Boulogne veerboten

Boulogne passagiers- en auto veerdiensten

Boulogne passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen naar Dover en Ramsgate van Boulogne.

Alle beschikbare Boulogne ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Boulogne auto en de passagier ferry tickets zeilen te vergelijken en van Boulogne, Dover en Ramsgate met Euroferries of LD lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Boulogne ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Boulogne Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Boulogne Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Euroferries of LD lijnen voor veerboten varen van Boulogne naar Dover en Ramsgate online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Boulogne passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Boulogne ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Boulogne

Boulogne , een vrij Franse kuststad, is bereikbaar in slechts 50 minuten van Dover en alles wat u ooit nodig om te weten over hoe er te komen, waar om te winkelen, waar te eten, slapen en sightsee, is slechts een klik of twee weg.Het is goed hier op deze website en ontworpen om u het meeste uit uw dagje uit, korte pauze of winkelen in Boulgone te helpen.

Boulogne Ferry haven ligt aan de noordelijke kust van Frankrijk, tegenover de haven van Dover.De handige locatie van Boulogne Ferry haven kunt gemakkelijk toegang tot de haven zelf, maar ook bij de winkels en restaurants in de omgeving.Een nieuwe weg link van de haven van Boulogne neemt u direct op de belangrijkste A16 en de gehele Franse autoweg.

Euroferries is een high speed ferry operator tussen de havens van Ramsgate en Boulogne.Kruisen met hun wave piercing catamaran die euroferries de snelste bieden beschikbaar voor slechts 75 minuten.Reizen over het kanaal naar Frankrijk is nooit zo gemakkelijk geweest, gewoon boek nu online voor de aankoop van uw ticket.

Boulogne Ferry haven

Boulogne-sur-Mer  is de grootste vissershaven in Frankrijk en zo de nadruk, zoals je verwachten zou, is erg veel op zeevruchten en alle dingen die verband houden met de zee.Afgezien van de kraampjes langs de rand van de haven is er ook Capécure, de commerciële haven waar de vis is geveild, bevroren, gezouten, gerookt en over het algemeen verwerkt.

In het midden van de 19e eeuw begon Boulogne een lange rivaliteit met Calais te ontwikkelen de handel veerboot over het kanaal.De route Folkestone - Boulogne werd ontwikkeld door stoomboten geëxploiteerd door de Engelse spoorwegmaatschappij, Zuid-Oostelijke spoorwegen - die eigendom van de haven van Folkestone.Ze liep trein-schip-treindiensten tussen Londen en Parijs gericht op rijke reizigers aansluiten.

Op dit moment, de meeste van de veerboten lopen de iets kortere route tussen Dover en Calais - is Boulogne gelaten door de grote veerdiensten in hun gevecht met de tunnel maar Euroferries in het proces rviving de Ramsgate Boulogne ferry route is.

Winkelen in Boulogne

Boulogne heeft tal van leuke winkeltjes die hem zijn geplaveide straatjes, vooral in de Grande Rue en de verkeersvrije rue Thiers.Fromageries (kaas winkels), grotten (wijn winkels) die zich specialiseren in Franse wijnen, en natuurlijk, de hypermarkten en schilderachtige openluchtmarkten.Boulogne, misschien heeft niet verwonderlijk, haar eigen bruisende vismarkt, dus als je op een dag-trip, zorg ervoor om een koeler zak te vullen met vers gevangen vis en zeevruchten.

Restaurants in Boulogne

De charmante kust stad van Bouogne heeft een overvloed aan eetgelegenheden – 200 bij de laatste telling.Zoals Boulogne een premier vissershaven, is zodat haar geen verrassing dat sommige van de meest elegante restaurants zijn gespecialiseerd in visgerechten.Er is ook een prima keuze van brasserieën en zelfs pubs, vooral rond plaats Dalton en ook in de van de oude stad van rue de Lille.

Oude stad Boulogne

Op de top van de stad, ligt de 'oude stad', de administratieve en religieuze centrum van de stad, gedomineerd door de klokkentoren en de koepel van de kathedraal.

Van het plein waar het gemeentehuis staat en is bekleed met een verscheidenheid aan winkels en overvloedig leidt de Rue de Lille restaurants waar u uzelf herleven kunt vóór het bezoek aan de historische sites.In de crypte van de kathedraal, kunt u nog steeds zien de stenen cannon balls door Hendrik VIII in dienst wanneer hij belegerde en Boulogne op een gegeven moment gevangen.

Enorme wallen aan het begin van de 13e eeuw gebouwd op de fundamenten van de Gallo-Romeinse muren, met vier gateways, omringen dit deel van de stad.Er is een adembenemend uitzicht op de oude haven en de belangrijkste stad van de looppaden.In een hoek is de 13e eeuwse Château, met haar grachten gevuld met water en waterlillies, bewerkt in de 16e en 18e eeuw.

Boulogne heeft ook een natuurlijke geschiedenis Museum.In de stadsbibliotheek in de Annunciates, kunt u de tuinen en kloosters bezoeken terwijl de Beurière de La Maison het leven van vissers in de olden dagen kronieken.

Er is ook een Casino, een bowlingbaan en twee golfbanen in de buurt.Globaal, Boulogne heeft veel te bieden, of voor de reis van een dag, een weekendje weg of misschien een langer verblijf te genieten van de vele geneugten op ingang u in dit charmante zee haven.

 


Beste beschikbare Boulogne ferry ticket Prijsgarantie

Beste Boulogne Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Euroferries of LD lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs naar en van Boulogne.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Boulogne ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Boulogne ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Boulogne ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Boulogne Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Boulogne ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Boulogne op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Boulogne en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier