Civitanova veerboten

Civitanova passagiers- en auto veerdiensten

Civitanova passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Civitanova naar Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini en Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Civitanova ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Civitanova auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Civitanova, Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini en Venetië met Grandi Navi Veloci of lijnen van Grimaldi Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Civitanova ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Civitanova Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Civitanova Ferry Tickets
veerboot met Grandi Navi Veloci of Grimaldi veerboot lijnen voor ferry's varen van Civitanova naar Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini en Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Civitanova passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Civitanova veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Civitanova


Civitanova Marche is een grote vissen en recreatie boot haven en toeristische resort gelegen aan de Adriatische kust van Italië ongeveer negen mijl NNW van de SSE haven van Porto San Giorgio en 15 km van de haven van Numana.

Minder dan 30 mijl ten zuidoosten van de Italiaanse haven van Ancona, Civitanova is een populaire en aangename badplaats in Italië.Met een mooi stuk van promenade ten zuiden van de stad, en enkele ongelooflijke stranden in de hele regio, de stad is een van de meest aantrekkelijke in het land.

De stad is vol van parken en openbare ruimtes, evenals verschillende kunstgalerijen die vitrine enkele van de beste werken in moderne Italiaanse kunst vandaag.Civitanova is een hotspot voor shoppers overal - het is het centrum van de Italiaanse schoensector.Helaas enkele reizigers kiezen om te stoppen op Civitanova Alta wanneer ze reizen naar Italië, en die meestal doen alleen het maken van een korte stop om te zien de Marchigiani.Andere plaatsen in het gebied kunnen zijn meer interessant om te verkennen.

Civitanova Ferry haven

Civitanova Marche, Italië , heeft enkele geweldige nachtleven en vermaak aan koos van.Tripwolf helpt u bij het vinden van de beste nachtleven en vermaak in Civitanova Marche.We hieronder de beste partij nachtleven, gay nachtleven, dansen en nachtclubs, zowel voor Under21 & 18 en over.

Deze aantrekkelijke badplaats verdubbelt ook als een kleurrijke vissershaven en het centrum voor de schoenenindustrie.Het meest aantrekkelijke gedeelte van Boulevard en strand ligt in het zuiden en heeft aantrekkelijke planten en een rustige sfeer.De stad zelf centra rond breed Piazza XX Settembre en biedt tal van stijlvolle etalages en groene openbare tuinen.Ongeveer 4 km landinwaarts van de stad staat de middeleeuwse heuvel borgo van Civitanova Marche alta, nog gedeeltelijk omsloten door de oude muren en de moeite waard een wandeling - onder de mooie oude paleizen en kerken is een ongewoon goede moderne Italiaanse kunst-collectie in de civic Galleria d'Arte Moderna.

Het meest aantrekkelijke gedeelte van Boulevard en strand ligt in het zuiden en heeft aantrekkelijke planten en een rustige sfeer.De stad zelf centra rond breed Piazza XX Settembre en biedt tal van stijlvolle etalages en groene openbare tuinen.

Ongeveer 4 km landinwaarts van de stad staat de middeleeuwse heuvel borgo van Civitanova Marche Alta, nog gedeeltelijk omsloten door de oude muren en de moeite waard een wandeling - onder de mooie oude paleizen en kerken is een ongewoon goede moderne Italiaanse kunst-collectie in de civic Galleria d'Arte Moderna.

Een van de Marche vroegste en meest charmante kerken, Santa Maria een Piè di Chienti, ligt 6 km landinwaarts langs de SS 485.Dit prachtig bewaard gebleven romaanse bouwwerk was gebouwd in de 9de eeuw.Dubbeldekker in vorm, de bovenste verdieping is gebouwd binnen de kerk aan de verdere einde van de hoge middenbeuk.De 14e eeuwse fresco's in de apsis boven de bovenste altaar zijn alle de krachtiger in hun opvallende contrast met de rest van de eenvoudige bakstenen muren.

Ten noorden van Civitanova Marche is Porto Potenza Picena  -zeer veel een variatie op hetzelfde thema als veel van de zuidelijke Marche kleinere resorts.Een plek om te gaan voor een dag op een zandstrand als u binnenland in de buurt verblijft.

Een paar kilometer landinwaarts, echter, is een Italiaanse paar resterende 18e-eeuwse tuinen met een prachtige rode baksteen nobele villa (gesloten voor publiek) bij Giardino Bonaccorsi.Moeite waard een bezoek als bent u in de buurt.

 


Best beschikbare Civitanova ferry ticket Prijsgarantie

Beste Civitanova Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Grandi Navi Veloci of Grimaldi veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Civitanova.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Civitanova ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Civitanova ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Civitanova ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Civitanova Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Civitanova ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Civitanova bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Civitanova en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier