Cephalonia veerboten

Cephalonia passagiers- en auto veerdiensten

Cephalonia passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Cephalonia naar Brindisi, Argostoli, Killini, Lixuria en Poros.

Vergelijken alle beschikbare Cephalonia ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Cephalonia auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Cephalonia, Brindisi, Argostoli, Killini, Lixuria en Poros met Endeavor Lines veerboot of Ionische Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cephalonia ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cephalonia Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cephalonia Ferry Tickets
met Endeavor Lines veerboot of Ionische Ferries voor ferry's varen vanaf Cephalonia naar Brindisi, Argostoli, Killini, Lixuria en Poros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cephalonia passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Cephalonia veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Cephalonia

Cephalonia is zeker een van de meest populaire bestemmingen in Griekenland en het wordt beschouwd als de meest spectaculaire landschappen in Griekenland.

Dagelijks veerboten Sami, 22 km ten oosten van Argostoli, verbinden met de haven van Patras, in het centrum van Griekenland, en de reis duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten.Er zijn ook veerdiensten van Killini, aan de westkust van Pelopenessian naar Argostoli (4 uur), Poros (1 uur en 30 minuten) en Lixuri (2 uur en 30 minuten).

Er zijn veerboten verbinden rechtstreeks Kefalonia Piraeus niet maar Kefalonia veerboten bieden ook regelmatige verbindingen naar Patras, Ithaca en Korfoe evenals naar sommige havens van Italië (Venetië, Ancona, Bari, Brindisi).

Er zijn ook veerdiensten tussen Zakynthos en Kefalonia.Veerboten van Kefalonia vertrekken vanaf Pessada, aan de zuidkant van Kefalonia, en veerboten van Zakynthos vertrekken van Agios Nikolaos Schinari, aan de noordkant van het eiland.De reis duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten.

Cephalonia Ferry haven

Cephalonia  is de grootste van de Ionische eilanden en heeft een oppervlakte van 781sq kilometer, heeft een kustlijn van 253 km en ongeveer 45.000 inwoners.

Cephalonia  in het zuiden is gelegen tussen de eilanden in het noorden Lefkada en Zakynthos.Het is op afstand van 52 nautical miles vanaf Patras en 22,5 van Kyllini.Het is een onderdeel van Cephalonia en Ithaki prefectuur met negen gemeenten, acht op het eiland Kefallonia en één is een afzonderlijk eiland Ithaki.De prefectuur van Cephalonia omvat ook de eilanden Kastos en Kalamos.Cephalonia is vernoemd naar zijn vorm betekenis 'eiland met een hoofd' na het Griekse woord voor 'Darekh' hoofd. De hoofdstad van het eiland en ook een poort is Argostoli waar een derde van de bewoners van het eiland.Er zijn drie meer havens op het eiland Poros, Sami en Lixouri.

Cephalonia  is bergachtig met hoogste berg Ainos (1629m) en Paliki mountains in het noordwesten.Berg Ainos is een Nationaal Park uitgeroepen omdat de enige berg in de Middellandse Zee te bezitten een unieke fir bos soorten Abies Kefallia genoemd is en in het park de wilde van Ainos paarden kan worden gezien.Touring rond het eiland zijn er vele pittoreske dorpjes zoals Fiscardo een traditionele schikking met prachtige neoklassieke gebouwen, Assos een van de meest schilderachtige dorpjes, Sami de tweede busyiest port met vele archeologische vondsten en vele anderen.

Cephalonia wordt gekenmerkt door een landschap van verbazingwekkende natuurlijke schoonheid met hoge beboste bergen met rotsachtige heuvels, valleien die als zij de zee bereiken worden omgezet in vruchtbare vlaktes en gouden stranden, prachtige meren en rivieren en natuurlijke grotten, de indrukwekkende sinkholes uitwisselen.Cephalonia is zeker een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland niet alleen vanwege de verbazingwekkende landschappen, maar ook voor de vriendelijke adellijke bewoners gekenmerkt door hun unquiet geest en ziel.

Veel bekende mensen geboren in Cephalonia zoals: Juan De Fuka (Ioannis Fokas) kapitein en explorer (1536-1602), Nikos Kavadias (1910-1975) auteur en dichter, Andreas Gerasimos Michalitsianos (1947-1997) Grieks-Amerikaanse astronoom en astrofysicus NASA, Dionysis Zakynthinos de grootste Griekse Byzantinologist, Gerasimos Sklavos de grootste Griekse beeldhouwer van de 20e eeuw, Panagiotis Kavvadias, de vader van de Griekse archeologie en vele anderen.

 


Best beschikbare Cephalonia ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cephalonia Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Endeavor Lines veerboot of Ionische Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Cephalonia . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen, zoals extra brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cephalonia ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cephalonia ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cephalonia ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cephalonia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Cephalonia ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Cephalonia bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Cephalonia en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier