Birkenhead veerboten

Birkenhead passagiers- en auto veerdiensten

Birkenhead passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Birkenhead naar Belfast en Port Douglas op het Isle of Man.

Vergelijken alle beschikbare Birkenhead ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Birkenhead auto en passagiers veerboot tickets en naar Birkenhead, Belfast en Port Douglas op het Isle of Man met Stenaline Ferries zeilen of het eiland Man Steam Packet veerboot bedrijf ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Birkenhead ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Birkenhead Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Birkenhead Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Stenaline veerboten of het eiland Man Steam Packet Ferry bedrijf voor ferry's varen van Birkenhead naar Belfast en Port Douglas op het Isle of Man online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Birkenhead passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Birkenhead ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Birkenhead

Birkenhead  is op de westelijke oever van de rivier de Mersey, bekend als de Wirral, en heeft een spectaculair uitzicht op de skyline van Liverpool overkant van de rivier.

Het was voornamelijk agrarische tot de invoering van de stoom-aangedreven Mersey Ferry in waarna Birkenhead snel tot groeide 1820 werd een belangrijk scheepsbouw centrum en de haven.

De twaalf Quays ferry terminal Hiermee kan een directe goederen- en personenvervoer service Dublin, Ierland en Belfast, Noord-Ierland.

De Mersey Ferry op Woodside loopt een passagiersvervoerdienst naar Liverpool, evenals gecharterde cruisen.Tijdens de wintermaanden vliegt het eiland Man Steam Packet bedrijf vanaf Birkenhead Douglas met behulp van de MS Ben-mijn-Chree.Dankzij weersomstandigheden vervangt deze service tijdelijk de route die normaal opereert vanuit de Liverpool aanlegsteiger met behulp van snelle ambacht.

Birkenhead Ferry haven

Birkenhead was de eerste stad in Europa hebben een straat tram (geopend in 1860) en bezoekers kan nog steeds rijden op Birkenhead tram om te zien de historische attracties van de stad.

De Wirral Museum , gelegen in de knappe Hamilton Square, omvat het verhaal van de beroemde Cammell Laird-scheepswerf.

De Birkenhead erfgoed Trail omvat de Shore Road pompen Station, waar de gerestaureerde 'Giant Grasshopper' stoom pomp kan worden gezien in actie.Deze enorme pompen werden gebruikt om water uit de Mersey spoorwegtunnel - de eerste onderwater spoorwegtunnel in Europa te houden.

Andere toeristische attracties in de stad zijn de gerenoveerde Pacific Road Art Exhibition Centre en Birkenhead Priorij, daterend uit 1150, het oudste gebouw in Merseyside.Benedictijner monniken van de Priorij geëxploiteerd de eerste veerboot over de rivier de Mersey.

Het prachtige Birkenhead Park ontstond in 1847 door Sir Joseph Paxton (ontwerper van de Crystal Palace) en was het Engelands eerste overheid gefinancierde park, meer dan 2.000 hectare bos, Park, meren en tuinen.

Het dorp van Bidston, staat ten noordwesten van Birkenhead, op een van de hoogste punten op het Wirral.Bidston Hill heeft 100 hectare bos en Heide, met de oude crofter/b & b verspreid over de hellingen en een windmolen op zijn hoogste punt.Tam O'Shanter van stedelijke farm, in een rieten vakantiehuis op de rand van Biston Hill, herbergt een kleine verzameling van landbouwhuisdieren.

 


Best beschikbare prijsgarantie van de Birkenhead ferry ticket

Beste garantie van de Birkenhead Ferry ticketprijs

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stenaline veerboten of de Isle of Man Steam Packet veerboot bedrijf passagier en veerboten ticketprijs en naar Birkenhead.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Birkenhead ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Birkenhead ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Birkenhead ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Birkenhead Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Birkenhead ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Birkenhead bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Birkenhead en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier