Casamicciola veerboten

Casamicciola passagiers- en auto veerdiensten

Casamicciola passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Casamicciola naar Ponza en Ventotene.

Alle beschikbare Casamicciola ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Casamicciola auto en de passagier ferry tickets en naar Casamicciola, Ponza en Ventotene zeilen met SNAV Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Casamicciola ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Casamicciola Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Casamicciola Ferry Tickets
ferry ticketprijs met SNAV Ferry lijn voor ferry's varen van Casamicciola naar Ponza en Ventotene online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Casamicciola passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Casamicciola ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Casamicciola

Casamicciola , of Casamicciola Terme, is gelegen aan de noordkust van Ischia en staat bekend om zijn thermale bronnen.

Na bezoeken door de Grieken en piraten (de lokale bevolking zijn gezegd te hebben verborgen in een nabijgelegen grot), verspreiding van de stad bekendheid als een spa in 1607, wanneer een gratis thermal spacentrum was opgericht voor de armen.De thermale bronnen, samen met een moderne jachthaven, zijn de grootste attracties van de stad.

Casamicciola  is verdeeld in twee delen; met één centrum door de zee en de andere op de hellingen.Meer dan enige andere stad op Ischia, Casamicciola werd verwoest door de aardbeving van 1883, en werd later herbouwd.Vanaf Piazza Majo, in de bovenstad, kunnen energieke bezoekers naar boven het hoofd naar Monte Epomeo, de hoogste berg van het eiland, en bewonder het panoramische uitzicht.

De bezienswaardigheden van het gebied omvatten Casa Ibsen, waar de toneelschrijver verbleef, en de Castiglione, eens een Griekse vesting en nu een thermische spa-centrum.

Casamicciola veerhaven en Marina

In Casamicciola Terme  u zult worden verdoofd van het wonder van de uitgestorven vulkaan, onaangeraakt recht op het einde, als een groene en dikke begroeid.

Casamicciola Terme is plezierig elk moment van het jaar: laat u zich betoveren door de folkloristische traditie van de levende Geboortekerk scene… een bewonderenswaardige tijdens Chistmas zeer suggestief scenografie.

De prachtige turquoise zee wordt net onder de heuvel van Castiglione, zelfs meer verfraaid door de grot van Sibilla.De zogenaamde Sibilla Cumana was een profetes, een close-up waarzegger dat voorzag in de toekomst.Ze gebruikte om te leven in Cuma, een oud dorpje in voorkant van Ischia.Toen de koning Aristodemo besteeg de troon van Cuma, kreeg Sibilla voortdurend nettled en last van de koning zelf.

Sibilla, om aan te tonen haar immense macht en hoeveel ze hield de koning in minachting, genaamd someday haar Vestaalse maagden te liggen op de zee over een enorme mantel.Ze plotseling kreeg op de mantel en, onder de verbaasde ogen van de koning en zijn hovelingen, vertrok naar Ischia en nam haar intrek in de grot van Castiglione, later genoemd "Grot van Sibilla".

Tot de jaren 60 Casamicciola gehuisvest het meest populaire Baden-thermische inrichtingen van de hele Campania.Het thermale bad beroemd in heel Italië en over vroeger Pio Monte della Misericordia.Van deze historische inrichting opgericht in 1610 uit de congregatie homoniem van Napolitaanse edelen, aan zodat iedereen om te genieten van de geweldige voordelen van deze natuurlijke thermale bronnen.

Nemen voordelen van het vrije bestuur, logies en kuren, elke arme persoon van het eiland had de mogelijkheid om te genieten van Casamicciola voor 2 hele weken per jaar.Het resort was oorspronkelijk gebaseerd op het gebied van Piazza dei Bagni en geprofiteerd van de natuurlijke voorjaar van Gurgitiello, maar na de rampzalige aardbeving van 1883, werd het herbouwd op de kust.Helaas in de jaren 60 Pio Monte volledig werd verlaten en vandaag zijn resten zijn nog steeds zichtbaar vanuit de haven.

Wat te zien in Casamicciola
  • Fabbrica delle ceramiche Menella : oude fabriek waar te zoeken kostbaar gebakken klei aardewerk produceert, gemaakt in de oude Griekse manier.
  • Piazza Bagni : de meeste oude piazza van het dorp, met talrijke thermische resorts dichtbij de natuurlijke voorjaar van Gurgitello, zoals "Terme Belliazzi", bij gebrek aan de markies Andrea D'Avalos gebouwd.
  • La Sentinella : klein charmant gehucht van Casamicciola Terme instellen op de top van de groene heuvel waar te bewonderen de Geofysische Observatorium, die oude tools gebruikt om te meten tellurische bewegingen evenals een zeer bijzonder seismische zwembad, gemaakt door de wetenschapper Giulio Grablovitz bewaart.
  • Mount Rotaio : op de berg vind je de krater van Cretaio, met zeer mooie trekking steegjes te bereiken Ischia Porto en Barano d'Ischia wandelen door de natuurlijke vulkanische fumarolen en weelderige vegetatie.
  • Castiglione : één van de mooiste thermische parken van het eiland, gelegen net tussen Casamicciola Terme en Ischia Porto.Hier zult u volledig profiteren van de thermale wateren in harnas met de natuur.
Festivals en folkloristische evenementen
  • Pasen : een suggestieve prestaties vertegenwoordigen de passie van Christus
  • 21 Juni : Casamicciola viert de Patron Saint St Maria Maddalena.


Casamicciola
beschikt over de roemrijke traditie van Sambuca, die inderdaad was uitgevonden door de lokale Luigi Manzi tijdens het Risorgimento.

 


Beste beschikbare Casamicciola ferry ticket Prijsgarantie

Beste Casamicciola Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNAV Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Casamicciola.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Casamicciola ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Casamicciola ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Casamicciola ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Casamicciola Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Casamicciola ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Casamicciola op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Casamicciola en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier