Cavo veerboten

Cavo passagiers- en auto veerdiensten

Cavo passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Cavo naar Piombino.

Vergelijken alle beschikbare Cavo ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Cavo auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Cavo, Piombino met Toremar Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cavo ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cavo Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cavo Ferry Tickets
veerboot met Toremar Ferry lijn voor ferry's varen van Cavo naar Piombino online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cavo passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Cavo veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Cavo

Cavo , een stad op Elba, zich het dichtst bij het vasteland, toegankelijk in slechts 15 minuten door draagvleugelboot, en met een kleine haven, verschillende restaurants en andere diensten.De mooie kust weg neemt u mee naar de Kaap van Cape Castello, waar zich de overblijfselen van een Romeinse villa.

Cavo was een van de eerste stedelijke gebied van Elba en werd eerst bewoond door de Etrusken.Het dorp werd later bewoond door de Romeinen gebouwd een patricische villa in Capo Castello.Cavo verwoest door barbaren tijdens het eerste millennium AD.

Elba is een proletarische resort, bezocht voornamelijk door middenklasse Italiaanse families en Duitse toeristen, die samen zowat elke beschikbaar inch van hotel en camping ruimte in augustus en September vullen.Wat Elba ontbreekt in het departement glamour, maakt het voor in verscheidenheid.Dus terwijl het heeft een hoog bergachtige interieur met oude mijnbouw dorpen gespikkelde, is de zee nooit ver weg.Kustvisserij en de haven steden in zachte pastelkleuren worden afgewisseld met bescheiden zandstranden.

Cavo strand en Ferry haven

Het dorp van Cavo ligt op de Oost kust van Elba en is omgeven door een groene pinewood en een weelderige maquis.Haar geschiedenis dateert van duizenden jaren.

Twee belangrijke historische gebeurtenissen plaatsvonden in Cavo.In 1376 landde Paus Gregorius XI op het eiland Elba.De paus, die had overreed door Santa Caterina da Siena, was terugkeer van Avignon en gaan naar Rome te bewegen de pauselijke Zie Italië opnieuw.Dat was de eerste en de laatste keer dat een paus voet aan wal zette op dit eiland.Het was de 16 November th en de paus was zeilen met een aanzienlijke vloot met inbegrip van zijn Hof.Er was dus een zeer ruwe zee, toen de vloot arriveerde in de buurt van Capo Vite, stuiten op moeilijkheden en de reis niet kon blijven.Sommige schepen zonk tegenover de baai van Cavo.De paus toevlucht in Porto Azzurro en de dag na, na het vieren van de massa in de kerk van San Michele in de nabijheid van Capoliviere, bleef hij zeilen.

De andere historische gebeurtenis vond plaats op de 2 nd September 1849 wanneer Giuseppe Garibaldi geland op Cavo aangezien hij was ontsnapt uit de Romeinse Republiek.Hij at en dronk in Cavo en vertrok na een paar uur.

Tijdens de laatste eeuw werd Cavo een belangrijke plaats van toeristische aantrekkelijkheid.Dankzij zijn lichte en verse weer, naar de residentie van de Tonietti familie, eigenaar van Elba van mijnen, belangrijke figuren bezocht het dorp en regelmatig aten in Pierolli van trattoria.Ze waren Simenon, een beroemde detective roman schrijver en bedenker van de politie-inspecteur over Maigret, de futurist Marinetti, Marchesi, de muzikant Pietri, de beeldhouwer Rossellini, de schilders Vesna en Pietro Anigoni, de architect Coppedè. Opgericht in Cavo Coppedè de bekende grafmonument van Tonietti familie.De kapel staat op het dennenbos van Capo Vite en het is duidelijk zichtbaar in de loop Piombino-Portoferraio.

Getting To Cavo eiland

De gemakkelijkste manier om naar het eiland is per ferry vanuit Piombino aan Portoferraio, Elba van kapitaal.In augustus en in het hoogseizoen is het beste om te reserveren, vooral als u bent een auto overnemen.Er zijn twee belangrijke veermaatschappijen, Toremar in Piombino en Moby lijnen, ook bekend als NAV.AR.MA.Zowel regelmatige veerdiensten die ongeveer een uur nemen worden uitgevoerd.

Toremar biedt ook lichtjes sneller (40 min.) maar bijna tweemaal zo duur draagvleugelboten (aliscafo) waarop u een auto niet kan nemen.Toremar heeft de meeste veerboot loopt dagelijks, met name buiten het seizoen, met per uur loopt van April tot en met augustus en zes tot acht dagelijks in de winter.Het hele jaar, zijn er drie of vier draagvleugelboten dagelijks aan Cavo, op de noordoostelijke kust van Elba, plus drie tot vier direct aan Portoferraio in de zomer alleen.U kunt beide bedrijven schema's snel en gemakkelijk met behulp van de bovenstaande prijs selectievakje faciliteit vergelijken.

Toremar ook loopt boten naar Elba van andere poorten (Cavo, Rio Marina en Porto Azzuro) evenals een langere-afstands veerboot van Livorno naar Elba eenmaal daags (plus een extra Sat uitvoeren) van 24 mei tot en met 14 September dat verzoekt Capraia (en soms ook Gorgonza) langs de weg.Toremar in Livorno is bij de Porto Mediceo.

 


Best beschikbare Cavo ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cavo Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Toremar Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Cavo.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cavo ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cavo ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cavo ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cavo Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Cavo ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Cavo bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Cavo en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier