Bøjden veerboten

Bøjden passagiers- en auto veerdiensten

Bøjden passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Bøjden naar Fynshav.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Bøjden in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Bøjden auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Bøjden, Fynshav met Alstrafikken Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bojden ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Bøjden Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Bøjden Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Alstrafikken Ferries voor ferry's varen van Bøjden naar Fynshav online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Bøjden passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Bøjden ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Bøjden

Bøjden is verbonden met het eiland Als met een paar kleine auto veerboten die elk uur gedurende de dag worden uitgevoerd.

De overtocht duurt 45 minuten en it´s een aangename snelkoppeling als u naar Duitsland van het eiland Fyn post.

De veerboot heeft een kleine cafetaria aan boord waar u kunt kopen van Fast-Food en dranken tijdens de overtocht en de rit is een van de meer schilderachtige veerboot ritten in Denemarken.

Bøjden eeuwenlang is een belangrijke schakel voor verkeer tussen Funen en het eiland van Als in Zuid-Jutland.Een customs house werd opgericht in de Middeleeuwen op het rotsmassief van Kalvøre.

Bøjden noch een lagune is gelegen aan de westkant van het schiereiland van Horne Land, ten westen van de stad van Fåborg op het eiland Funen.

Bojden Ferry haven

Bøjden is een kleine Deense dorp dat toeristen vooral als gevolg van rustige familie vriendelijke wateren en zeer goede goede omstandigheden voor de windsurfers trekt.Kleine plaats met enkele bezienswaardigheden, maar een kleine aangename plek om een paar dagen tijdens de zomermaanden.

Bøjden heeft een kleine haven waar heb je een combinatie van kleine commerciële vissersvaartuigen en pleziervaartuigen.

Er is meestal enkele lokale leven bij de haven en het heeft de neiging de plaats waar mensen hangen wanneer ze even bijpraten.Er is een mooi uitzicht op de baai daar beneden, dus het is een wandeling er moeite waard.

Bøjden noch  is een van de beste plaatsen in Denemarken te migreren zowel stationaire vogels kijken.Het is gelegen naast de veerboot en verdeeld door een dam die naar de veerboot leidt.Het gebied heeft plaatsen waar u de vogels op korte afstand observeren kunt zonder verstoring van hen.

Het dorp ook gastheren een van de meest actieve trekker clubs in het land.It´s een club voor mensen die gepassioneerd over Massey Ferguson tractoren en "bøjden ferguson klub" hebben jaarlijks verschillende evenementen en feesten.Dit is echt redneck Denemarken in een zeer charmante manier.

De club voor naturisten Naturistforeningen Fyn de camping Bøjden naturistencamping draait op Horne Næs op Zuid-Funen dicht bij Fåborg in een prachtige omgeving.De site is een kleine, gezellige en familiale camping met een capaciteit van 35 eenheden.Meer info op www.nf-fyn.dk.

De site ligt aan het water op de archipel van Zuid-Funen.Het strand is een stenen strand, maar er is een uitstekende zwem steiger.Het strand kan niet worden aanbevolen aan kinderen en andere personen, die niet kunnen zwemmen.

Parkeren bij de ingang van de camping.Het adres is als volgt: Sønder Hjørnevej 16, 5600 Fåborg.Dag gasten (naturisten) zijn welkom, een kleine vergoeding zal worden verzameld elke dag.Dag gasten hebben toegang tot de site, inclusief bad en toiletten.

 


Beste beschikbare Bojden ferry ticket Prijsgarantie

Beste Bøjden Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Alstrafikken Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Bøjden.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bøjden ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bøjden ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Bøjden ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Bojden Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Bøjden ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Bøjden op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Bøjden en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier