Bodrum veerboten

Bodrum passagiers- en auto veerdiensten

Bodrum passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Bodrum naar Cos, Marmaris, Didim, Datça en Rhodos.

Vergelijken alle beschikbare Bodrum ferry ticketprijzen in echte tijd en de goedkoopste beschikbare Bodrum auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Bodrum, boeken Cos, Marmaris, Didim, Datça en Rhodos met Turklines of Blue Star Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bodrum ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Bodrum Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Bodrum Ferry Tickets
met Turklines of Blue Star Ferries voor ferry's varen naar Cos van Bodrum, ferry Marmaris, Didim, Datça en Rhodos online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbaar ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Bodrum passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Bodrum ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Bodrum

Bodrum is een stad aan de zuidelijke Egeïsche kust van Turkije, populair bij toeristen uit de hele wereld.

Bodrum is een uitnodigende, kleurrijke menigte vol verrassingen, soms een nederige betweter en een losse wijs man, soms is het een alleen gekke, is vrijheid, liefde; Bodrum is zon, zee en na al het is geschiedenis.Het regent verschillende hier en ook de zon opkomen verschillende en volledig verschillende ingesteld.Wind waait verschillende, zee ruikt anders.Bodrum is het ondeugendste, de haughtiest, de meest inert, de mooiste, de meest eerlijke en het meest openhartig kind van Nature moeder.

Vandaag, is Bodrum een van de belangrijkste centra van handel, kunst en entertainment zoals het is geweest sinds eeuwen geleden.Deze kustplaats in welke traditionele en moderne leven gaan samen hand in hand in een uitstekende harmonie opent wapens voor degenen die willen worden vertrouwd gemaakt met haar en hier wonen.

Jachthaven van Bodrum en Ferry haven

Bodrum is bereikt door de zee van Kos en Rhodos (Griekse eilanden). Dagelijkse veerboot diensten van/naar Cos en Rhodos naar Bodrum zijn beschikbaar tijdens het zomerseizoen.

Bodrum is de site van de oude stad van Halikarnassus, de locatie van de beroemde Mausoleum of Halikarnassus (gebouwd na 353 BCE) - een van de zeven wonderen van de antieke wereld.Helaas, de oude monument werd verwoest door de aardbevingen in de Middeleeuwen - sommige van de overblijfselen kan worden gezien in Londen's British Museum.

Bodrum  is een fascinerende plek als het heeft een aangenaam contrast tussen de oude stad - waar er overal waarneembaar fragmenten in de stad zijn- en een speeltuin voor rijke Turken en een array van buitenlandse bezoekers.Het is een van de centra van de Turkse toeristische industrie en is de markt stad op het schiereiland van Bodrum, die bestaat uit een aantal steden en dorpen genesteld aan de rand van de kust.

Tot de jaren 1960 was de stad een vissersdorp die gewijzigd wanneer een aantal Turkse intellectuelen verzameld en schreef over Bodrum.Meest opvallende van deze was Cevat Sekir 'The Fisherman van Hallikarnassus', een Oxford opgeleide Turk die gewijd zijn tijd aan schrijven en talrijke planten planten en bomen die blijven dot het landschap van de stad.Bodrum is daarom uitgegroeid als een zeilen bestemming en dankzij haar warme maar niet vochtig klimaat een top bestemming voor bezoekers die geniet van de combinatie van het oude verleden samen met al de gebruikelijke toeristische parafernalia geworden.

Moderne Bodrum vreemd genoeg lijkt te hebben twee contrasterende kanten aan het.

Het Oosten de helft van de stad heeft een lange, dunne maar redelijke strand, die is toegevoegd in de afgelopen jaren, met de autoriteiten proberen en grotendeels slagen in het creëren van een goede strand.Leg alle de bars, restaurants en nachtclubs die typisch voor mediterrane resort steden zijn achter het strand.Dit betekent open fronted bars die kom niet levend tot 22.00 uur wanneer iedereen gaat uit.Evenals sommige mooi strand fronted bars (b.v.Café del mar wordt een redelijk gekoeld uit en aantrekkelijke bar, met aantrekkelijke personeel dus dat helpt) heeft ook sommige verschrikkelijke degenen, als u niet de hard drinkcultuur van sommige toeristen.Het heeft sommige redelijke clubs.Halikarnas het voor de hand liggende is als het is enorme (4000 mensen). Het is ook meestal buiten en hosts foam partijen op regelmatige gelegenheden.

De andere helft van de stad is de west side.Dit draait hoofdzakelijk rond de Marina en Yacht Club.Hier is leven een beetje meer bezadigde met winkels catering hoofdzakelijk aan degenen die hun boten hebben stapte.Dure supermarkten met goede wijn en olijfolie, alsmede de verplichte Helley Hanson om de aankoop van uw nieuwe jas te kunnen.Er zijn een aantal leuke restaurantjes, als je kijkt naar hard genoeg en sommige goede kleding winkels.Zoals alle resorts wordt direct aan de zee verhoogt de prijzen.'S avonds is er een prachtige sfeer als de lokale bevolking en toeristen allemaal lijken aan de promenade langs de zee.

Er zijn vele culturele evenementen - met name het Ballet Festival in augustus, een breed scala van pop concerten in het kasteel of in het amfitheater dat is gerestaureerd in de afgelopen paar jaar, ongeveer 2000 jaar geleden hebben gebouwd.

 


Beste beschikbare Bodrum ferry ticket Prijsgarantie

Beste Bodrum Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Turklines of Blue Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Bodrum.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bodrum ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bodrum ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Bodrum ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Bodrum Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Bodrum ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Bodrum bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Bodrum en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier