Caen veerboten

Caen passagiers- en auto veerdiensten

Caen passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Caen naar Portsmouth.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Caen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Caen auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Caen, Portsmouth met Brittany Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Caen ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Caen Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Caen Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Brittany Ferries voor ferry's varen van Caen naar Portsmouth online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Caen passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een veerboot ticketprijs van Caen en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Caen

Caen , hoofdstad en grootste stad van Basse Normandie, ook niet een plaats waar u zult willen besteden veel tijd kan worden.In the months of fighting in 1944 Caen was devastated, nonetheless, the city that nine hundred years ago was the favoured residence of William the Conqueror remains impressive.

Caen een college stad is en dus zeer actief.In de zomer verzamelen toeristen (voornamelijk Britse en Duitse) in Normandië voor de Tweede Wereldoorlog blijft en de Memorial voor vrede.

Caen is een moderne stad, vier vijfden van die demoiolished werd in 1944 en herbouwd in de jaren vijftig en zestig.Sommige oude gebouwen blijven echter, vooral kerken.

Het centrale kenmerk is een ring van wallen die niet meer een kasteel te beschermen, en, al zijn er de verspreide spitsen en steunberen van twee abdijen en acht oude kerken, en wegen en rotondes vullen de brede ruimten waar vooroorlogse huizen stonden.Benaderingen zijn langs donderende tweebaanswegen via industriële voorsteden, bloeiende nu nogmaals na een toestroom van high-tech nieuwkomers.

Caen veerboten

De veerdienst tussen Portsmouth en Caen een gelegenheid om de banden tussen de burgerlijke autoriteiten en de Gemeenschappen van de steden van Portsmouth en Caen opengesteld.Op 5 juni 1987 werd een document ondertekend in de Guildhall, Portsmouth en in het Hotel de Ville, Caen op 6 juni 1987, formeel verklaren dat de twee steden ertoe verplichten zich te bevorderen van uitwisselingen en ontmoetingen tussen hun respectieve burgers in alle velden van endeavour.Het heeft sinds verstrekt kansen voor het bedrijfsleven en de handel, sociale en vakantie bezoeken, met name door jongeren, sport clubs en kunst projecten.

Elk jaar de Lord Mayor van Portsmouth Caen bezoeken voor de D-Day Herdenking Ceremonies en legt kransen om te herdenken die burgers en militairen, die overleed aan beide landen.

De historische stad van Caen heeft een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis van Normandië sinds het werd opgericht in de 11de eeuw door Willem de Veroveraar.

Ongeveer zes eeuwen nadat de stad werd geplunderd en brand gestoken door de binnenvallende Engelse legers in 1346, was de oude stad van Caen geuit nog eens tijdens de verpletterende bombardementen van de campagne in Normandië.De stad werd gebombardeerd en in brand gestoken op D-Day, en tegen de tijd dat het werd bevrijd door Canadese troepen op 9 juli 1944, meer dan 80% van de stad had zijn kapotgebombardeerde tot puin.

Praktisch alles wat blijft van oude Caen zijn de wallen rond het kasteel en de stad twin abdijen; de rest is opgebouwd in een typisch utilitaire naoorlogse stijl, met veel concrete en bleke steen.

Vandaag, is Caen een drukke stad van de Universiteit en het commerciële centrum, met een koppeling van uitstekende musea, waaronder de baanbrekende Caen Mémorial.Het is een nuttige basis voor het verkennen van de stranden van D-Day en de nabijgelegen Bayeux.

 


Beste beschikbare Caen ferry ticket Prijsgarantie

Beste Caen Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Caen.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Caen ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Caen ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Caen ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Caen Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Caen ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Caen bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Caen en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier