Cork veerboten

Cork passagiers- en auto veerdiensten

Cork passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Cork naar Roscoff en Swansea.

Vergelijken alle beschikbare Cork ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Cork auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Cork, Roscoff en Swansea met Brittany Ferries of Fastnet Ferry lijn boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cork ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cork Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cork Ferry Tickets
veerboot met Brittany Ferries of Fastnet Ferry lijn voor ferry's varen van Cork naar Roscoff en Swansea online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cork passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Cork veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer informatie over Cork

Cork is de Republiek Ierland de tweede-grootste stad.Het is gelegen in één van's werelds beste natuurlijke havens.Cork is de toegangspoort tot enkele van de meest prachtige landschappen Ierlands met West Cork & Kerry nauwelijks een uur rijden van het hotel.

Cork stad biedt de diepste natuurlijke haven in Ierland met directe veerdiensten naar Groot-Brittannië en het vasteland van Europa.Internationale luchthaven van Cork heeft directe vluchten naar het Verenigd Koninkrijk en delen van Europa en aansluitende vluchten naar andere Europese en Amerikaanse bestemmingen.

Auto veerdiensten wijken van Ringaskiddy aan Roscoff varen naar/van Ringaskiddy door middel van Cork Harbour (de tweede grootste natuurlijke haven in de wereld) en afgelopen Cobh.Van April tot oktober is er een wekelijkse Pontverbinding met Roscoff in Frankrijk met Brittany Ferries.

De haven van de veerboot van Cork, Ierland

Cork City is Ierlands derde stad (na Dublin en Belfast) en is altijd al een belangrijke zeehaven.Het begon op een eiland in de moerassige monding van de rivier Lee (de naam betekent Corcaigh een marsh), en klom geleidelijk de steile oevers aan beide zijden.Vandaag de rivier stroomt door de stad Cork in twee belangrijkste kanalen, zodat je merkt dat je voortdurend kruising bruggen.

Sommige van de belangrijkste straten worden gebouwd over kanalen waar schepen nuzzled hun ankerkettingen een eeuw geleden.Langs de Zuid-Mall ziet u grote gateways op straat niveau, onder stappen die leiden naar een hogere hoofdingang.Deze waren eens boothuizen, toen handelaars bij hun magazijnen door water aangekomen.

De beste manier om te zien de stad Cork en genieten van de smaak van het leven, is om te lopen.Er is een wegwijzer Walking Tour, dus maak het begeleidende boekje en verrekening te verkennen de heuvelachtige straten en de mensen te ontmoeten.

St.Fin Barre's kathedraal  is een schitterend voorbeeld triple-spired van Frans-gotische architectuur.Het staat waar de Heilige gevestigd zijn monastieke school ongeveer 650 na Christus.Onder de meest opvallende kenmerken zijn de fine window rose, de mozaïek vloeren en de uitgebreide snijwerk in.

Lopen langs de westelijke weg naar Tudor-Gothic University College met zijn aantrekkelijke rivier quadrangle, en de Henan Chapel er te bezoeken.Het is gemodelleerd op-kapel van Cormac van Cashel, en heeft een prachtig interieur met inbegrip van glasramen door Sarah Purser en Harry Clarke.

Maak je een weg omhoog de North Main Street waar de Cork visie centrum is gevestigd, dan over North Gate Bridge en klim Shandon kerk, de toren van die u zult hebben gemerkt de noordzijde van de stad van zijn verheven positie van de heuveltop domineert.Twee kanten van de toren worden geconfronteerd met rode zandsteen, twee met witte kalksteen - "gedeeltelijk gekleurde zoals mensen, rood en wit is Shandon Steeple" gaat een oude doggerel.Haar peal van acht klokken, gegoten in Gloucester in 1750, beroemd zijn geworden, en je kunt spelen ze zelf, van "muziek" kaarten kopen.Uw weergave van Danny Boy of Ave Maria zal drijven zachtjes naar beneden de heuvel en over de rivier, om te worden gehoord over de stad.Corkonians afhankelijk zijn voor hun tijd, en de vis-windwijzer voor hun weerbericht van Shandon klok.

Lopen een beetje van Patrick' s Hill, hebt u de benen voor het, enkel om te voelen de steilheid.Dan misschien zomer Hill of Wellington weg die parallel tot u loopt komen om te St.Luke's Cross en Montenotte , de laatste de voormalige woonwijk van de handelaars van Cork, vanaf hier kun je naar beneden over de haven en haven, en de rivier verbreding weg naar het zuiden langs Blackrock kasteel en op naar de zee.De Cork Heritage Park op Blackrock is zeker een bezoek waard.

Terug op "de vlakke" van de stad zien weer, het stadhuis, een mooie moderne gebouw mooi weerspiegeld in de rivier.Bezoek van de markten, voor de Engelse markt met openingen van Princes Street, Patrick Street en de Grand Parade, een overdekte markt voor vis, groenten, vlees en groente, op de kolen Quay (uitgesproken Kay), de openluchtmarkt die zoveel deel uitmaakt van de folk-cultuur van Cork als Shandon is.

De Crawford Gallery in plaats van Emmet herbergt een interessante collectie sculptuur, met inbegrip van sommige Rodin brons en een mooie collectie van schilderijen.In de Grand Parade vindt u de Berwick fontein, het Nationaal Monument, en bisschop Lucey Park, die u via prachtige poorten, die zijn verplaatst van de oude ingang naar de werf Corporation in Anglesea Street.Sluit het park op de South Main Street.Hier ziet u de brouwerij van Beamish & Crawford waar Beamish Stout is gebrouwen en geëxporteerd over de hele wereld.

U hoort Corkonians verwijzen naar "het standbeeld" (het klinkt misschien als "de statcha" in sommige stemmen). Ze zullen praten over het monument aan vader Theobald Matthew, 19e eeuw apostel van matigheid.Impopulaire zoals je zijn oorzaak verwachten zou te zijn in een plaats, zoals Ierland, in feite werd het een nationale kruistocht.Zijn status aan het eind van Patrick Street, in de buurt van Patrick's Bridge, is Cork bekend oriëntatiepunt

The Old Gaol Zondag van goed gerestaureerd en is een van de vele toeristische attracties in Cork.Het vertelt het verhaal van het dagelijks leven in de gevangenis in de 19e en vroege 20e eeuw.Sommige van de oorspronkelijke cellen zijn gerestaureerd en een Audio Visual programma heeft gekregen.

 


Best beschikbare Cork ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cork Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries of Fastnet Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Cork.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cork ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cork ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cork ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cork Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Cork ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Cork op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Cork en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier