Ceuta veerboten

Ceuta passagiers- en auto veerdiensten

Ceuta passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van oorsprong uit Ceuta naar Algeciras.

Vergelijken alle beschikbare Ceuta ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Ceuta auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Ceuta, Algeciras met Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia of FRS veerboot lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ceuta ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ceuta Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ceuta Ferry Tickets
met Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia of FRS veerboot lijnen voor ferry's varen van oorsprong uit Ceuta naar Algeciras online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ceuta passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Ceuta veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ceuta

Ceuta is de ideale plek om te wonen, besteden uw vakantie of een weekendje weg.

Ceuta is een stad waar u kunt ontspannen te zonnebaden op een van de prachtige stranden of op het enorme zonneterras op de Parque Marítimo del Mediterráneo, of wandel of fiets door de bossen; genieten van enkele "tapas", vreugde in de prachtige keuken of nemen in het nachtleven district "Poblado Marinero", een populaire ontmoetingsplek van Ceuta de jeugd.

Als u woont, of op vakantie in Marokko bent, Ceuta is minder dan een uur van Metrohalte Tetuan of Tanger, en een bezoek aan Ceuta is een must, niet alleen om te leren kennen de stad, maar ook om te winkelen.

Ceuta is de thuisbasis van een breed scala van Europese en internationale bedrijven bieden merknaam goederen tegen ongelooflijke prijzen, dankzij een bijzonder aanslagstelsel.Het cultuurprogramma is ook verpakt met evenementen het hele jaar: muziek en dans festivals, theater en open lucht bioscopen.

Ceuta Ferry haven en stad
Ceuta klimaat & Geografie

Het klimaat is typisch mediterrane, milde en vochtig, met Oost- en west wind en af en toe de wind uit de Sahara.Gemiddelde temperaturen in Ceuta zijn 13ºC (55ºF) in de winter en 24ºC (75ºF) in de zomer.Er zijn meer dan 300 zonnige dagen per jaar en de schaarse neerslag.

Het westelijke deel van het reliëf van Ceuta wordt gedomineerd door de uitlopers van de Sierra Bullones bergen, met de hoogste punten van de stad: Anyera Mount (345 meter-1134 voet) en Renegado Mount (329 meter-1079 voet). Deze uitlopers stromen naar het oostelijk deel tot het laagste gebied, in de stedelijke kern, die door de 'Foso Real' naar het schiereiland van Ariminum doorkruist.Op deze twee bergachtige gebieden, de flora wordt gevormd door 500 soorten, typisch mediterrane: dennen, kurkeiken, struiken en eucalyptus.

De fauna in Ceuta, ondanks de kleine ruimte, is gevarieerd en rijk.Noord-Afrikaanse dieren zijn belangrijk om te benadrukken, zoals ze niet aanwezig op het Iberisch schiereiland zijn: bijvoorbeeld de Noord-Afrikaanse salamander, de blinde adder van Tanger, de Maghrebian kikker en de Noord-Afrikaanse Parelhagedis, alle van hen een echte fauna in termen van zoölogie in Cueta vormen.Als met betrekking tot vogels, werden veertig soorten geregistreerd, waarvan het aantal met de strikt winterslaap soorten groeit.De spectaculaire trekkende beweging van vogels, vooral witte ooievaar en roofvogels.

Wanneer en hoe er te komen 

Vanwege het belang van toerisme van Ceuta, het biedt recreatieve activiteiten in beide haar culturele en natuurlijke omgevingen, een groot aantal festiviteiten helderheid geven in de stad.Als het weer een van de mildste in de Middellandse Zee is, is deze stad een bestemming om te genieten van het hele jaar.

Van de stad van Algeciras (zuiden van het vasteland van Spanje) kunt u een schip veerboot nemen naar Ceuta, is het mogelijk om transport-/ bedrijfswagens.De belangrijkste veermaatschappijen zijn Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia of FRS Ferry lijn.De haven van Ceuta heeft moderne faciliteiten met optimale voorwaarden voor het aanleggen van cruiseschepen tot 220 meter (722 feet) lang en 10 meter (33 voet) ontwerp.

Ceuta heeft twee Cruise schip Terminals: de España dok (op slechts 100 meter-328 voeten - centrum van de stad) en de Poniente dok, waar alle benodigde services zijn beschikbaar.

Geschiedenis van Ceuta

De stad werd gesticht door de Feniciërs en veroverd door de Grieken.Cartago hersteld in het jaar 319 v.Chr., Ceuta, terug naar Punische handen.In 201, werd Cartago verslagen in oorlog.In 47 v.Chr., werd het veroverd door Mauritanië.In het jaar 40 AD geannexeerd Caligula het grondgebied steeds deel van het Romeinse Rijk.Noord-Afrika en Ceuta werden geregeld door de Vandalen in 429.In 534, werd de stad door de Byzantijnse generaal Belisarius heroverde.De overheersing was van korte, daarna onder Visigotische regel passeren.In 709, werd de stad veroverd door de Moren, als gevolg van het interne conflict van de Visigoten.

In de 14e eeuw, een deel van het Koninkrijk Granada, was de stad deel van het Middellandse-Zeegebied-Castilië, maar in het jaar van 1309 de stad door het Koninkrijk Fes met Aragonese steun ingenomen werd.De stad werd veroverd 21 augustus 1415, door Don Duarte en Don Enrique (de zeevarende) voor het Koninkrijk van Portugal.In 1668 werd de Spaanse soevereiniteit over Ceuta erkend door een Verdrag met Portugal.In de 20e eeuw de bevolking gestegen en in de jaren 1920 werd het een economische, sociale en culturele boom.Er was gewoon iets dat bezorgd over de stad, de oorlog.Maar het afgewerkt in 1927, en daarna niets een obstakel voor de toekomst was.

Burgers van Ceuta zijn niet verschillend van de rest van de Spanjaarden, en in 1931 werd de tweede Republiek met enthousiasme verwelkomd.Maar het Marokkaanse leger uprose in 1937 en de stad viel onder garnizoen handen en het produceerde een burgeroorlog.In 1955 werd het onafhankelijk van Marokko.Met een politiek overgang, na Franco, een autonomist beweging zal hebben belangrijke reacties tijdens de socialistische regering, met een overvolle manifestatie in 1986, in Madrid, en in 1994, werd het uitgeroepen tot een autonome stad.

Ceuta tradities 

De belangrijkste fest van het jaar is carnaval, met verschillende parades en de nog steeds traditionele 'Entierro de la Caballa' (makreel de begrafenis). Kostuum wedstrijden en zijn grappige muziekgroepen die de straten van Ceuta en de meest populaire decors innemen.Er zijn tijdens de processie van Corpus Christi tapijten van bloemen, en alle leden van de vergadering van de autonome stad zijn aanwezig, zonder onderscheid van politieke of religieuze geloofsovertuigingen, uitvoering van de koninklijke standaard van de stad.

2 September is de officiële dag van de autonome stad Ceuta.1 November is de dag van All Saints, en de traditie is het verblijf de hele dag in het platteland om te lunchen.De vreugdevuren van St.John zijn erg populair tijdens de St.John dag en de stranden van 'la Ribera' en 'el Chorrillo' zijn altijd vol met mensen vieren de kortste nacht van het jaar.Er zijn concerten en de populaire 'Juanillo' is gebrand, met een vuurwerk.De traditie van zwemmen in de zee tijdens de middernacht brengt geluk.

Andere religieuze festiviteiten zijn: de Holly Week, St Antonio processie, onze lieve vrouw van Carmen en Saint Daniel.5 Augustus werd in 1575 gekozen ter ere van de patroonheilige van de stad, onze Lieve Vrouwe van Afrika.

Ceuta gastronomie 

Zeer weinig steden bieden een dergelijke grote verscheidenheid aan gerechten zoals Ceuta.Verschillende kolonisten hebben lieten hun spoor, speciaal in de culinaire kunst, die heeft zijn begunstigd door de nabijheid van de zee, waar de beste producten zijn genomen.U proeft hier verschillende soort vissen en schaal-en schelpdieren, op deze manier benadert de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee.Heb een blik bij de centrale markt en u zult realiseren de enorme variëteit aan vissen beschikbaar.

Het typische gerecht uit Cueta niet op de markt is gebracht, maar wordt gegeten in elk huis: 'Big-noedels soep met vis'. Noedels met vlees zonder been vis, gehakte worden gegeten, het is een sailor's soep.Het is ook gebruikelijk met vlees zonder been sardines en ansjovis.Deze braadpan kan ook worden geproefd met garnalen en schelpdieren.Het is echt heerlijk.

 


Best beschikbare Ceuta ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ceuta Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia of FRS veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van oorsprong uit Ceuta.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ceuta ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ceuta ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Ceuta ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ceuta Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Ceuta ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van oorsprong uit Ceuta op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Ceuta en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier