Coll veerboten

Coll passagiers- en auto veerdiensten

Coll passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Coll naar Oban.

Vergelijk alle beschikbare Coll ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Coll auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Coll, Oban met Caledonian Mac Brayne (Calmac) veerboten veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Coll ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Coll Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Coll Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne (Calmac) Ferries voor ferry's varen van Coll naar Oban online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Coll passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Coll veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Coll

Het eiland van Coll  is een klein eiland Hebridean ongeveer vier kilometer ten westen van Mull.Het is ongeveer 13 mijl lang en 4 mijl op zijn breedste.Coll is een vakantiebestemming voor veel op zoek naar werk en rust en die genieten van natuur en de natuurlijke schoonheid van de Hebriden.

De meeste folk reizen naar Coll over een Caledonian MacBrayne veerboot . Er zijn dagelijks afvaarten vanaf Oban, zes afvaarten per week van Tiree en ene Barra in de zomer.In de winter zijn er vier afvaarten per week van Oban zowel Tiree.

De reis van Oban duurt tussen 2.5 en 3 uur.Er zijn ook veerboot afvaarten en naar Coll naar Barra (via Tiree), eenmaal per week op een donderdag.Er is zelfs een aanvulling op de Calmac Hinkelspel voor degenen die willen Coll/Tiree combineren met een buitenste eilanden ervaring.Als u reist met een voertuig tussen Coll en Tiree, Coll en Barra of Tiree en Barra zul je waarschijnlijk terug te draaien uw voertuig op de veerboot - zelfs als u bent een aanhangwagen slepen.

Coll Marina en Ferry haven

Coll , net als andere Hebridean eilanden, heeft verschillende crannógs (kunstmatige eilanden) in enkele van zijn lochans.Een dergelijke crannóg is Dùn Amhlaidh locatie die dacht dat is tot op heden tot ten minste de latere Middeleeuwen.Lokale traditie stelt dat de dun was het fort van een Noorse hoofdeling die werd verslagen in de slag bij door de Macleans.

Er zijn twee kastelen, zowel op Breachacha als op het hoofd van de baai met dezelfde naam.De eerdere kasteel dateert uit de 14e eeuw en beide kastelen zijn familie huizen en niet open voor het publiek.Zij maken voor een formidabele gezicht maar respecteer de families' privacy.

Coll is ook bekend door de fictieve naam van het eiland van Struay.Mairi Hedderwick, een goed weten auteur en illustrator, stellen haar reeks kinderboeken rond haar ervaringen op Coll.Ze nog steeds woont en werkt op het eiland, maar ze zal nooit vertellen als een van haar fictieve personages voor echt waren!U kunt vele delen van Coll bezoekt en Struay van haar prachtige illustraties erkennen.

Coll toerisme

Coll  verwelkomt bezoekers en zonder twijfel, Coll wordt steeds meer en meer populair als een vakantiebestemming - ondanks het feit dat er bijna geen is waar te verblijven, en niets te doen een keer hier!

Coll is zeer klein met een kleine infrastructuur die soms worstelt wanneer er een grote toestroom van bezoekers is.Als u wilt iets heel unieks ervaring en maken de reis naar Coll hopen wij vindt u een warm welkom, maar u moet vroeg Hotel te boeken om teleurstelling te voorkomen.Het gebrek aan accommodatie zorgt voor het eiland is rustig en waarschijnlijk zul je een van de vele stranden alles voor jezelf.Als dat niet het geval is, kan u altijd moet worden verplaatst naar het volgende strand.

Hedendaagse reizigers zijn zonder twijfel veeleisender dan ooit met een aantal verwacht te vinden elke vasteland gemak.Helaas is dat niet het geval.

Coll heeft, bijvoorbeeld, geen bezoeker punten; geen toeristische informatie; geen interpretatie panelen te ruïneren het landschap; geen thema parken; naast geen plaatsnaamborden; geen mobiele telefoon dekking (behalve een paar plekken, en dan alleen soms); geen openbaar vervoer van elke soort; geen McDonald's, TESCO of Apple Store enz.(en lang kan het op die manier blijven); geen politieagent; geen verkeerslichten; geen straat verlichting; geen parkeermeters; de ergste wegdek, u waarschijnlijk bent te vinden in het Verenigd Koninkrijk; de duurste diesel en benzine in het Verenigd Koninkrijk; en vaak - nergens om te gaan terwijl het regent.
Dit is niet gezegd dat iedereen uitgesteld, er wordt gezegd, want er een paar die aankomen met geen idee zijn van wat er niet is, en wij wensen zou niet iedereen te verlaten teleurgesteld.

Wat Coll heeft is heel speciaal en vaak heel immateriële.Coll heeft zeker veel wild, ruwe aard die als gevolg van de eenzaamheid gedijt.Dat veel op ons eiland brengt en, misschien, dat is de reden waarom moet u ook overwegen om ergens te komen waar er nog steeds, zelfs in deze dag en leeftijd, absoluut 'niets'.
Om u te helpen doen niets, is het gesuggereerd u brengen, of kopen wanneer je hier, een Ordnance Survey kaart (Explorer kaart 372, Coll en Tiree). Het zal u helpen om rond en vinden de stillere plaatsen.

Coll en het naburige eiland Tiree, wordt zo dichtbij, natuurlijk krijgen vergeleken.Ik zou niet dromen van suggereren welke is beter (hoewel er is een duidelijke winnaar!), maar de vergelijking, door het zien voor jezelf, kan maken voor een interessante reis.De topografie, habitats, stranden en zelfs de Gemeenschappen zijn heel verschillend.Een punt dat van hulp worden kan, Coll stranden in het algemeen uit de weg zijn verborgen en moeten worden liep naar.Als je niet erg mobiel dan kan je Tiree stranden (hoewel natuurlijk tweede klas aan ons...) gemakkelijker om te verkennen.

Attracties en activiteiten op het eiland Coll

Het eiland van Coll  is niet afgestemd voor 'attracties en activiteiten' zoals u op het vasteland of grotere eilanden zoals Mull of Skye weet wellicht.Coll is terug naar de basis en terug naar de natuur.
De enige georganiseerde activiteiten zijn een wekelijkse (alleen's zomers) begeleide wandeling langs de RSPB warden en zeilen met de Coll Sailing Club waar bezoekers zijn van harte welkom - meer.

Als u op zoek bent naar iets anders dan "er is niets te maken heeft" u kan helaas op het verkeerde eiland op zoek.

Het eiland heeft om u te helpen in uw activiteit-vakantie ook geen toeristische informatie centrum of interpretatie panelen te helpen hold your hand - of het landschap bederven.Dit is hoe overal was once upon a time, en de mensen van Coll zoals dit zo te houden.

De enige "gidsen" zijn drie identieke diplay panelen, een bij het Bureau Calmac Pier, een ander op de middelste pier in Arinagour (door de toiletten) en de laatste door de ingang van het hotel en groen centrum.Hier ziet u een gedetailleerde kaart van Coll toont de populaire stranden en andere bezienswaardigheden.

Er is een folder genaamd 'I Love Coll' die is geweest prodced door lokale talent.Het is beschikbaar voor gratis pick-up op vele plaatsen met inbegrip van de CalMac-pier office, postkantoor en hotel.

 


Best beschikbare Coll ferry ticket Prijsgarantie

Beste Coll Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne (Calmac) veerboten passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Coll.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Coll ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Coll ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Coll ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Coll Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Coll ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Coll bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Coll en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier