Catania veerboten

Catania passagiers- en auto veerdiensten

Catania passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Catania naar Civitavecchia, Malta en Salerno.

Vergelijk alle beschikbare Catania ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Catania auto en passagiers veerboot tickets en naar Catania, Civitavecchia, Malta en Salerno zeilen met lijnen van Grimaldi Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Catania ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Catania Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Catania Ferry Tickets
veerboot met Grimaldi veerboot lijnen voor ferry's varen van Catania naar Civitavecchia, Malta en Salerno online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Catania passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Catania veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Catania

Catania ligt aan de oostelijke kust van Sicilië in Italië en is de tweede grootste stad van Sicilië.Catania is een belangrijke verkeersader hub, universiteitsstad en economische hub in het gebied en is bekend om zijn actieve nachtleven en levendige cultuur.De naam Catania is afgeleid van de Siciliaanse term Katane, dat betekent "flaying mes, rasp" omdat de stad meer dan een borstelige lava stenen land stijgt.

Catania is ook bekend om haar architectuur die is meestal barokke en stedelijke stijl als gevolg van de grote verwoestingen die het geconfronteerd in de aardbeving van 1693.Catania trekt duizenden toeristen van rond Italië, evenals andere landen in de wereld.

Catania  is een ware plaats van de vulkaan.Veel van het is opgebouwd uit de lava die de berg af gegoten en overspoelde de stad in het 1669 uitbarsting waarin bijna 12.000 mensen hun leven verloren.

Catania veerhaven en Marina bij zonsopgang
Attracties in Catania

Catania is gelegen aan de voet van de grootste vulkaan in Europa, de Etna.De vulkaan is nog steeds actief en trekt duizenden toeristen elke maand graag wittness een van de uitbarstingen.Er zijn echter vele andere goede attracties in Catania voor bezoekers om te genieten en deze zijn:- 

Piazza Del Duomo
Piazza Del Duomo is de belangrijkste Plaza in Catania en het middelpunt voor alle activiteiten.Het plaza heeft een gigantische olifant standbeeld die het symbool van de stad is geworden in de afgelopen decennia.De Plaza is een geweldige plek om gewoon zitten en ontspannen en Bekijk de passerende mensen.Het plaza wordt omringd door een heleboel historische gebouwen en belangrijke monumenten.

Via Etnea
Via Etnea is de belangrijkste winkelbestemming in Catania en is bekleed met de winkels verkopen vele soorten van zowel lokale als merk koopwaar.De straat heeft ook veel kerken, evenals de imposante gebouwen, waarvan sommige architecturale wonderen zijn.Locals willen wandeling rond de straat op een rustiger tempo in de avonden en dus het is een goede plek voor mensen kijken.

Teatro Massimo
Dit is een operagebouw in de 19e eeuw gebouwd en bevindt zich aan Piazza Teatro.De Piazza is een favoriete plek voor de jongere menigte om te voldoen aan en blijft levendige en bruisende tot late uren in de nacht.De opera zelf is vrij opleggen en heeft prachtige architectuur.

Piazza Stesicoro
Piazza Stesicoro is een levendig plein met de oude ruïnes van het Romeinse amfitheater.Het plein is ook waar de belangrijkste markt in Catania zich bevindt; de belangrijkste markt is levendig en kleurrijk en is de plek waar de lokale bevolking winkelen voor hun dagelijkse behoeften.De belangrijkste bus centrum Catania is hier ook gevestigd.

De vismarkt
De gerenommeerde vis en voedsel markt ligt net boven de Piazza Del Duomo en is bekend als de beste vismarkt in Sicilië, de markt blijft druk op alle momenten van de dag en verkoopt exotische items en vis gerechten, een geweldige plek om de lokale levensstijl ervaring.

Het benedictijnenklooster
Dit imposante gebouw gebruikt naar het huis van de grootste klooster in Europa op een bepaald moment.Het klooster is niet meer functioneren maar nu wordt het gebouw gebruikt door de Universiteit van Catania, die de oudste universiteit in Sicilië is.

Vulkaan Trek
Mount Etna is de grootste vulkaan in Europa, en is een must bezoek.Er zijn verschillende geleide en georganiseerde tours in Catania dat toeristen naar de vulkaan nemen en de aangeboden vanaf de top van de berg uitzicht zijn spectaculair.

Monumenten
De meest opmerkelijke monumenten zijn de Chiesa di S.Nicolò en de bijgevoegde gelijkluidende benedictijnenklooster (dat vandaag is de residentie van de Facoltà di Lettere e Filosofia - faculteit van brieven en filosofie), beide van de XVII eeuw, de Chiesa di S.Giuliano gebouwd in de XVIII eeuw, symbool van Catania de barok, de Chiesa di S.Maria di Gesù van de XV eeuw behouden een prachtige tabel door De Chirico (1525), de kathedraal, die teruggaat tot 1078, die verschillende graven van Aragonese koningen en de kapel van S. bewaartAgata, patroonheilige van de stad.

Architectonisch uitstaande zijn de Castello Ursino opgericht in 1239, vandaag gastheer van het Civico museum en van de Picture Gallery, het museum van de Belliniano ingesteld in de residentie van Vincenzo Bellini, het Romeinse amfitheater van de augustus tijdperk, en het huis waar de schrijver Giovanni Verga werd geboren, momenteel de zetel van zijn persoonlijke museum.

Winkelen in Catania

Er zijn tal van locaties in Catania om boodschappen te doen.De beroemde Via Etnea is de belangrijkste shopping bestemming in de stad; de straat is bekleed met verschillende winkels waar bezoekers bijna alles, lokale evenals gemerkte producten kunnen vinden.

Behalve Via Etnea is de belangrijkste markt gelegen in de buurt van Piazza Stesicoro ook een bezoek waard.De belangrijkste markt is een typische Siciliaanse markt met kronkelende straatjes en kleine winkels verkopen snuisterijen en items die lokaal worden gemaakt.De kleurrijke markt blijft levendige te allen tijde en de meeste van de lokale bevolking doen hun dagelijkse winkelen vanaf hier.

 


Best beschikbare Catania ferry ticket Prijsgarantie

Beste Catania Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Grimaldi veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Catania.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Catania ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Catania ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Catania ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Catania Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Catania ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Catania op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Catania en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier