Cross Channel Ferries

Cross Channel passagiers- en auto veerdiensten

Cross Channel passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Dover, Engeland naar Calais en Duinkerken, Frankrijk.

Vergelijken alle beschikbare Cross Channel ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Cross Channel auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Dover, Engeland, Calais en Duinkerken, Frankrijk met P & O Ferries, LD lijnen, Norfolkline of DFDS Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cross Channel ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cross Channel Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cross Channel Ferry Tickets
met P & O Ferries, LD lijnen, Norfolkline of DFDS Seaways voor veerboten zeilen van Dover, Engeland naar Calais en Duinkerken, Frankrijk online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cross Channel passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen een ticketprijs Cross Channel veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Over Cross Channel Ferries 

Elk jaar meer dan achttien miljoen passagiers en drie miljoen auto's gebruiken de haven van Dover naar het Engels kanaal oversteken naar Calais en Duinkerken in Frankrijk met bekende veerdiensten zoals Norfolkline Ferries, DFDS Seaways, P & O Ferries en LD lijnen.

  • P & O Ferries -Bieden tot 46 kruisingen dagelijkse Ferry van Dover naar Calais, Frankrijk met een geschatte zee kruising tijd van slechts 90 minuten.
  • Norfolkline (DFDS Seaways) - bieden maximaal elf dagelijkse Dover Ferry overtochten naar Duinkerke (Dunkerque), Frankrijk, met een geschatte zee oversteken tijd 120 minuten.
  • DFDS SeawaysLD lijnen -Bieden kruisingen van maximaal 5 dagelijkse Ferry van Dover naar Calais, Frankrijk met een aproximate zee oversteken tijd 90 minuten.

Uitgeschakeld vóór instappen faciliteiten van de passagier Service gebouwen biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder Restaurants, Travelex Currency Exchange, ATM, Massage Stoelen, automaten en winkels de verkoop van hapjes, drankjes, suikerwerk, Kranten, boeken, kaarten en nuttige reizen essentials, evenals toiletten, toiletten, douches & baby kleedruimtes.

Cross Channel Ferries naar Frankrijk

Het Engels kanaal is de drukste seaway in de wereld, en hoewel men zou kunnen denken eerste van de passagiersdiensten, een dag meer dan 400 schepen vervoer van goederen aan de verschillende havens.

Het kanaal scheidt van het Verenigd Koninkrijk van continentaal Europa en heeft historisch gezien een defensieve barrière voor de eiland-landen.De beknelde waterweg varieert van 34 km in Dover tot 240 km in de breedte.Als gevolg van de smalle breedte is het ook een link naar het continent in tijden van vrede, als een van de drukste vaarroutes ter wereld.

Engels kanaal veerdiensten  zijn een ideale manier om over te steken naar het Europese continent.De kruising in het algemeen duurt ongeveer een uur, en veerdienst is beschikbaar elke dag van het jaar.

Sinds het begin van de 19e eeuw hebben degenen die het zich veroorloven konden om dat te doen het kanaal als wat we nu toeristen noemen gekruist.Crossing is nu zo eenvoudig dat het is komen te staan bekend als kanaal hoppen.Ondanks de voltooiing van de tunnel, de Kanaaltunnel en treindienst van Folkstone naar Calais, France, blijven veerboten een belangrijke wijze van vervoer.De Dover naar Calais ferry is een van de drukste in de wereld.

Veerboten zijn vaak een betere keuze dan vliegen.Afhankelijk van de vertrektijden kunnen zij toestaan dat een verbinding maken met een bestemming sneller.Ze zijn minder duur dan reizen per vliegtuig, en zijn zeker handiger met veel punten van vertrek.Een aantal bedrijven opereren veerboten uit verschillende havens in het Verenigd Koninkrijk.Veerboot dokken bevindt zich in Hull, Harwich, Dover, Newhaven, Folkestone, Portsmouth, Poole, Weymouth en Plymouth.Europese verbindingen kunnen worden gemaakt naar Frankrijk, Spanje, België en Nederland.De Britse Kanaaleilanden zijn ook populaire bestemmingen.Comfort en eco-vriendelijkheid zijn extra redenen om daar in plaats van te vliegen.

Meeste passagiersschepen bieden faciliteiten zoals films, bars en restaurants, winkels en video arcades voor de kinderen.Voor familie reizen zijn veerboten ideaal.Voertuigen uit sedans tot recreatieve voertuigen kunnen worden ondergebracht, en begaanbare passagiers zijn ook welkom.

Bij het nemen van een veerboot Kruis kanaal naar Calais, St.Malo, Rotterdam, Zeebrugge, Bilboa of een willekeurig aantal bestemmingen in continentaal Europa, uw vakantieplezier begint zodra u stap aan boord van het schip.De frisse zeelucht, heerlijk eten, goed gesprek, leuke activiteiten en entertainment terwijl aan boord zijn zeker om uw vakantie begon in de best mogelijke manier.

Van Dover naar Calais Portsmouth Bilboa, zijn er een overvloed van veerboten biedt gevarieerde routes naar neemt u mee op uw vakantie in comfort.Voor kortere reizen zijn de snelle veerboten heel populair.Aan boord van deze veerboten, zult u genieten van comfortabele zitplaatsen, evenals korting winkelen, activiteiten, zoals films en games voor de kleintjes, en drank en lichte maaltijdservice.Sommige veerboten kunnen bieden warme maaltijden ook.Neem contact op met het bedrijf dat u kiest om te bepalen welke maaltijden worden geserveerd aan boord van hun snelle veerdienst.

De meeste mensen die op grensoverschrijdende kanaal veerboten reizen nemen hun auto's met hen.Hebben uw auto met u wanneer u uw haven over het kanaal bereikt kan je de vrijheid om te gaan en staan waar u alstublieft zonder te betalen extra voor taxi, bus of trein dienst.Sommige veerboten ook toestaan u om uw caravan aan boord, die is heel handig voor reizigers die wensen te doen sommige camping terwijl op vakantie.Sommige veerdiensten ook kunnen u breng uw huisdier mee op vakantie, maar zorg ervoor dat u de regels en voorschriften te controleren alvorens definitieve plannen.

Cross channel ferries bieden alle comfort en gemakken van een hotel van goede kwaliteit.Als uw reis is naar meer dan een paar uren vergen, wil je boek uw reis op een van de vele nacht kruisingen aangeboden, kiezen voor de aankoop van een cabine voor comfort slapen.Hutten zijn voorzien van airconditioning en zijn voorzien van douches en WC's.Het is alsof je een hotel kamer aan boord van de veerboot.Tijdens uw reis, zult u genieten van het fijne dineren, winkelen en entertainment voor u en uw kinderen.Wanneer het tijd is om te slapen, moet u de optie voor u zich terugtrekt op uw cabine om te genieten van een goede nachtrust, wakker worden opgefrist en klaar om te beginnen uw vakantie vol energie.

Reizen tussen continentaal Europa en Engeland via cross channel ferries is handig, betaalbare en leuk.Of nemen een snelle veerboot of kiezen voor een tragere, meer ontspannen kruising, kruis zijn kanaal veerboten een geweldige keuze voor reizigers maken hun weg over het Engels kanaal.

 


Beste beschikbare Cross Channel ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cross Channel Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O Ferries, LD lijnen, Norfolkline of DFDS Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Dover in Engeland.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cross Channel ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cross Channel ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cross Channel ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cross Channel Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Cross Channel ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Dover, Engeland op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Cross Channel en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier