Calais veerboten

Calais passagiers- en auto veerdiensten

Calais passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen vanuit Calais naar Dover en Folkestone.

Vergelijk alle beschikbare Calais ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Calais auto en passagiers veerboot tickets en naar Calais, Dover en Folkestone zeilen met P & O Ferries, DFDS Seaways, Norfolkline of LD Line Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Calais ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ferry Calais
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Calais Ferry Tickets
met P & O Ferries, DFDS Seaways, Norfolkline of LD Line Ferries voor ferry's varen vanuit Calais naar Dover en Folkestone online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Calais passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Calais ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Calais

Calais  een stad is gezellig gepositioneerd in de Franse regio Nord-Pas de Calais.

Calais ligt direct tegenover Dover , met uitzicht op de rechte van Dover zelf.Dit recht is de smalste van mogelijke punten over het kanaal, slechts 33 kilometer breed, vandaar de bouw van de Kanaaltunnel er en de locatie van de twee poorten.

Als je staan aan de oevers van Calais, op een heldere dag zult u kunnen zien van Dover; het is slechts 33 kilometer weg!Kijk uit voor de witte kliffen.Het is de bindende factor voor handel en toerisme tussen Frankrijk en Engeland via het kanaal geworden als de dichtstbijzijnde haven in Frankrijk naar Dover, Engeland.

De haven van Calais veerdiensten naar Engeland via het kanaal biedt en daarom is een favoriete dag tijd picknick bestemming onder het Britse volk.

P & O Ferries bij Calais ferryterminal
Calais veerboten

Calais is naar Dover aangesloten in Engeland door veerbootdiensten die worden geëxploiteerd door P & O FerriesDFDS SeawaysNorfolkline en LD Line Ferries . De veerdiensten tussen Calais en Dover nemen meestal ongeveer 1 uur 30 minuten en er zijn dagelijks afvaarten maximaal 136.De check-in tijd is 30 minuten voor vertrektijd voor voertuigen en 45 minuten voor vertrek voor voetgangers.

Een andere populaire veerboot weg is Dover naar Duinkerken (in de buurt van Calais) die wordt beheerd door DFDS Seaways en duurt ongeveer 2 uur.

Gratis parkeermogelijkheden zijn beschikbaar in de voorkant van de terminal van de ferry Calais en de maximale verblijf is drie dagen.

De haven van Calais is ook rechtstreeks verbonden met de Franse snelweg systeem.De A26/E15, die toegang tot het hart van Frankrijk biedt, met inbegrip van Parijs en daarbuiten en de A16/E40, een toegangspoort tot Benelux en de noordelijke Europese snelweg systemen.De A16/E402 leidt u naar westelijke Frankrijk.

Passagiers die reizen door Ferry van Dover naar Calais/Duinkerken Ga door Franse paspoort/kaart identiteitscontroles in het Verenigd Koninkrijk vóór de inscheping in plaats van aankomst in Frankrijk.Passagiers die reizen in de andere richting van Calais/Duinkerken naar Dover met de veerboot gaan door Franse uitreiscontroles UK paspoort/identiteitskaart controleert voordat inscheping in Calais/Duinkerke en Britse douane controleert bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk.


Toeristische attracties in Calais, Frankrijk

Calais is niet alleen beroemd voor het zijn een belangrijke haven aansluiten van Frankrijk en Engeland, maar ook als een opkomende toeristische centrum, met zijn rijke culturele erfgoed, musea, Franse gastronomische heerlijkheden, levendig nachtleven en zijn belforten, (beleg torens gebouwd om te beschermen de stad tegen invasies) die UNESCO World Heritage sites zijn.

Populaire toeristische en bezoeker attracties in Calais zijn:- 

De zes Burghers Monument
De "zes Les Bourgeois" is het meest beroemde monument van Calais, gebeeldhouwd door Rodin in 1895 en toont het hart rendering verhaal van zes mannen die zelf zich aan koning Edward III overgegeven te worden opgehangen, in de hoop dat hun stad zijn vrijheid zou ontdekken.De gebeurtenis die plaatsgevonden op 4 augustus 1347 heeft werd vermeden dankzij de King's vrouw koningin Philippa de Hainaut, die verzocht om haar man te sparen het leven van de zes notabelen.Maar de stad bleef onder het bewind van Engels tot 1558.Ter herdenking van de gebeurtenis werd het standbeeld ingehuldigd op 3 juni 1895.

Stadhuis van Calais
Het stadhuis van Calais is een van de belangrijke bezienswaardigheden in Calais vooral vanwege zijn architectuur en historisch belang.De bouw van het stadhuis Belfort startte in 1911 en haar voornaamste doel was om samen te voegen de steden van Calais en Saint-Pierre.De erectie werd onderbroken tijdens de eerste Wereldoorlog en werd uiteindelijk voltooid in 1925.De architectuur van het gebouw is in Neo-Vlaamse stijl met bakstenen en steen wordt de prominente materialen gebruikt.De torenspits van het Belfort staat 75 meter hoog van waar een elektrische bel gaat elk uur.Het stadhuis structuur is zo onderscheiden dat het kan worden gezien vanaf mijl rond.

Calais vuurtoren
De Calais vuurtoren met haar torenhoge hoogte van 51 meter en 271 stappen te klimmen naar de top lijkt een beetje vermoeiend, maar het verbazingwekkende adembenemende uitzicht van de stad Calais en het Engels kanaal, dat u ervaring krijgt, is van once in a lifetime.Als gelukkige en de lucht is helder u veel ook om te krijgen zien de White Cliffs of Dover die 26 mijl afstand zijn.

Kerk van de Notre-Dame / van de Eglise Notre Dame
De bouw van de kerk van Notre-Dame was geweest lopende voor meer dan 100 jaar en het mengsel van Vlaamse en Engelse architecturale stijlen lijkt misschien een beetje vreemd aan het begin, maar het is de oudste kerk in Calais en is ook van belang omdat het de bruiloft locatie voor generaal Charles De Gaulle en zijn vrouw Yvonne in 1921 was.De fantasierijke denkrichtingen van Vlaamse vrijmetselaars en Engelse architecten hebben deze structuur een buiten de gewone Vlaams-Gothic look gegeven.Renovatie van de kerk zijn nog aan de gang van de tijd die het werd ernstig beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Calais stranden
De stranden van Calais die lopen langs de Opaalkust niet alleen bieden een uitstekend zicht op het kanaal, maar zijn thuis van vele sport- en recreatiefaciliteiten zoals fietsen, watersport, Yachting, zeilen, Windsurfen, kanoën, kajakken, zand Yachting, Jet Ski, enz.De stranden zijn ongerepte en zijn omgeven door een aantal eethuisjes en restaurants, hebt u een "op dit moment" drang om te eten.Als u niet veel van een sport persoon er zijn andere ontspanning activiteiten zoals zonnebaden, wandeling langs de promenade, terwijl u geniet van het uitzicht op de haven.

De Citadel
De Citadel in Calais is een vesting gebouwd door Philippe Le Hurperel, heer van Boulogne in 1929 met de bijdrage van de burgers van Calais, om hun stad te beschermen tegen aanvallen.Het in eerste instantie diende als de residentie van Philippe Le Hurperel, heer van Boulogne en vervolgens in latere jaren Engels heersers zoals koning Edward II tot 1558, wanneer ten slotte diende de stad kreeg zijn vrijheid.Wanneer de stad kreeg samengevoegd in Frankrijk, de Franse koning het gerenoveerd tot een extravagante Fort met de bouw van een citadel ontworpen door Vauban.

Nieulay Fort
Wanneer Calais gewoon een moerassig land was, was het toegankelijk door slechts één weg die kwam via rivier Hames.De Nieulay Bridge die Calais met het westen verbonden werd beschermd met een klein fort dat werd ontworpen op een zodanige wijze, dat het het land in de voorkant van de stad, in geval van een vijandelijke aanval overspoelen kon.Dit onmogelijk voor de vijand van de stad gemaakt.Maar dankzij de verrassing aanvallen door de Fransen in 1558 en de Spanjaarden in 1596, kon de sluizen geopend worden en kwam de stad onder beleg.De Spaanse bewerkt het fort, waardoor het sterker en minder kwetsbaar tegen aanvallen.Ruïnes van het fort zijn vandaag, een onderdeel van een prachtig park.

There are several ways to travel to Calais - by car or coach with a ferry crossing, by car with the Channel Tunnel connection, or by Eurostar train from London, Ashford or Ebbsfleet.Kruisingen zijn zeer snel.De Eurostar-trein neemt slechts 1 uur, de veerboot 1 uur 30 minuten en de Kanaaltunnel slechts 35 minuten van Folkestone naar Calais.

Calais Eurotunnel Le Shuttle

Loopt van Folkestone tot de westelijke rand van Calais  (Coquelles), deze auto shuttleservice wordt beheerd door Eurotunnel duurt ongeveer 35 min (hoewel slechts ongeveer 20 min in de tunnel) en biedt de snelste manier om te reizen tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.Deze treindienst is voor passagiers met auto's alleen, die met hun auto voor de duur van de korte trip, blijven als er geen restaurants (met uitzondering van een fast food restaurant) maar er toiletten zijn.

Passagiers die reizen van Folkestone naar Calais Ga door Franse paspoort/kaart identiteitscontroles in het Verenigd Koninkrijk voordat je aan boord van de trein, in plaats van op aankomst in Frankrijk.Iedereen die reist in de andere richting vanuit Calais naar het Verenigd Koninkrijk door Eurotunnel UK paspoort/identiteitskaart doorlopen en douanecontroles in Coquelles voordat je aan boord van de trein, in plaats van bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

 


Beste beschikbare Calais ferry ticket Prijsgarantie

Beste Calais Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar P & O Ferries, DFDS Seaways, Norfolkline of LD Line Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Calais.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Calais ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Calais ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Calais ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Calais Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Calais ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Calais op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Calais en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier