Cherbourg veerboten

Cherbourg passagiers- en auto veerdiensten

Cherbourg passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Cherbourg naar Poole, Portsmouth en Rosslare.

Vergelijk alle beschikbare Cherbourg ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Cherbourg auto en passagiers veerboot tickets en naar Cherbourg, Poole, Portsmouth en Rosslare zeilen met Brittany Ferries, Celtic Link, Irish Ferries of Condor Ferry lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cherbourg ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cherbourg Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cherbourg Ferry Tickets
met Brittany Ferries, Celtic Link, Irish Ferries of Condor Ferry lijn voor ferry's varen van Cherbourg naar Poole, Portsmouth en Rosslare online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cherbourg passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Cherbourg veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Cherbourg

Cherbourg , gelegen op het puntje van het schiereiland Cotentin is een de drukke stad, dat een belangrijk marinebasis is sinds Napoleontische keer en een populaire toegangspoort tot de prachtige regio van Normandië is.

Het oude gedeelte van Cherbourg is gecentreerd rond de oude vissershaven en het Fort Fort du Roule, is er een panoramisch uitzicht over de stad.Cherbourg zelf is niet de mooiste van Norman steden, maar het heeft een aantal bezienswaardigheden, waaronder een indrukwekkende nieuwe aquarium en vrede gedenktekens ter herdenking van de Tweede Wereldoorlog.

In de zomer worden festivals gehouden in het park Plage Verte, de ingang van die wordt gekenmerkt door de Napoleon-Monument.

Ondanks enkele drukke verkeersvrije straten en levendige bars, de stad zelf ontbreekt iets van wezenlijk belang, en er zijn veel aantrekkelijker plaatsen binnen een zeer enkele kilometers aan beide zijden.

Cherbourg Ferry haven

De haven van Cherbourg , is gelegen op het noordelijkste puntje van het schiereiland van Cherbourg, in een gebied van Frankrijk bekend als Haute Normande.Cherbourg is gelegen in een zeer beschermde haven met maar liefst twee lange golfbrekers.

Naast het zijn een aantrekkelijke haven, Cherbourg is ook een transatlantische zeehaven, een grote marinebasis, een visserij-centrum en heeft een grote jachthaven.Het is ook een productie centrum.

Als een haven is Cherbourg erg handig met ongeveer 6 afvaarten een dag van en naar Portsmouth en Poole door traditionele veerboot of snelle ambacht Exploitatiedoor P & -O veerboten en Brittany Ferries . Traditionele veerboten nemen ongeveer 5 uren in de dag en 8 uur 's nachts terwijl, als snelheid van essentie, de veerboten van P & O snel ambachtelijke Portsmouth Express slechts 2 uur is en 45 minuten neemt.

Om te doen & zien in Cherbourg

Het Cité de la Mer
Het Cité de la Mer is een fantastisch aquarium, gehuisvest in de gerestaureerde trans-Atlantische terminal.Bezoekers kunnen ontdekken een duikgebied Oceaan en een voormalige nucleaire onderzeeër.

Fort du Roule
Lopen of rijden naar de Fort du Roule, die een indrukwekkend uitzicht op de haven biedt.Dit herbergt ook de Musée de la Libération, ter herdenking van D-Day en de bevrijding van Cherbourg in de Tweede Wereldoorlog.

Winkelen
De levendige markt van Cherbourg wordt gehouden voor het theater elke donderdag.For those wanting to voorraad omhoog, zijn er ook verschillende hypermarkten aan de rand van de stad.

Ravalet Château
Ravalet Château in Tourlaville is een prachtig voorbeeld van de renaissancestijl.Genesteld in een kleine vallei, het kasteel ligt in een groot park met vijvers.

In de buurt
Twee van Frankrijks niet te missen bezienswaardigheden zijn een klein eindje rijden van Cherbourg.Het beroemde tapijt van Bayeux is een prachtig stuk van het werk uit de 11e eeuw, die de slag bij Hastings.Mont Saint-Michel is een World Heritage site, en de Benedictijnenabdij is een prachtige en magische gezicht, zat op de top van een rotsachtig eilandje stijgt dramatisch uit de zee.

Eten & drinken
Veel van de beste restaurants van Cherbourg zijn gelegen haven, terwijl mooie cafés op het Place de Verdun kan worden gevonden.Probeer de Café Pompon om te genieten van heerlijke desserts zoals koffie parfait voor thee.Voor lunch of diner, hoofd van de Brasserie Du Commerce, die heeft uitstekende service, zeer goed eten en ruime porties.Le Cotentin, op de kade de Caligny, kijkt uit over de Voorhaven, heeft ook heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht vanaf het restaurant op de eerste verdieping.

Getting to Cherbourg Ferry haven

Cherbourg is een van de contact veerboothavens in Frankrijk.Brittany Ferries varen naar Cherbourg aanbod de snelst beschikbare oversteek naar deze poort via onze high speed ferry dienst van Poole, Poole en Portsmouth.

Met de auto
Neem de N13 naar Caen en de D901 naar Cherbourg.Eenmaal in Cherbourg is het gemakkelijk te vinden van de port, die duidelijk bewegwijzerd is.

Met de taxi
Taxi's kunnen normaal worden gevonden buiten de terminal.Als er geen taxi's beschikbaar zijn, worden passagiers geadviseerd contact opnemen met de infodesk Brittany Ferries in de terminal.

Met de bus
De dichtstbijzijnde bushalte is op "Boulevard Maritime" in de buurt van de bioscoop...

Met de trein
Geregelde diensten opereren vanuit Cherbourg treinstation te Rennes (via Lison), Caen, Rouen en Parijs St Lazare (via Caen). Cherbourg treinstation ligt in het centrum van de stad en is een reis taxi 5 minuten van de terminal van de ferry.

Te voet
Het duurt ongeveer 10-15 minuten lopen naar het centrum en ongeveer 40 minuten naar het treinstation van de terminal.

Er is een parkeerplaats ligt tegenover de terminal.Hier parkeren is gratis maar voor kort verblijf alleen.Er is ook een gebied in de buurt van de terminal waar auto's en caravans voor de nacht parkeren kunnen.Ook in de buurt van de terminal is er beveiligde parkeerplaats voor een langer verblijf.

Cherbourg geschiedenis

Oude Cherbourg waarschijnlijk is gebouwd op de site van het Romeinse kamp van Coriallum, hoewel geen zichtbare ruïnes blijven.De naam van Cherbourg verscheen voor het eerst in 1026 wanneer hertog Richard II schonk het kasteel aan zijn toekomstige vrouw.

Ontwikkeling van Cherbourg als een poort was aanzienlijk geholpen na oprichting van een Anglo-Norman staat in 1066 na William's overwinning in Hastings.In 1204 nam de koning van Frankrijk, Philip-Auguste, de controle van Normandië.

Franco-Engels betrekkingen verslechterde en in 1295 de Engelsen de eerste van vele invallen op Cherbourg uitgevoerd, en de stad in brand gestoken.Alleen het kasteel gehouden onderneming en het werd meerdere malen later versterkt.In 1337, de Honderdjarige oorlog begon en Cherbourg werd een strategische troef met de stad soevereine zes keer wijzigen.

In 1563 en 1574, werd de protestanten van Normandië, probeerde te vangen van Cherbourg, maar de stad overwinnend verdedigd door Jacques de Matignon wier nakomelingen vervolgens Cherbourg tot het midden van de 18e eeuw beheerst.

In 1686, Vauban voorgesteld belangrijk defensie werken maar dit waren nooit voltooid.Op dat moment bestond de haven van een natuurlijke lagune waar veertig vaartuigen kunnen verankeren, maar met geen bescherming zoals blijkt uit de nasleep van de slag 1692 bekend als de La Hougue.

Uit 1739 tot 1744, op bevel van Lodewijk XV, kreeg de stad een commerciële haven, die in 1758, geheel verwoest werd toen de Britten weer Cherbourg gevangen.Deze werden hersteld in een lange termijn project begonnen in de jaren 1770 en voltooide halverwege de 19e eeuw.

In 1940, de Duitsers bezet Cherbourg en de haven als een uitvalsbasis voor U-boten - beschermd door massale beton "pennen" ontwikkeld. 

 


Best beschikbare Cherbourg ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cherbourg Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries, Celtic Link, Irish Ferries of Condor Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Cherbourg.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cherbourg ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cherbourg ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cherbourg ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cherbourg Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Cherbourg ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Cherbourg op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Cherbourg en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier