Chios veerboten

Chios passagiers- en auto veerdiensten

Chios passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Chios naar Cesme, Kalymnos, Kos, Lesbos Mytilini, Sigri, Piraeus, Rhodes, Samos, Karlovassi en Thessaloniki.

Vergelijken alle beschikbare Chios ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Chios auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Chios, Cesme, Kalymnos, Kos, Lesvos, Mytilini, Sigri, Piraeus, Rhodes, Samos, Karlovassi en Thessaloniki met Erturk Ferry lijnen, Blue Star Ferries of Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Chios ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Chios Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Chios Ferry Tickets
met Erturk Ferry lijnen, Blue Star Ferries of Hellenic Seaways voor ferry's varen naar Cesme, Kalymnos, Kos, Lesbos Mytilini, Sigri, Piraeus, Rhodes, Samos, Karlovassi en Thessaloniki online tevoren om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot van Chios.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Chios passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Chios veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Chios

Chios (ook gespeld als Oberhof) maakt deel uit van de eilanden in het noordoosten van de Egeïsche zee.

Chios is een populaire badplaats bij de Grieken, maar het hoeft niet te veel buitenlandse toeristen.Dientengevolge, u krijgt een smaak van echte Griekenland hier, en als u het eiland verkennen op uw eigen wilt, vindt u enkele geweldige dorpen en stranden die volledig onaangeroerd lijken.

De mensen op Chios leven van toerisme tot op zekere hoogte, maar het is niet hun belangrijkste bron van inkomsten.Een van de belangrijkste bronnen van het eiland is mastiek, waaruit u kauwgom, bijvoorbeeld maken en anderen leven van vissen, landbouw of werken op schepen.

Dit prachtige bosrijke eiland biedt een traditionele cultuur, een internationale conferentiecentrum, zand stranden, wandelpaden en vele ongerepte dorpjes.Het beschikt ook over milde weer in de winter.Het is ook beschouwd door sommigen gezien als de beste ruikende Griekse eiland van alle!

Chios Haven
Wat te zien in Chios

Er is een steen op het eiland genaamd Homerus steen (Petra Omirou), waar de dichter zat en gewerkt volgens degenen die geloven dat hij was vanaf hier.

Agia Markella is een klooster open voor bezoekers, en is gelegen buiten het dorp Volissos.De Heilige wordt gevierd op 22 juli.

Nea Moni  is een ander klooster, en misschien wel de meest bezochte van de twee.Het dateert uit de 11e eeuw.

De zogenaamdeMastikochoria zijn in het gebied waar de mastiek boom groeit.Het heeft een speciaal soort sap dat wordt gebruikt bij het maken van kauwgom, tandpasta en lokale snoep.Hier is er ook een kasteel uit de 15e eeuw, sommige oude kerken en de ruïnes van een oude tempel van Athena

Opmerking: als u wilt voor een bezoek aan de kloosters, zorg ervoor dat je goed gekleed bent: lange rok en overdekte schouders voor vrouwen, lange broek voor mannen... 

Wat te doen in Chios

Op Chios kunt u genieten van diverse watersporten.Als u wilt echt waarderen het eiland, moet je proberen om het eiland verkennen een beetje, omdat het heeft sommige werkelijk aardige plaatsen niet mag worden gemist.

Chios stranden Het meest populaire strand is waarschijnlijk Karfas, maar er zijn ook goed ontwikkelde stranden rondom Chios stad.Voor meer rust en stilte, kun je naar het strand Kato Fana, bijvoorbeeld, maar het is ook een goed idee om te proberen te vinden van uw eigen plaats door het huren van een auto en rijden rond.

De meeste bars en disco 's zijn in Chios stad en Karfas.Het nachtleven is vrij goed ontwikkeld, en u kunt genieten van allerlei soorten muziek en stijlen.

Er zijn vele mooie plaatsen in Chios stad zo goed zoals in de dorpen.Een speciaal soort blauwe kaas wordt gemaakt op het eiland genaamd "kopanisti" en dan is er natuurlijk verschillende snoep, gemaakt van mastiek.

U vindt verschillende souvenirs van het eiland, maar het is aanbevolen dat u sommige mastiek met u thuis nemen.U kunt ook kopen keramiek en lokale wijn.

Bereikbaarheid en ongeveer 

De meeste mensen kiezen om te vliegen naar Athene en vervolgens nemen een vlucht naar Chios, of de veerboten nemen naar Chios.Het eiland heeft ook boot verbindingen met eilanden zoals Lesbos, Kos en Rhodos, alsook met Thessaloniki op het vasteland.Er zijn bussen en taxi's op het eiland, evenals verschillende huren van een auto.Het is een zeer goed idee voor het huren van een voertuig hier omdat het eiland zeer interessant is en waard.

Geschiedenis van Chios

Volgens sommigen is dit waar Homer was geboren en woonde ergens rond de 8e eeuw V.Chr.Natuurlijk, er zijn veel meer eilanden die hetzelfde beweren, en omdat we niet eens weten als hij een werkelijke persoon was, het speculeren is een beetje tevergeefs.De naam van het eiland kan afkomstig zijn van het Griekse woord voor sneeuw, (chioni), sinds het eiland beschermheilige god die Poseidon werd geboren onder sneeuwval.

Oude jaren was het eiland heel rijk vanwege de mastiek en wijn, en dit was ook de eerste plaats in Griekenland waar ze slavernij hadden.Chios vocht samen met Athene tegen de Perzen in de 5e eeuw voor Christus, en werd later te worden geregeerd door de Macedoniërs, Romeinen, Venetianen en de Turken.

Het was tijdens de Turkse overheersing dat het eiland geleden een van de ergste bloedbaden in Griekenland.Omdat het eiland was gedwongen om in opstand te, de Turken het gestraft door een voorbeeld te stellen: 30 000 doden en slavernij van de rest.Deze brute vernieling van het eiland aangeraakt vele Europese persoonlijkheden van de literatuur en kunst zoals Victor Hugo, Eugene Delacroix, die schilderde het beroemde schilderij van het bloedbad van Chios dat nu in het Louvremuseum in Parijs.

Het eiland nam deel in de oorlog van onafhankelijkheid die in 1821 begonnen, en het was om een deel van Griekenland in 1912.

 


Best beschikbare Chios ferry ticket Prijsgarantie

Beste Chios Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Erturk Ferry lijnen, Blue Star Ferries of Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Chios.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Chios ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Chios ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Chios ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Chios Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Chios ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Chios bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Chios en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier