Ciutadella veerboten

Ciutadella passagiers- en auto veerdiensten

Ciutadella passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Ciutadella naar Alcudia en Barcellona.

Vergelijken alle beschikbare Ciutadella ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Ciutadella auto en de passagier ferry tickets naar en van Ciutadella, Alcudia en Barcellona zeilen met Balearia veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ciutadella ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ciutadella Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ciutadella Ferry Tickets
ferry Balearia veerboot lijnen voor ferry's varen van Ciutadella naar Alcudia en Barcellona online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ciutadella passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Ciutadella veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ciutadella

Gelegen aan de westkust van het eiland, Ciutadella is een stijlvolle plek voor een bezoek aan die staat bekend om de heerlijke visrestaurants waar de lokale vangst van de dag.

Hoewel de Stad van Ciutadella is de voormalige commerciële en culturele centrum van Menorca, de diepte van geschiedenis, cultuur en het nachtleven hier neemt vaak bezoekers door verrassing.

Voor die bezoekers naar Menorca die nooit hebben gewaagd buiten het resort van Son Bou een bezoek naar Ciudadela op de extreme westkust van het eiland zal worden een echte eye opener, en hopelijk zal aantonen dat er nog meer naar het eiland dan luie dagen doorgebracht op het strand.

De oude wijk heeft te bezoeken voor het kleine straat, plaatsen (Palacio del Conde de Torresaura, Palacio Salort, Palacio Vivo, Palacio olijven). De kleine haven van Ciutadella is een hoge toeristische plaatsen met het pier met restaurants.

Veerhaven zonsondergang
Ciutadella geschiedenis & toerisme

Ciutadella de Menorca -Bijgenaamd Vella I Bella ("The Old and the Beautiful"), werd oorspronkelijk opgericht door de Carthagers.Altijd in competitie met Mahón, Ciutadella was de hoofdstad van Menorca (Menorca) tijdens de Moorse bezetting en was in die tijd bekend als Medina Minurqua.Na wordt heroverd door de Christelijke troepen van Alfonso II het werd geannexeerd door het Koninkrijk Aragón en werd een belangrijke mediterrane handelscentrum met een drukke haven.

De meest opmerkelijke datum in de geschiedenis van Ciutadella is 9 juli 1558, want het was op deze dag dat de stad werd binnengevallen door een grote Turkse leger onder de beruchte Barbarossa.Een Armada van 140 schepen, die sommige 15.000 goed voorbereid troepen, de poort aangevallen en belegerde de stad voor 8 dagen.Verdedigd door slechts een handvol van mannen, Cituadella spoedig viel en werd bijna volledig verwoest door de binnenvallende krachten.Alle Ciutadella de overlevende inwoners (meer dan 3.000) werden genomen om Turkije en slaaf verkocht in Istanbul.Het enige gebouw van opmerking die deze verwoesting overleefde was de 13e eeuwse kathedraal, veel van de rest werd niet herbouwd tot de 17e eeuw.

De meeste mensen treedt Ciutadella voor de eerste keer over de weg, rijden langs de nieuwe standbeeld, op de rotonde op de new city bypass.Het is een prachtig standbeeld van een steigerend hengst en symboliseert de beroemde Ciutadella fiesta "Fiesta de San Juan". Meestal gevierd aan het einde van juni, niet te missen als je geluk hebt genoeg om hier te zijn wanneer het is ingeschakeld.

De haven, een smalle inlaat, is één van de kleinste havens in het Middellandse-Zeegebied.Hier, kunt zittend in goed gezelschap op één van de harbourside cafés, u ervaren, voor mij, wat Menorca is alles over.Ontspannen en badend in zonneschijn, kijken naar de boten bob op en neer en de mensen wandeling door - de zorgen van de wereld vanish.Een van de beste plaatsen om te bekijken de haven is van het centrale plein, Plaza de Born.Het centrum van het plein wordt gedomineerd door een obelisk die de verdediging van de stad herdenkt in 1558 toen het werd aangevallen door de Moren.

Aan de ene kant van het plein is het stadhuis tegenover dit paleis Torre Saura.Open voor het publiek en aan de kant van dit is een steegje, die naar de oude stad leidt.

De meeste van de straten zijn smal en typisch mediterraan.De bogen van Ses Voltes bieden Welkom schaduw van de zon terwijl het winkelen langs de hoofdstraat.

Ciutadella  hoofdstad van het eiland bleef tot de komst van de Britten in 1708, maar zelfs na dit bleef als de religieuze hoofdstad van Menorca, als gevolg van de weigering van de bisschop te verplaatsen.

Ciutadella vandaag is een aantrekkelijke stad met een bevolking van circa 28.000, het heeft een pittoreske haven en een charmante oude wijk, dat is een genot om te verkennen.Hoewel kleine overblijfselen van de Arabische bezetting (met dank aan de Turken), heeft Ciutadella nog veel te bieden in de manier van het platform, met verschillende prachtige barok en gotische kerken en sommige weelderige paleizen, daterend uit het herstel van de stad tijdens de 17e en 18e eeuw.

Het centrale plein -de Plaça d'es Born, een voormalige Arabische paradeterrein, is bekleed met indrukwekkende gebouwen en is een van de mooiste pleinen in Spanje.In het centrum van het plein staat een obelisk ter nagedachtenis van de Turkse invasie omvatten andere gebouwen van belang het stadhuis, de Palau de Torresaura, de Salort van Palau en het Teatre Municipal d'es Born.

De gotische kathedraal in de Plaça de la Catedral was begonnen in de 13e eeuw op de voormalige site van een Arabische moskee, het overleefde de verwoestingen van de Turken in 1558, maar ironisch genoeg meer schade opgelopen tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-39), wanneer de meeste van de meubels werden vernietigd, de Neo-klassieke voordeur dateert uit de 19e eeuw.

Er zijn een aantal andere mooie pleinen rond de stad, onder hen de Plaça Libertat, vlakbij een Augustine klooster, de overdekte markten levend met locals winkelen voor vers produceren, de Plaça Nova, vol levendige cafés en bars, het Plaça d'es Esplanada en Plaça dels Pins, twee groene vierkantjes perfect voor al fresco dineren, en de Plaça Alfons III die markeert de plek waar de weg van Mahón de oude stadspoorten bereikt.

De aantrekkelijke haven, gelegen op een lange gebogen inlaat, is bekleed met traditionele vissersboten op één kant en jachten en plezier ambacht anderzijds, bezoek in de ochtend en je ziet de vissers aankomen met de dagen vangst, fris en klaar om te leveren de waterkant restaurants.De haven van Ciutadella ligt enigszins ondiepe, vandaar de Britse preferentie voor Mahón, het is nog steeds een drukke haven en heeft een veerboot koppelen met Alcudia in naburige Mallorca.

Sommige van de enige resten van de Arabische bezetting te zien langs de Ses Voltes , een loopbrug die van de kathedraal aan de Plaça Nova, onder de gewelfde Moorse poorten u loopt vindt enkele uitstekende kleine souvenirwinkels, waar u souvenirs van uw bezoek aan de mooie Ciutadella kopen kunt.

In het noordwesten van Ciutadella vindt u een speciaal gebouwde vakantie ontwikkeling genaamd Los Delfines, waarin in de resorts van Cala n Forcat en Cala n Blanes, in een gebied van rotsachtige inhammen en kleine baaien, is het beste strand in dit gebied bij Cala n Blanes.Naar het zuiden vindt u de resorts van Cala Blanca en Cala Santandria samen met het kleine dorp van de Cabrisses van de zoon.

 


Best beschikbare Ciutadella ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ciutadella Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Balearia veerboot lijnen passagier en veerboten ticketprijs en naar Ciutadella.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ciutadella ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ciutadella ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Ciutadella ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ciutadella Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Ciutadella ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Ciutadella bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten waaronder Ciutadella en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier