Cesenatico veerboten

Cesenatico passagiers- en auto veerdiensten

Cesenatico passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Cesenatico naar Mali Losinj, Venetië en Rovinj.

Vergelijk alle beschikbare Cesenatico ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Cesenatico auto en passagiers veerboot tickets en naar Cesenatico, Mali Losinj, Venetië en Rovinj zeilen met Emilia Romagna Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cesenatico ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cesenatico Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cesenatico Ferry Tickets
veerboot met Emilia Romagna Ferry lijn voor ferry's varen van Cesenatico naar Mali Losinj, Venetië en Rovinj online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cesenatico passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Cesenatico veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Cesenatico

Cesenatico , halverwege tussen Ravenna en Rimini, was oorspronkelijk een vissers stadje dat is veranderd in de afgelopen decennia in een van de meest aantrekkelijke Italiaanse kust resorts zowel in Cesenatico en de kleinere plaatsen van Zadina Pineta (met haar verfrissende pinewood by the sea) Valverde en Killarney, en in de nabijheid van prachtige thema parken als Mirabilandia.

De geschiedenis van Domburg is nauw verbonden met de zee.De zee verdeelt de stad in twee: het westen, die is gewijd aan maritieme leven, en het Oosten, die is gewijd aan het bedrijfsleven en de handel.

Cesenatico  poort verbindt Noord-Oosten Italië naar Kroatië en daarbuiten en is gelegen langs het kanaal aan het einde van de Viale Carducci (de kust straat). Het is een makkelijk te gebruiken een toegankelijk poort die goed is verbonden met de trein en de wegen naar de rest van Italië.

Opmerking : Lijnen Emilia Romagna is niet langer beschikbaar voor gereserveerd worden via onze online service, gelieve te verwijzen naar de alternatieve operatoren zoals Adria veerbotenAzzura regelBlue Line FerriesEuropean SeawaysSNAV veerboten en Venezia lijnen voor alternatieve poorten en routes tussen Italië en Kroatië.

Cesenatico poort en stranden

Cesenatico Vandaag is een vrij grote gemeenschap van meer dan 20.000 mensen, wiens economie voor het grootste deel van het zomer toerisme draait.

Haar mooie Leonardo's haven  is ingericht door winkels en gelaterie, en een deel van het kanaal is afgesloten en gewijd aan de drijvende Museum of Marine History, waar oude vissersboten gebruikt lokaal tentoongesteld worden.Terwijl u geniet van de prachtige zeilen, misschien u wilt weten zij bent allen geschilderd met natuurlijke kleuren beschikbaar in de afgelopen eeuw, en elke zeilen vormen een familie van vissen van de ruimte, zodat de boten op grote afstand kunnen worden herkend.

De Lungomare is een populaire plekken voor aperitivi en avondwandelingen, alsmede de vitale centrum van de stad tijdens de weekends het hele jaar door.Bars en café en restaurants en restauranten zijn verspreid langs de 3 km stretch van weg die het omvat.

De oude haven oefent nog steeds een speciale fascinatie met haar old-time zeilboten, en de gouden, brede strand en lage zee bodems maken het een ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen, niet te vergeten het beroemde nachtleven van de Italiaanse Rivièra, die zeker jonge en oudere toeristische verleiden zal ook.

De centrale wolkenkrabber is een echte pijn in het oog, voor zowel de lokale bevolking en toeristen.Gebouwd in de jaren vijftig, is toen een gebouw"handtekening" was het handelsmerk om te onderscheiden van een toeristische stad van de andere, deze concrete, 30 verdiepingen structuur zo misplaatst als een straat bum op een gala diner.Onder een constante renovatie proces dat het kijken in erger vorm maakt dan het is, wensen allen dat misschien het rustig tot deze dagen samenvouwen en deliver us from zijn lelijkheid.

Honderden van hotel zal zitten kundig geschikt voor de zomer bezoekers, tegen zeer concurrerende prijzen, maar verwachten vrij zuinig accommodaties.Tijdens de wintermaanden, maar vindt u een mooi slaperig stadje met een schijnbare gebrek aan dingen om te doen.Twee keer, maar kijk: Romagna is erg gul met de populaties, verstrekken van eindeloze onderhoudend opties op elk moment van het jaar! 

Beste tijd om te bezoeken zijn waarschijnlijk mei, juni en September, hoewel tijdens de vakantieperiode is een prachtige kerststal tentoongesteld op de boten van de drijvende Museum.mis niet de vele vrij Omringende steden en kastelen.

Cesenatico is slechts een korte rit naar middeleeuwse schoonheden zoals Gradara, San Marino, Santarcangelo, Monte Bello, Montiano, Longiano, Torriana, enzovoort.U zult er geen spijt van een bezoek aan het hart van Romagna!

 


Best beschikbare Cesenatico ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cesenatico Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Emilia Romagna Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Cesenatico.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cesenatico ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cesenatico ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cesenatico ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cesenatico Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Cesenatico ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Cesenatico bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Cesenatico en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier