Cuxhaven veerboten

Cuxhaven passagiers- en auto veerdiensten

Cuxhaven passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Cuxhaven naar Harwich.

Vergelijken alle beschikbare Cuxhaven ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Cuxhaven auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Cuxhaven, Harwich met DFDS Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Cuxhaven ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Cuxhaven Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Cuxhaven Ferry Tickets
veerboot met DFDS Seaways voor ferry's varen van Cuxhaven naar Harwich online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Cuxhaven passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Cuxhaven veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Over Cuxhaven veerboten 

Deens veerboot exploitant die DFDS Seaways biedt tussen drie en vier per afvaarten tussen Cuxhaven en Harwich in Engeland, met een reistijd van 19 ½ uur.

De veerboten hebben uitgebreide faciliteiten aan boord, met inbegrip van een aangename buitenste-dek gebied, een aantal bars en cafés, een selectie van verschillende hutten en zakelijke faciliteiten.Deze schepen zijn geschikt voor zowel passagiers en voertuigen.

De faciliteiten in Cuxhaven haven niet uitgebreid, maar u vindt een supermarkt en een aantal automaten met warme en koude drankjes verkoopt.Passagiers met een handicap wordt geadviseerd om te contacteren DFDS veerboot exploitant vóór de reis, indien zij speciale behoeften.Er zijn een aantal hutten voor mensen met een handicap, terwijl de veerboot terminal gebouw toegankelijk voor rolstoelgebruikers is en toiletten heeft uitgeschakeld.

Cuxhaven Marina nad Ferry haven
Meer over Cuxhaven

Cuxhaven maakte deel uit van Hamburg; in een reorganisatie werden twee steden in de buurt van Hamburg die deel van Pruisen uitmaakten gegeven aan Hamburg in ruil voor Cuxhaven.Cuxhaven is niet een erg grote stad.Het nog steeds kan bogen op ongeveer 3 miljoen geboekt nachten per jaar, waardoor het een van de grootste badplaatsen in Duitsland.De meeste mensen komen naar Cuxhaven hetzij via trein of auto.Sommige veerdiensten bestaan, maar ze zijn over het algemeen te verwaarlozen.

Toerisme is één van de traditionele activiteiten van Cuxhaven.De andere twee zijn de visindustrie, en de haven.De stad probeert uit te breiden de laatste en investeerde veel geld in de modernisering en uitbreiding van de havenfaciliteit.Toch, de economische situatie is niet al te goed en toerisme blijft de belangrijkste industrie van de stad.Veel mensen hebben in de afgelopen decennia te regelen elders Cuxhaven verlaten.Veel van degenen die blijven zijn gepensioneerd, bij te dragen aan de kleine, rustige stad sfeer.

Cuxhaven is een rustige plek.Als u op zoek bent voor actie en partijen, is het waarschijnlijk niet de juiste bestemming.Als u op zoek bent naar een rustige stad aan zee, wordt Cuxhaven een veel meer interessante keuze.

Om te zien en te doen in Cuxhaven

Alte Liebe  (Oude liefde) is een voormalige quai draaide uitkijkplatform bij de ingang van de haven van Cuxhaven.Goed zicht van passerende schepen.Luidsprekers kondigen hun namen en oorsprong.

Schloß Ritzebüttel Klein kasteel-achtige gebouw in de buurt van het winkelgebied Nordersteinstraße.

De Kugelbake markeert het geografische punt waar de rivier de Elbe eindigt.Oorspronkelijk bedoeld als een navigatiehulpmiddel, is het een van de meer opmerkelijke constructies in de regio.Het werd opgenomen in het wapenschild van Cuxhaven, toen de stad werd opgenomen en een van de belangrijkste bezienswaardigheden blijft.

Semaphor De Sempahor ligt naast de Alte Liebe, een constructie van het jaar 1884 dat wordt gebruikt om te communiceren wind sterkte en richting tot het doorgeven van de schepen.Het is nog steeds elke dag.

Wrackmuseum  (Schip wrak Museum). Dorfstraße 80, Stickenbüttel.+ 49 4721 23341 (fax: + 49 4721 690876). 28 Maart tot 4 November open (in 2004, kan variëren per jaar), ma gesloten, di-vr 10 AM - 6 PM, Weekend + vakantie 10 AM - 5 PM.Alleen museum in Europa dat schip heeft wrakken als het onderwerp.€ 3.00voor volwassenen, € 2,00 voor tieners.

Stranden Dit is het gebied van de zee waar het water tijdens eb vervaagt.Het is een van de belangrijkste redenen waarom mensen Cuxhaven bezoeken.U kunt wandelen, kijken naar krabben, bouwen van kastelen uit het zand en de modder, enzovoort.Wees gewaarschuwd dat de stijgende water lastig kan zijn!Je moet betalen voor het invoeren van het strand!Als u betalen-vrije stranden die je moet een paar kilometer reizen naar het noorden en proberen de kustlijn van Sleeswijk-Holstein.

 


Best beschikbare Cuxhaven ferry ticket Prijsgarantie

Beste Cuxhaven Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DFDS Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Cuxhaven.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Cuxhaven ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Cuxhaven ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Cuxhaven ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Cuxhaven Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Cuxhaven ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Cuxhaven op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Cuxhaven en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier