Bonifacio veerboten

Bonifacio passagiers- en auto veerdiensten

Bonifacio passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Bonifacio naar Santa Teresa.

Alle beschikbare Bonifacio ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Bonifacio auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Bonifacio, Santa Teresa met Moby Line Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Bonifacio ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Bonifacio Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Bonifacio Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Moby Line Ferries voor ferry's varen van Bonifacio naar Santa Teresa online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Bonifacio passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Bonifacio ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Bonifacio

Bonifacio  is een belangrijkste attractie in Corsica, bezoekers van overal op het eiland en overzee te vergapen aan haar middeleeuwse huizen balanceert gevaarlijk op de rand van de indrukwekkende kalkstenen kliffen.

Bonifacio de oude stad , met een labyrint van smalle straatjes en historische gebouwen, werd gebouwd door de Genuezen en is een fascinerende plek om rond te dwalen.Het is opgericht in 828 AD door graaf Bonifacio van Toscane, natuurlijke haven beren die een opvallende gelijkenis naar het huis van de Laistrygonen waarnaar in Homer's Odyssey van de 7e eeuw V.Chr.

Bonifacio beschikt ook over een drukke jachthaven gevuld met indrukwekkende jachten en bekleed met chique bars, restaurants en hotels, verbetering van de levendigheid van dit modieuze badplaats.

Voeg daarbij het feit dat Bonifacio dicht bij verscheidene idyllische, ongerepte stranden Corsicaanse is zoals goed zo verbluffend mooie bergen, en u een in de omgeving van perfecte hebt, gevarieerd Vakantiewoningen bestemming.

Bonifacio Ferry haven
Bonifacio  heeft een uitstekend geïsoleerde ligging op Corsica's zuidelijkste punt, een smalle schiereiland van schitterende witte kalksteen maken een stad site anders dan alle andere.De veel-gefotografeerd haute ville, een doolhof van smalle straatjes geflankeerd door tall Genuese huurhuisjes, rijst naadloos uit steile kliffen die zijn uitgediept en striated door de wind en golven, terwijl aan de landzijde de diepe tussen het schiereiland en het vasteland vormen een perfecte natuurlijke haven cLeft.

Een toevluchtsoord voor boten voor eeuwen, deze inlaat is tegenwoordig een chique jachthaven die jachten van rond de Med trekt.Gescheiden van de rest van het eiland door een strook van dichte maquis, heeft Bonifacio behouden een bepaalde temperamentvolle detachement van de rest van Corsica, en is duidelijk meer Italiaanse dan Frans in sfeer.de stad behoudt Renaissance functies alleen hier gevonden, en zijn bewoners hebben hun eigen dialect gebaseerd op Ligurische, een erfenis van de dagen toen dit praktisch een onafhankelijke Genuese kolonie was.

Zo'n plek heeft onvermijdelijk nadelen: exorbitante prijzen, overweldigend menigten in augustus en een commerciële cynisme dat atypische van Corsica als een geheel.Echter, de oude stad vormt één van de meest arresteren bril in de Middellandse Zee, gemakkelijk overstijgende alle de toeristische frippery die eromheen, en warrants van ten minste een dag-trip.Als u van plan te komen in het hoogseizoen, proberen om hier te komen vroeg op de dag voordat de bus partijen tot rond 10u komen.

De meest levendige weergave van Bonifacio is uit aan boord van een boot in het sapphire-blue Bouches de Bonifacio (straat van Bonifacio). Deze prachtige 12 km zeestraat kanalen tussen Corsica's zuidelijkste puntje en het Italiaanse eiland Sardinië.Van het water lijken de lange, zongebleekt gebouwen van Bonifacio de citadel morph naadloos in de getande witte kalkrotsen oprijzen uit de zee.Binnen de kustpromenade is citadel een charmante doolhof van straatjes met een verschillende middeleeuwse gevoel.

Aan de noordelijke kant, is een enorme 70 m onder, Bonifacio de levendige haven, die met café terrasjes, winkels en – als Corsica's meest bezochte stad – meer dan een paar toeristen in de zomer morsen.

Enkele opmerkelijke sites kunnen worden gezien in de stad, met inbegrip van de 'trap van de koning van Aragon' in de steen gesneden naar de oude binnenstad hierboven; het monument aan de doden; en een besprenkeling van aantrekkelijke kerken onder de middeleeuwse gebouwen.

De stad is een belangrijk centrum voor zee gebaseerd vrije tijd activiteiten sich als zeilen en duiken.Let op dat het succes van de yachting is deels te wijten aan het feit dat Bonifacio een van de Windrijkste plaatsen in Frankrijk is!Merk op dat alle deze overmaat van activiteit en plezier dat betekent de stad krijgt nogal druk in de zomermaanden - niet ongebruikelijk in veel van de steden in Corsica - maar het is nog steeds sterk aanbevolen.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van Bonifacio

De regio rond Bonifacio is misschien bekendst voor het feit dat sommige van de meest prachtige stranden op het eiland - inderdaad enkele van de beste in de Middellandse Zee (Zie ook Corsica stranden) - met inbegrip van die op Palombaggia en Saint Giulia.Scheuren zelf weg van het strand te bezoeken:

  • De Lavezzi eilanden , een aangewezen mariene behouden, zijn net buiten Bonifacio en kan worden bezocht door boot.
  • Plaatsen van natuurlijke schoonheid in de regio omvatten de Col de Bavella en Alta Rocca
  • De prehistorische sites op Filitosa, Casteddu de Cucuruzzu en Palaghju bieden een interessant inzicht in de lange en kleurrijke geschiedenis van Corsica.

De cafés rond de haven zijn een uitstekende plek om te kijken naar de wereld gaan door, en er zijn tal van restaurants.Er is ook een kleine maar interessante aquarium op de poort die kinderen en volwassenen genieten.Lopen of de toeristische trein vanaf de poort tot de oude stad op top van de heuvel nemen.Over de muur hier kijken en je ziet de grain de sable, een enorme brok van kalksteen rots in de zee, die het onderwerp van duizenden briefkaarten is geraakt.De stappen hier lijken nooit eindigende maar leiden tot een kleine restanten van strand waar u kunt vervolgens linksaf aan de kustpromenade wandeling beginnen.

U kunt als alternatief, rijden tot de oude stad en verlaten van de auto in een van de parkings door de begraafplaats.Vanaf hier is het een vlakkere wandeling in de oude stad, die is een heerlijke plek om te verkennen.Het uitzicht vanaf de kliffen is superb.U kunt de kerken en de wallen met smalle straatjes vol met winkels en cafés.De mariene kerkhof aan het eind van de klif top door alle auto-parken wordt veel bezocht zoals het is vol van buitengewoon ingewikkelde mausolea.

Naar het noorden tot de kust van Bonifacio is een serie van spectaculaire zandige baaien, alles adembenemend in hun natuurlijke pracht.De dichtst wordt het gehucht van Santa Manza, 10 kilometer ten oosten van Bonifacio instellen.Met een vriendelijke familie strand en een voorzichtig rekkensysteem shore it is perfect voor kinderen en populair met watersport liefhebbers, met name windsurfers dankzij de gunstige wind.

Rondinara is een natuurlijke gevormde horseshoe bay met fijn wit zand die helling zacht in de turquoise wateren.Een gewoon schitterend strand, het is geflankeerd aan één kant door pijnbomen en een beschermde natuur behouden op de andere.

 


Beste beschikbare Bonifacio ferry ticket Prijsgarantie

Beste Bonifacio Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Moby Line Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Bonifacio.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Bonifacio ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Bonifacio ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Bonifacio ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Bonifacio Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Bonifacio ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Bonifacio bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Bonifacio en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier