Cairnryan veerboten

Cairnryan passagiers- en auto veerdiensten

Cairnryan passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Cairnryan naar Belfast en Larne.

Alle beschikbare Cairnryan ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Cairnryan auto en de passagier ferry tickets naar en van Cairnryan, Belfast en Larne zeilen met P & O of Stenaline Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cairnryan ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cairnryan Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cairnryan Ferry Tickets
ferry ticketprijs met P & O of Stenaline Ferries voor ferry's varen van Cairnryan naar Belfast en Larne online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cairnryan passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Cairnryan ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Cairnryan

Cairnryan is een klein dorp met uitzicht op Lochryan koppelen van Schotland met Larne en Belfast in Noord-Ierland en vijf mijl ten noorden van Stranraer, op Loch Ryan, in het uiterste westen van Galloway.Het is de terminal voor P & O Ierse zee veerboten en naar Larne evenals Stena Line ferries naar en uit Belfast.

Dankzij een vier en een half miljoen pond investering van P & O Ierse zee Ferries heeft de haven van Cairnryan nu zeer goede faciliteiten voor zowel verzendingen van de vracht en passagiers.De poort is gelegen in Zuidwest Schotland, op de noordelijke rand van Loch Ryan.

De nieuwe terminal & O P biedt verbeterde check-in-faciliteiten en een grote receptie lounge.Andere nieuwe of bijgewerkte faciliteiten zijn handicap faciliteiten en een Kinderspeelruimte, baby veranderende gebied, een snackbar en een winkel.

Cairnryan Ferry Terminal
Reizen van en naar Cairnryan 

Per spoor
Cairnryan is niet direct bereikbaar met de trein.Het dichtstbijzijnde station is een paar mijl van Loch Ryan op Stranraer.

Met de bus
Er zijn busdiensten van Cairnryan naar Glasgow, Ayr en Stranraer.

Met de auto
Cairnryan ligt dicht bij Stranraer op het puntje van Dumfries and Galloway.Neem de A77 noorden naar Ayr en Glasgow, of het oosten van de A75 naar Dumfries, Carlisle en de snelwegen M74 en M6.Er is een lange termijn gratis parkeerplaats in de stad van Cairnryan.

Per veerboot
Zes geplande dagelijks terug kruisingen verbinding maken met de haven van Belfast met Cairnryan van nieuwe Lough Ryan poort die geopend van november 2011.En de recente lancering van de Stenaline Superfast Vll en Vlll van Superfast ferries - de grootste schepen ooit te varen tussen Schotland en noordelijke Ierland - maak deze 2 hr 15mins reis een stijlvolle en naadloze affaire.Elk van de Stenaline veerboten voor maximaal 1200 passagiers en 660 auto's, en Stena Plus klanten kunt genieten en het Pure Noordse Spa met sauna en Jacuzzi.

Gratis wifi en de multizintuiglijke POD Lounge met spelletjes, internet en muziek houden je verbonden en vermaakt.En u kunt ontspannen of inhalen op het laatste nieuws in de woonkamer TV en tijdschrift ruimte voordat de openbare weg nogmaals lonkt.De on-board eten en drinken opties, winkelen, bioscoop en kids gebied ervoor zorgen uw reis met Stenaline veerboot is goed verzorgd.

Historische Cairnryan

Cairnryan  kijkt een lineaire regeling over de A77 hoofdweg naar Loch Ryan.Het werd opgericht als Lochryan door 1701 toen Lochryan House werd gebouwd aan de noordzijde van hedendaagse dorp.Het huis werd gerenoveerd in de jaren 1820 en de imposante structuur net zichtbaar vanaf de hoofdweg vandaag was het resultaat.

Tot de jaren 1800 Cairnryan een belangrijke tussenstation op de bus route naar Ayr, met een half dozijn herbergen langs deze korte traject van de kust was.Het bereikt ook een minder wenselijke reputatie als een spoken van struikrovers preying op dat dezelfde passerende verkeer.

Vandaag lijkt het naderen van ferry passagiers als een lange lage lijn van hoofdzakelijk wit-harled/b & b en huizen, ingesteld tegen een prachtige groene heuvel.Met de Merchant's House restaurant en koffie shop (geopend van maart tot November) en het hele jaar door Homestead Shop & afhaalmaaltijden, plus een aantal accommodatie aanbieders behoudt Cairnryan een waaier van diensten voor ingezetenen en passerende ferry passagiers.

In de jaren 1860 de spoorweg kwam naar Zuid-west-Schotland en bijna beëindigd op Cairnryan, die zou hebben draaide het in de belangrijkste haven voor passagiersdiensten tot Noord-Ierland.Maar de spoorweg in plaats daarvan ging naar Stranraer, snel gevolgd door de willen verbinden met het verkeer met passagiersschepen.

In de jaren 1940 Cairnryan werd omgevormd tot een militaire poort door de Amerikanen, en het heeft nog steeds de 700 m lange steiger gebouwd op het moment.Zijn belangrijkste rol was om de bouw van de moerbeiboom havens, de drijvende poorten waarop de Bondgenoten afhing na D-Day.En voor een korte tijd Cairnryan werd ook bediend door een spoorwegstation, zij het laat 80 jaar.

In de jaren zestig de militaire railway werd ontmanteld, maar de WWII poort toegestaan de groei van een nieuwe industrie, shipbreaking.Dit culmineerde met de ontmanteling van het vliegdekschip HMS Ark Royal in de late jaren 1970 hier.

Wordt aanzienlijk dichter bij zee tot Noord-Ierland dan Stranraer, de attracties van Cairnryan als een veerhaven leidde tot het gebouw door P & O voor een roll-on roll-off terminus hier in de jaren zeventig, een kortere overtocht aanbieden aan Larne.In 2011 laat de andere belangrijkste veerboot exploitant, Stena, verhuisde als haar diensten van Stranraer naar Cairnryan.

 


Beste beschikbare Cairnryan ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cairnryan Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O of Stenaline Ferries passagiersschepen en veerboten naar en van Cairnryan ticketprijs.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cairnryan ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cairnryan ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Cairnryan ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cairnryan Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Cairnryan ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Cairnryan bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Cairnryan en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier