Calvi veerboten

Calvi passagiers- en auto veerdiensten

Calvi passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Calvi naar Nice en Savona.

Alle beschikbare Calvi ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Calvi auto en de passagier ferry tickets en naar Calvi, Nice en Savona zeilen met Corsica Sardina lijnen Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Calvi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Calvi Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Calvi Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Corsica Sardina veerboot lijnen voor veerboten varen van Calvi naar Nice en Savona online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Calvi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Calvi ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Calvi

Calvi  is een stad op het Franse eiland Corsica en het grootste toeristische centrum van het eiland juiste.

Vanwege de Corsica's strategische locatie, Calvi heeft een rijke en geblokte geschiedenis.De oudste gevonden resten van kolonisten in Calvi datum terug naar de neolithische periode, in een van haar vele grotten.Het is naar verluidt ook de geboorteplaats van Christopher Columbus, geboren tijdens de Genuese bezetting van de stad, de overblijfselen van zijn huis kunnen nog steeds worden gezien vandaag, herdacht door een gedenkplaat in de Citadel en beelden verspreid over de stad.

Meer als een glamoureuze vasteland mediterrane resort dan misschien ergens anders in Corsica, Calvi  bochten rond een halvemaanvormige baai, koesteren onder de besneeuwde toppen van de Monte Cinto (2706m). 

Kijken over de stad, blijft de citadel als een overblijfsel uit het verleden van de stad als een strategische militaire voorpost, met een huddle van heuveltop 13e-eeuwse huizen ondergedompeld door 15de-eeuwse bolwerken.

Calvi veerhaven en Marina
Calvi toerisme

Calvi is een stad op het Franse eiland Corsica en het grootste toeristische centrum van het eiland juiste.Tijdens het hoogtepunt van het zomerseizoen sport Calvi een levendige sfeer op moment van de nacht, met een array van kade cafés, restaurants en verschillende clubs.

Het bekende bar "Chez Tao" is niet te missen; ingesteld in de Citadel, is het vaak open tot het ochtendgloren, muziek drifting uit over de baai tot zonsopgang.Opnieuw in de afgelopen jaren Calvi heeft uitgevonden zelf als culturele hoofdstad van Corsica.

De stad speelt gastheer voor vele muziekfestivals in de zomer, met inbegrip van de "Jazz Festival" in juni en "Calvi on the Rocks" in juli.Een indrukwekkende tentoonstelling vindt ook plaats in de Citadel van juni tot September.

Of u zijn meanderende langs de oude geplaveide straten van de Citadel of met een drankje in een café op de Quai Landry, Calvi u vertrekt vernieuwd en geïnspireerd om te zien meer van dit prachtige eiland.


Activiteiten en bezienswaardigheden 

  • De Citadel is ten minste een bezoek waard.Het is zeer hard werken, vooral tijdens de periode van 12-3 pm, met vele stappen en schijnbaar unendless kasseien, maar er zijn een aantal restaurants en winkels te verlichten u en een kunstgalerie halverwege.Het is moeilijk aan te bevelen de citadel voor de inhoud ervan (hoewel de 2de miljard.Parachutistes van het Vreemdelingenlegioen gelegd op een show elk jaar, besproken, die is de moeite waard gaan), maar het uitzicht is gewoon geweldig, vooral bij zonsondergang.
  • Kom tijdens de 15 Août , en u zal worden behandeld met de beste vuurwerkshow die je ooit hebt gezien.Ga naar het belangrijkste strand en u zult zien de show juiste; elk jaar heeft een eigen thema.In 2006 gingen we en zag de thema show 'Apocalypse', die vuurwerk vuur, zwavel opgenomen (wij werden getroffen op het hoofd talrijke tijden door de dalende caps--niet een geweldig idee om te zitten op de straat eronder rechtstreeks) roepen en vulkaanuitbarstingen vergezeld door luide, Germaanse klassieke muziek en een begeleidende video op zijn grootste muur geprojecteerd.Overdag, de Parachutistes op een show en doen een sprong van 15, 000 ft, landing in de zee.Best bekeken vanuit de bar U Cornu Marinus, als alleen onder het voorwendsel van het vermijden van vliegen laarzen.
  • L'Eglise Santa Maria is de moeite waard een bezoek; je kan niet missen, het is de 'grote roze kerk'.Het is een mooie oude-stijl katholieke kerk suggestief van de orthodoxe stijl. •Maak de trein naar Île-Rousse of Bastia.
  • Neem de 4 hr heen-en terugreis naar Scandola door boa t, die kan worden geboekt op de Marina (je kan niet missen). Scandola is een eiland, nu een natuurreservaat, die kan bogen op, onder andere dingen, koraal, vogels ' 450 met zeewier, enz.Beste boeken van de middag reis om te voorkomen geraakt door Calvi de beruchte winden, die neigen om aangenaam te maken de reis minder dan.
  • Rond Calvi van koralen gaan duiken (kan worden geboekt op de Marina, kijk voor de boot met alle de duiken kostuums opknoping af, richting de oostkant).
  • Kajaks of Dinghys of Jet Ski's huren op het strand.


Winkelen in Calvi 

Bijna elke winkel in Corsica gedroogd vlees (u zult ze ruiken voordat u ze zien) zal verkopen en bieden ook een verbazingwekkende verscheidenheid aan honing, olijfolie, specerijen en kruiden (uit de struiken die de bergen, genaamd maquis nest). 

Voor degenen onder u die een beetje meer avontuurlijk bent, kan het zijn moeite waard te kopen sommige kastanje bloem (farine de kastanjes), die een lokale specialiteit gebruikt in crêpes, taarten, enz is.

Als u worden een beetje meer toeristische wilt, op de Rue ambachten vindt u alles van hoeden (ik ben niet gek, check out de Chapellerie, dichter bij de citadel, voor elke soort hoed die je ooit hebt gedacht) horloges (er is een winkel die alles verkopen van Breitling aan Swatch tegenover de Eglise Santa Maria, of de grote roze kerk) en T-Shirts (Bianc' & Neru verkopen sommige fantastische shirtsalle van de beste kwaliteit, grote classy cadeaus voor familie enz) en natuurlijk messen, waarvan er is een nogal verontrustende prevalentie hier (Opinel messen worden verkocht in de tabac tegenover het Hotel Grand op Boulevard Wilson, fantastische kwaliteit en super goedkope--groot voor kampeerders). 

 


Beste beschikbare Calvi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Calvi Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Sardina veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Calvi.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Calvi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Calvi ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Calvi ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Calvi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Calvi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Calvi bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Calvi en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier