Copenhagen veerboten

Copenhagen passagiers- en auto veerdiensten

Copenhagen passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kopenhagen naar Oslo.

Vergelijken alle beschikbare Copenhagen ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Copenhagen auto en passagiers veerboot tickets zeilen aan en uit Kopenhagen, Oslo met DFDS Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kopenhagen ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Copenhagen Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Copenhagen Ferry Tickets
veerboot met DFDS Seaways voor ferry's varen van Kopenhagen naar Oslo online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Copenhagen passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Copenhagen veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Kopenhagen

Copenhagen , de premier hoofdstad van Noord-Europa, is de meest fantastische stad van Scandinavië en het centrum van de meest dynamische regio in Europa, de regio Øresund.

Met prachtige moderne architectuur, restaurants van wereldklasse en cutting edge design, heeft Copenhagen veel te bieden bezoekers.Copenhagen biedt geweldige winkels, een groot aantal hotels, restaurants, theaters, musea, kunstgalerijen, muzikaal entertainment en nog veel meer.

Kanalen, meren en de zee vormen de achtergrond naar moderne Kopenhagen en zijn een herinnering aan het erfgoed van de stad als een belangrijke Baltische haven.Ondanks het feit dat de grootste stad van Scandinavië, behoudt Copenhagen niettemin een ontwapenend provinciaal, small-town sfeer.Puntgevels huizen, smalle straatjes en delicate torenspitsen toevoegen het haar beroep.

Copenhagen stad is een van Europa's oudste hoofdsteden met een koninklijk tintje - de monarchie in Denemarken is de oudste in de wereld!

De haven van de veerboot van Kopenhagen
Copenhagen Ferry verbindingen

Er zijn dagelijkse veerdiensten uit Noorwegen (Oslo, door DFDS Seaways) en Polen (Swinoujscie, door eenheid lijn). Deze veerboten komen aan Søndre Frihavn.

Als u op reis bent uit het Verenigd Koninkrijk, is er een dagelijkse ferry, geëxploiteerd door DFDS Seaways van Harwich naar Esbjerg, 200 kilometer ten westen van Copenhagen.

Vanaf Rostock en Puttgarden in Duitsland heb je dagelijkse verbindingen beheerd door Scandlines Gedser te Rödby, ongeveer 150 kilometer van Kopenhagen.Crossing tijd Puttgarden - Rödby is 45 minuten, Rostock - Gedser: 2 uur.

Uit Zweden is er de regelmatige veerverbinding Helsingborg - Elsinore (Helsingør). Wie vindt een trein daarna, zal reizen vanaf daar voor minder dan een uur, met de auto op de Europese weg E55 de reis ca duurt.een half uur.

Copenhagen toerisme

Copenhagen wordt beschouwd als de coolste, meest kosmopolitische, meeste spannend en de meest prachtige stad in Scandinavië.

Deze dagen is de Deense hoofdstad bloei.Er is een veer in zijn stap ten laste van een mengsel van sommige moedige nieuwe architectuur, aanhoudende welvaart en een ontluikende vertrouwen in zijn eigen charme.Er zijn meer cafés en restaurants dan ooit en, nog belangrijker, de lokale bevolking leren hoe ze te gebruiken.Het gebruikt te zijn dat Copenhageners aten die op speciale gelegenheden alleen en uitgaansavonden waren slechts beperkt tot vrijdag en zaterdag, maar dat allemaal veranderd.Zelfs op een natte zullen woensdag in februari de bars en cafés worden zoemen, die alle belangrijke hyggelige (gezellige) sfeer bevorderen een uniek Deense gevoel van welzijn en gezelligheid.

Op een manier, de rest van de wereld wakker tot hoe groot deze historische stad van kanalen, geplaveide pleinen en koperen torens was voordat de lokale bevolking deed, maar het eindelijk tot zinken brengen is in dat de wereld nu naar Kopenhagen voor de beste in ontwerp, architectuur en mode kijkt en begint ook te merken de buitengewone culinaire revolutie die plaats hier de afgelopen tien jaar heeft genomen.

Als u op zoek bent voor een aardse, hardcore reiservaring kijken elders.Kopenhagen is schoon, veilig en belachelijk makkelijk te leren kennen, de lokale bevolking alle uitstekende Engels spreken en het vervoerssysteem maakt Londense eruit het is op de rand van een zenuwinzinking.Meestal maakt de top vijf, zo niet de bovenste plek, in deze 'meest leefbare stad' wordt weergegeven.En als u op zoek bent naar een begroting bestemming, zou u ook willen heroverwegen uw plannen.Dit is niet een goedkope stad met alle middelen, maar dan is noch het ieder duurder dan elke andere grote Europese stad-Londen en Parijs zal raken uw zak moeilijker.

Copenhagen topattracties bezoeker

Amalienborg sleuf (Amalienborg paleis) 
Dit paleis is de winter residentie van de Deense Koninklijke familie sinds 1794.De vier identieke rococo paleizen tegenover elkaar over de achthoekige Amalienborg Slot, waar de wisseling van de wacht vindt plaats elke dag om 12.00 uur plaats wanneer het gezin in residentie is.Een museum, met een aantal van de privé kamers en Koninklijke schatten dateert uit 1863-1947, staat open voor het publiek.

Carlsberg bezoekerscentrum
Carlsberg is, volgens haar eigen long-running marketing campagne, 'waarschijnlijk de beste pils in de wereld'.Of of niet u instemt, is het bezoekerscentrum een bedwelmende ervaring.De tour een overzicht van de geschiedenis en moderne processen van de brouwerij, met een route via de fabriek.Aan het einde is er een kans om te proeven van het eindproduct.Er is ook een Museum Carlsberg, eerder ouderwets, maar gehuisvest in een prachtig gebouw dateert uit 1882, waar uitgebreide tentoongestelde voorwerpen hebben betrekking op meer aan de culturele en historische de relevantie van het gezin en de brouwerij.

Christiania vrije gemeente 
Op de oostelijke rand van Christianshavn, gelegen op de braakliggende site van een voormalige militaire kazernes, is Christiania, Denemarken, de 'vrije stad van Europa', een werkend experiment in Alternatieve Levensstijlen en communale leven.Eerst bezet in 1970, is het nu thuis van ongeveer 1000 mensen en meerdere honderden honden.Eenmaal uit de buurt van de kleren kraampjes en eco-cafés, het gebied is verleidelijk landelijk, met pittoreske boerderijen en houten hutten met uitzicht op de rustige waterwegen van de Stadsgraven.Middag rondleidingen geleid door een inwoner van de gemeente ongeveer 90 minuten in beslag nemen, maar zijn niet gratis.

Den Lille Havfrue (de kleine zeemeermin) 
Nyhavn (nieuwe haven) is een inham van de Inderhavnen.Bordelen en bars voor het bezoeken van zeilers eenmaal domineerde deze louche gebied, maar nu de veelkleurige, 17e-eeuws puntgevels gebouwen geschikt voor bruisende restaurants en terrasjes serveren traditionele Deens voedsel naast een voetgangers verkeersader en de masten van traditionele jachten.Kinderboeken schrijver Hans Christian Andersen woonde in drie verschillende huizen hier.Het is een zeer aangename wandeling van Nyhavn langs de waterkant via Kasteel Amalienborg naar de plek in het noordoosten van de stad waar Den Lille Havfrue (The Little Mermaid) wistfully uit naar zee staart.Opgericht in 1913, het beeld herdenkt de heldin van Hans Christian Andersen en is uitgegroeid tot een wereldwijde symbool van Kopenhagen.

Denemarken Experimentarium 
Experimentarium is Denemarken de enige wetenschapscentrum, die in 1991 in de oude botteling hal van de Tuborg brouwerij geopend.Bezoekers van alle leeftijden kunnen communiceren met ongeveer 300 onderhoudende en informatieve geluid en water exposities en experimenten.Het centrum organiseert ook wetenschap demonstraties, workshopactiviteiten en speciale tentoonstellingen.

Guinness World Records Museum 
Bezoekers kunnen ervaren meer dan 500 uitstaande wereldrecords via interactieve uitdagingen en displays, van the tallest man naar de meest giftige kikker, en ontdek hoe het voelt om te rijden op 500kph (311 mph) of nemen op's werelds beste vechter.U kan zelfs hobbel in Harry Potter, een van de nieuwste toevoegingen aan het museum.

Nationalmuseet (Nationaal Museum) 
Het Nationaal Museum is gevestigd in een 17e-eeuws koninklijke herenhuis en het land de belangrijkste historische en culturele instelling.Permanente collecties omvatten de geschiedenis van Denemarken vanaf de Ice Age tot 2000, Egyptische, Griekse en Italiaanse antiquiteiten en een enquête van de inheemse volkeren.Er is ook een interactieve children's museum.Gratis rondleidingen in het Engels plaatsvinden dagelijks op 1100 (juni-augustus) en geselecteerde dagen in September.

Carlsberg Glyptotek 
De Ny Carlsberg Glyptotek werd gebouwd door de Carlsberg brouwerij, Carl Jacobsen, tussen 1897 en 1906.Vandaag herbergt het een prachtige verzameling van Egyptische, Griekse en Romeinse antiquiteiten, impressionistische meesterwerken en Deense en Franse kunst door Monet, Cézanne, Gauguin, Renoir en Degas.Het café met uitzicht op de prachtige wintertuin is een geweldige plek voor de lunch.

Rosenborg Slot (Rosenborg Slot) 
Gebouwd tussen 1606-1634, was Rosenborg de belangrijkste residentie van Christiaan IV en de belangrijkste Koninklijk Paleis tot het einde van de vorige eeuw.Deze rode-bakstenen, Nederlandse Renaissance-stijl paleis geeft de kroonjuwelen en andere koninklijke schatten.De tuinen (Kongens Have) rondom het paleis werden aangelegd in 1606 en zijn enkele van de meest aantrekkelijke in de stad.

Rundetårn (de ronde toren) 
Ten noorden van Strøget is de Rundetårn, het oudste observatorium in Europa.Het gebouw gebouwd door Christian IV in 1642, en maakt deel uit van een scholastische complex dat ook een Universiteitsbibliotheek (nu de tentoonstellingsruimte) en de student kerk bevat.Een indrukwekkende 209 m lange (686 ft) spiraal helling leidt tot de top van de toren 35 m (115 ft) boven de straat, waar zich een goed uitzicht over de oude stad.

Statens Museum for Kunst (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten) 
Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten huizen Denemarkens grootste kunstcollectie, waaronder schilderijen van Rembrandt, Brueghel en Rubens, werken van Titiaan, Mantegna en Picasso, en een uitstekende collectie van Matisse.

Tivoli Gardens
Een van de Europa's hoogste pretparken, Tivoli is een bonte mengeling van de natuurlijke en kunstmatige.Het geopend in 1843, met een carrousel paarden getrokken en een rollercoaster.Vandaag, zijn er 25 ritten, plus spellen, arcades, twee theaters, een openlucht podium en een museum.Van de vier achtbanen is de 'Rutschebanen' de oudste (dateert uit 1914) en nog steeds de meest populaire.Het Tivoli Boys Guard Band parade door de tuinen van 1730 en 1930 in het weekend en feestdagen, met een volledige orkest.Druk, prijzig en ongelooflijk kitsch, Tivoli vreemd aantrekkelijk blijft.Het herbergt vele speciale evenementen in de zomer, evenals een kerstmarkt in December.

 


Best beschikbare Copenhagen ferry ticket Prijsgarantie

Beste Copenhagen Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DFDS Seaways passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket aan en uit Kopenhagen.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Copenhagen ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Copenhagen ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Als u wilt book Kopenhagen ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kopenhagen Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Copenhagen ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Kopenhagen op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Kopenhagen en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier