Chania veerboten

Chania passagiers- en auto veerdiensten

Chania passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Chania toPiraeus.

Vergelijken alle beschikbare Chania ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Chania auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Chania, Piraeus met Blue Star Ferries of Anek Lines veerboot ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Chania ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Chania Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Chania Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferries of Anek Lines veerboot voor veerboten zeilen van Chania toPiraeus online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Chania passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Chania veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Chania

Chania , of Hania, is de meest westelijke van de vier prefecturen van het Griekse eiland Kreta.

De hoofdstad is de mooie stad Chania waar moderne, Venetiaanse, Turkse en traditionele architectuur samen worden gemengd in een perfecte harmonie, creëren een unieke en aantrekkelijke beeld.Verschillende archeologische vindplaatsen, dorpen, kerken, grotten, kloven en prachtige stranden zijn de charmante omgeving verfraaien.

Chania heeft een grote geschiedenis en het cultureel erfgoed, deels omdat het geconfronteerd vele veroveraars door de tijd, dus openstaan voor de invloed van verschillende beschavingen.Chania heeft veel monumenten van Byzantijnse periode, Venetiaanse periode, Ottomaanse periode en moderne geschiedenis, alsmede zien-de moeite waard musea, zoals het Nautisch Museum van Kreta, het Archeologische Museum van Chania, het huis van El.Venizelos, de oorlog Museum van Chania.

Haven van Chania, Crete

Veerdiensten  van Athene (Piraeus haven) naar Chania (Chania) anker op de nabijgelegen haven van Souda.Dagelijks veerboten, een gewone met ANEK en een snelle catamaran met Hellenic Seaways.Er zijn ook super snelle veerboten hele jaar door, en naar Chania in die over 4.5 uur, verlaten om 4: 30 pm met aankomst om 8: 30 pm.

Chania toerisme

Chania is een mooie stad.De meest prachtige in Kreta, men zou zelfs kunnen zeggen in heel Griekenland.Chania heeft een natuurlijke, bevoorrechte, goed beschermd schoonheid.Slapeloze voogden naar het zuiden staan de gigantische Madares bergen in al hun onverwoestbaar, panoramische glorie.Naar het noorden strekt zich uit de veelkleurige onmetelijkheid van de zee van Kreta, omarmd door het prachtige, lange-gewapende capes.En ligt rondom het land, scarlet en groen-haired, ingezaaid met wild zilveren kloven.

Chania en de lange rij van strand resorts/oorden uitrekken zich 20 km ten westen langs de stranden van de Baai van Chania is een goed bezochte bestemming voor Scandinavische Handvest reizen.Chania, wordt de dichtstbijzijnde stad, is een aantrekkelijke bestemming voor bezienswaardigheden en winkelen voor veel toeristen.Hier is volop mogelijkheden voor eten en drinken op Griekse taverna's en moderne cafés die openstaan in de nacht.

Het hart van Chania is nog steeds de oude stad, met zijn smalle, kronkelende straatjes en gebouwen die dateren uit verschillende periodes, waar u kunt genieten van de romantische wandelingen vermeld.Veel van deze gebouwen hebben omgezet in kleine hotels, restaurants, winkels en huizen.

Aarzel niet om te wandelen rond de steegjes van de oude stad, op zoek naar de mooie beelden die u te wachten.Uw camera moet uw onafscheidelijke metgezel, zoals Chania een van de meest gefotografeerde steden in Griekenland is.

De oude stad strekt zich uit parallel aan de Venetiaanse haven van Firkas Fort en het Maritiem Museum aan de "Pyli tis Ammou" (poort van de zand, of Koum Kapi in Turks) ten oosten van de arsenalen.Dit is het deel van de stad binnen de Venetiaanse muren en Byzantijnse Chania, eenmaal omsloten minder uitgebreide muren omvat.

Het Byzantijnse muren het fort van Kastelli, de heuvel die eerst werd bewoond in de neolithische periode beschermd.

Kastelli Hill stijgt boven de Turkse moskee in de Venetiaanse haven.Hier stond de Akropolis van oude Kydonia, de Minoïsche Chania.Daar ook werd de eerste Byzantijnse fort, de Kastelli, omgeven door muren met vele torens en bastions gebouwd.De Venetianen richtte er hun hoofdkwartier in 1252, de Rector Residence (de Rector was de gouverneur van Chania), terwijl de dezelfde site gebouw was de zetel van de Pasja tijdens de Turkse bezetting.

Tijdens de laatste jaren van de Turkse overheersing woonde de christelijke aristocratie binnen de Kastelli.Helaas de meeste van de wijk werd verwoest door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en haar middeleeuwse aspect was voor eeuwig verloren.Vandaag alleen de basis van de noordelijke muur blijft.Er is ook de belangrijkste weg die ooit liep via de Kastelli, modern-dag Kanevaro Street met zijn imposante herenhuizen.

Er is een schat aan natuurlijke en historische plaatsen om te worden onderzocht en een breed scala van activiteiten en excursies beschikbaar.Geen bezoek aan Chania echter zou compleet zijn zonder een wandeling door de centrale markt-het assortiment van verse lokale producten, kaas, vlees en schaal-en schelpdieren is gegarandeerd om uw mondwater!Langs de smalle steegjes ontdekt u kleine werkplaatsen die blijven aan ply traditionele ambachten, zoals cobblery, aardewerk, hout werken en vat maken, stoel veter en borduurwerk en weven.

 


Best beschikbare Chania ferry ticket Prijsgarantie

Beste Chania Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries of Anek Lines veerboot passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Chania.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Chania ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Chania ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Chania ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Chania Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Chania ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Chania bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Chania en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier