Brindisi Ferries

Brindisi passagiers- en auto veerdiensten

Brindisi passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen vanaf Brindisi naar Corfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxi, Vlore en Zakynthos.

Vergelijk alle beschikbare Brindisi ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Brindisi auto en passagiers veerboot tickets en naar Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxi, Vlore en Zakynthos zeilen met Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Europese Sealines of Red Star Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Brindisi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Brindisi Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Brindisi Ferry Tickets
met Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Europese Sealines of Red Star Ferries voor ferry's varen vanaf Brindisi naar Corfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxi, Vlore en Zakynthos online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Brindisi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Brindisi ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Brindisi

Brindisi  is een stad in het zuiden van Italië, recht naar beneden in de "hiel van de laars" in de regio Apulië (Puglia). 

De belangrijkste reden waarom je in Brindisi eindigen is omdat u wilt vangen de veerboot tussen ofwel Italië en Griekenland of Italië en Albanië.

Behalve dat het een veerhaven en naar Corfu Brindisi Griekenland, is ook thuis van de Verenigde Naties logistiek base (UNLB). De base is verschaffen middelen logistieke ondersteuning voor alle vredesoperaties over de hele wereld.Er is ook een veerboot vanaf Brindisi naar Vlore, Albanië, die wordt beheerd door Skenderbeg lijnen.

Zoals alle havens, Brindisi heeft de zelfkant kant, maar het is ook verrassend zwoele en met name de palm omzoomde laan die de haven verbindt met het station en de promenade die zich uitstrekt langs de kust interessante.

Deze dagen is weinig veranderd met uitzondering van Brindisi de pelgrims zijn zon-zoekers in plaats van ziel-zoekers.

Brindisi kasteel en Ferry haven

Van Brindisi Haven heeft zijn verbouwd, creëren van nieuwe dokken en nieuwe kamer aan wal moet worden gebruikt voor vracht en passagiers.Het serveert bestemmingen over Turkije en Griekenland, evenals bestemmingen in de Adriatische Zee.

De haven biedt beperkte faciliteiten; echter, de stad van Brindisi heeft tal van winkels, eetgelegenheden en banken.Verschillende veermaatschappijen varen uit de poort naar verschillende Adriatische bestemmingen.

De stad heeft een paar interessante bezienswaardigheden die uw uren wachten voor het vertrek van de volgende veerboot aangenamer zal maken.Check out de Romeinse kolommen en de verschillende kerken.Of misschien twee van haar 'beroemde' voormalige bewoners (Al Bano en Romina Power) u kan vermaken met wat muziek.

De oude reden voor een bezoek aan Brindisi zou kunnen zijn om gewoon te passeren maar Brindisi, ondanks wat reisboeken kan zeggen is een fascinerende stad met een mooie haven die majestueus rond de stad veegt.

Er zijn veel historische herinneringen als Frederik's Zwabisch kasteel of het kasteel van Araganese bij de haveningang van de, of de kolom aan het einde van de Via Appia of de plaats waar Virgil overleed, of het Nou waar kruisvaarders gedrenkt hun paarden, of de unieke Romaanse kerk van Maria Casale, niet te vergeten het historische stadscentrum met zijn kathedraal, musea enz.

Afgezien van deze Brindisi is girted door interessante steden zoals San Vito de Normanni en Carovigno met hun eigen rijke geschiedenis.Alle rond en in de buurt zijn aantrekkelijke olijfbomen, wijngaarden en transparant, aquamarijn stukken van de zee.

De stad van Brindisi beschikt over verschillende interessante bezienswaardigheden die de moeite waard een bezoek, vooral als je tijd hebt voor het vangen van een veerboot.

Dingen te zien in Brindisi 

De kathedraal
Een kathedraal van Romaanse oorsprong die in 1746 werd herbouwd na de aardbeving van de 1741.

De Norman tempel
De Norman tempel van San Giovanni al Sepolcro werd gebouwd aan het einde van XI eeuw over een reeds bestaande Christian gebouw.

De kerk van S.Paolo
De kerk van S.Paolo opgericht in 1322 heeft een gotische structuur.Binnen zijn er fresco blijft van de Angevijnse school.

Het Zwabisch kasteel
Het Zwabisch kasteel werd gebouwd door Frederik II in 1227.Het is vierkant-vormige met torens op de hoeken en een buitenmuur verrekening door ronde torens toegevoegd door Ferdinand van Aragon.Vandaag is het centrum van de Naval opdracht.

Het kasteel Alfonsino
De castello Alfonsino die tot 1445 teruggaat.Het is ook bekend als Castel Rosso en het bevat een kleine interne pier.

Haven van Brindisi Ferries diensten

Veerboot Brindisi, Puglia, Italië 
Kruisingen vanaf Brindisi naar Cephalonia worden geëxploiteerd door maritieme mijn manier Ferries.

SNAV Aliscafi biedt diensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland.Fragline, Blue Star Ferries en Helleense lijnen van de Middellandse Zee opereren ook kruisingen naar Corfu.

Brindisi verbinden talrijke veermaatschappijen met Igoemenitsa (Griekenland). Het Griekse eiland Zante kan met Helleense mediterrane lijnen worden bereikt.Adriatica di Navigazione zowel Helleense mediterrane lijnen lopen afvaarten naar Patras.

 


Beste beschikbare Brindisi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Brindisi Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Agoudimos Lines, Endeavor Lines, Europese Sealines of Red Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Brindisi.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Brindisi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Brindisi ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Brindisi ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Brindisi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Brindisi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en vanaf Brindisi op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Brindisi en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier