Craignure veerboten

Craignure passagiers- en auto veerdiensten

Craignure passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Craignure naar Oban.

Vergelijk alle beschikbare Craignure ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Craignure auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Craignure, Oban met Caledonian Mac Brayne (Calmac) veerboten veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Craignure ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Craignure Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Craignure Ferry Tickets
veerboot met Caledonian Mac Brayne (Calmac) Ferries voor ferry's varen van Craignure naar Oban online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Craignure passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Craignure veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Craignure

Craignure ligt dicht bij Mull de oostelijkste punt, en het is redelijk equidistante van de twee belangrijkste bestemmingen van het eiland: Tobermory naar het noorden en Iona naar het westen.

Het is het belangrijkste eindpunt voor de veerboten van Oban.Het is daarom een logische plek voor het belangrijkste eindpunt voor de veerboten van Oban, en voor vele jaren dat is precies wat het is geweest.

Het dorp, wiens naam betekent 'rock 장창', kwam tot leven door de komst van de veerdienst in 1964, toen de moderne pier werd gebouwd.De oorspronkelijke pier, gebouwd in 1894, kan nog steeds worden gezien in de buurt van de village hall.

Maar voordat u gewoon van de veerboot en hoofd, zo snel als de Mull vooral één spoor wegen zal toestaan uitstappen, voor een van deze bestemmingen, dat het is goed te beseffen dat deze kleine hoek van Mull biedt bezoekers een groot deel om te zien en te doen zonder dwalen ver at all.Dit moet te veel van een verrassing als u zal zeer waarschijnlijk een van de attracties terwijl nog op de veerboot gezien, en velen goed glimp van anderen gevangen hebben niet.

Craignure Ferry Terminal

Craignure is de belangrijkste veerboot terminal voor de Isle of Mull.Caledonian Mac Brayne veerboten rijden elke twee uur tussen Craignure en Oban.Bussen van Craignure naar Tobermory in het noorden van Mull tot Fionnphort in het zuiden.

Craignure zelf is vrij dun verspreid rond de kusten van Craignure Bay.De focus voor bezoekers neigt te zijn aan de westkant van de baai aan het einde van de ferry pier werd in 1964 gebouwd en nu gebruikt door de Oban Ferry, de MV Isle of Mull.Hier vindt u een van het eiland twee toeristische informatiecentra, gecombineerd met de veerboot booking office; plus een aantal winkels, en de Craignure eerder ontoereikende openbare loos.

De oorspronkelijke pier, gebouwd in 1894, projecten vanaf de zuidkant van de baai.In de buurt vindt u veel van de rest van het dorp, met inbegrip van Torosay kerk, de garage en het politiebureau; plus de camping, de village hall en Craignure van station van de Isle van Mull Railway 

Netjes ligt tussen deze twee belangrijkste brokken van dorp de Craignure Inn, net ten westen van de hoofdweg instellen.Met een charmante sfeer die komt van een herberg sinds op zijn minst de vroege 1700, de Craignure Inn serveert enkele van de beste, en zeker de beste waarde, voedsel, bent u waarschijnlijk te vinden op Mull.en het biedt ook accommodatie.

Op de reis over van Oban is de eerste mijlpaal van Mull die in beeld komt Duart Castle -oude zetel van de Clan MacLean.Zodra u hebt ontscheept op Craignure, het is een korte rit naar het kasteel - bus tours zijn beschikbaar als u geen vervoer.

Een andere populaire bezoeker attractie op dit gebied is Torosay Castle , een Victoriaans huis met prachtige tuinen en interieurs.Een nieuwe manier om te reizen naar Torosay is van de Mull railway, een smalspoor track die vanaf Craignure naar het kasteel loopt.

 


Best beschikbare Craignure ferry ticket Prijsgarantie

Beste Craignure Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Mac Brayne (Calmac) veerboten passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Craignure.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Craignure ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Craignure ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Craignure ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Craignure Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Craignure ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Craignure bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Craignure en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier