Museum.Evenals de indrukwekkende bezienswaardigheden biedt Bilbao ook een indrukwekkende reeks van voedsel - alles van een uitstekende standaard.De beste restaurants vindt u in de prachtige oude wijk.

De stad heeft een schat aan musea en vele uitstekende restaurants waar u traditionele Baskische gerechten die in het algemeen wordt beschouwd als sommige van de mooiste in Spanje.

Haven Bilbao

Bilbao  is het hart van een metropool waar meer dan een miljoen mensen wonen.Het is het centrum van de economische-sociale ontwikkeling en de hoofdfactor van de modernisering van de Golf van Biskaje.

De grote architectonische en infrastructurele projecten zijn de drijvende kracht van de stedelijke en economische vernieuwing van de stad.Het Guggenheimmuseum Bilbao, het Congrescentrum Euskalduna en Muziekcentrum, Norman Foster's Underground, Calatrava's luchthaven, de torens ontworpen door de architecten Arata Isozaki en César Pelli... zijn allemaal voorbeelden van de dynamiek die in Bilbao bestaat.

De stad ligt op het gebied van Bizkaia en is omgeven door een vruchtbaar landschap met bossen, bergen, stranden en steile kusten.Dit alles maakt van Bilbao een bevoorrechte bestemming voor bezoekers.Het moderne transport en het netwerk van wegen uitvoeren naar locaties in de buurt zoals de andere hoofdsteden van Baskenland - Vitoria en San Sebastián.

P & O Ferries biedt twee keer per week, met een reistijd van ongeveer 29 uur naar Portsmouth uit Bilbao met kruisingen.OP veerboten biedt ook twee keer per kruisingen, nemen ongeveer 34 uur.

De trots van Bilbao is de grootste schip en de meeste passagiers kan vervoeren.De veerboot biedt uitstekende on-board faciliteiten waaronder een bioscoop, fitnesscentrum en een bekroond restaurant.

De twee keren afvaarten uit Portsmouth naar Bilbaoeach week met Brittany Ferries vertrekken om 5 pm op vrijdag voor een overnachting kruising, en om 10 pm op zondag voor een reis van twee nachten.

Bilbao toerisme

Bilbao zeer vriendelijk met de plaatselijke autoriteiten reiziger investeert zwaar te maken het een van de top bestemmingen in Noord-Spanje.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is ongetwijfeld de Guggenheim Museum Hoewel er een aantal andere historische gebouwen en plaatsen die zal u verbazen, hierbij de Biblioteca gemeentelijke de Bidebarrieta (Bilbao de gemeentelijke bibliotheek) gelegen in een historisch gebouw met een grote collectie van boeken en tijdelijke tentoonstellingen.

Er is ook de Palacio de Congresos de Musica en bekende muziek en Conferentie center hosting regelmatig grote concerten met top namen van de muziekbusiness.De Lavadero Antiguo Mercado (Bilbao de oude markt) is bezoek waard en is gevestigd in een historische Wasserij huis.Hoewel niet kan Bilbao een toeristische plek als de Costa del Sol, heeft het zijn eigen rustige charme en geschiedenis.

Bilbao een zeehaven stad is ingesteld op de Nervión-rivier, in de buurt van de Golf van Biskaje.Het belangrijkste punt van belang hier is het Casco Viejo of oude wijk, op de rechteroever van de Nervión.Hier vindt u de bezienswaardigheden die Bilbao te bieden heeft: de gotische kerk van Santiago, die uit de 14e eeuw, de elegant zuilengalerij Plaza Nueva, de prachtige Teather Arriaga dateert.

Je zou nooit raden dat een 1983 overstroming verwoest het gebied van de gerestaureerde gotische gebouwen die lijn de smalle straatjes.Het is in deze straten dat u de beste bars en restaurants vindt.

Militaire buffs zal zich herinneren dat Bilbao was de hoofdstad van een kortstondige autonome Baskische staat die onder loyalistische controle tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-39 was).

Hoewel meestal rustige, schommelt de stad van Bilbao het huis in augustus tijdens de Semana Grande, een belangrijke gebeurtenis voor jaarlijkse stierenvechten in Bilbao.Toeristen en de lokale bevolking mengen in de open lucht bars om te dansen en de hele nacht drinken in de straten.Degenen die hebben ervaren de Semana Grande vergelijken met Mardi Gras, een wild en vriendelijke sfeer aan de beroemde Fat dinsdag.

Er is een uitstekende selectie aan van Hotels in Bilbao en rond de stad, de pick waarvan zou suerly omvatten de zeer gewaardeerde Gran Hotel Silken Bilbao dit trendy, Designhotel zit vol leuke functies, in dezelfde geest als de wereldberoemde buurman – het Guggenheim Museum.Het werd ontworpen door de bekende kunstenaar, Javier Mariscal.De Gran Hotel Domine kijkt uit over de glanzende stalen structuur van het Guggenheim Museum-een van de meest herkenbare gebouwen in de wereld.De eigentijdse design van het hotel volgt de innovatieve geest van de gallery, met haar unieke schuine windows, gebogen atrium en hoog pebble beeldhouwkunst.


 


Beste beschikbare Bilbao ferry ticket Prijsgarantie

Beste Bilbao Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O of Brittany Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Bilbao.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bilbao ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bilbao ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Bilbao ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Bilbao Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Bilbao ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Bilbao op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Bilbao en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier