Dieppe veerboten

Dieppe passagiers- en auto veerdiensten

Dieppe passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Dieppe naar Newhaven.

Vergelijken alle beschikbare Dieppe ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Dieppe auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Dieppe, Newhaven met Transmanche Ferry lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dieppe ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Dieppe Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dieppe Ferry Tickets
veerboot met Transmanche Ferry lijn voor ferry's varen van Dieppe naar Newhaven online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dieppe passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Dieppe veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Dieppe

Dieppe  in Normandië, Frankrijk en het dichtstbijzijnde strand naar Parijs, levendige is gedurende het hele jaar.Het is bekend om een operatie mislukte aanvoer van overwegend Canadese geallieerden tijdens WW2, op 19 augustus 1942 zult u niet vinden een Franse vlag in Dieppe zonder een Canadese vlag naast het.

Dieppe, heeft een lange en interessante geschiedenis, een belangrijke haven koppelen William heb de Conquerer Engels Koninkrijk met zijn Normandië markgraafschap in de 11e eeuw, en eeuwen van conflicten tot 1944 hebben doorstaan.Vandaag, is het een belangrijk veerboot en vissershaven, en een aangename badplaats.

Het TransManche Ferry van Newhaven, Engeland draagt auto's en voetgangers over het Engels kanaal in ongeveer 4 uur.Aankomen met de trein van Rouen (40 min) of Paris (2 h). De stad heeft ook een kleine aerodrome, gelegen in Saint-Aubin.

Dieppe veerboten
Dieppe toerisme

Voor een stad van de grootte, Dieppe heeft heel wat bars en pubs, en meesten van hen blijven open laat (2 am weekdagen/4 ben weekend). Voor goede cocktails, proberen de Epsom en het Europa aan de kust, de Cactus en de piraat op de Quai Henry IV of de Cambridge pub in het centrum van de stad.Voor een zeer Franse ambiance, kunt u proberen La Potinière, l'Entracte of le Mieux Ici Qu'en gezicht, drie nogal goedkope en zeer populaire kleine cafés.Muziek locaties inclued het Manhattan (rue Duquesne), de Madison (rue Saint-Rémy), de Movabé (île du Pollet) en de Abordage, in het Casino.

Om te zien in Dieppe

ESTRAN Cité de la Mer
Marine museum met beeldschermen die betrekking hebben op verzending, visserij, geografie en de geschiedenis van Dieppe.Dagelijks geopend van 10-12 am en 2-6: 30 pm.

Château-Musée de Dieppe
Het Kasteel Museum.Beeldende kunst en houtsnijwerk tentoongesteld in het gebouw goed bewaard gebleven kasteel.Dagelijks geopend van 10-12 am en 2-6: 00 pm.Post€5.Er zijn drie ingangen, maar de meest interessante toegang is via de toren gevestigd in de Square du Canada.

Het memorial tot de 19 augustus 1942 raid op Dieppe, Place Camille Saint-Saëns.
Open midden juni - eind September, 2-6 pm dagelijks behalve op dinsdag.Dit is een klein, maar mooi ingericht museum dat de Italiaanse stijl Petit theater heeft overgenomen.Fascinerende film met interviews met degenen die er waren.U moet ongeveer een uur om te kijken het allemaal en kijk naar het museum.

L'Eglise Saint Jacques
Bevat een ongewone 16e eeuw freize tribal leven in het Amazonegebied, in opdracht van de Dieppoise explorer Jean Ango beeltenis.De kerk huisvest ook een set van gebrandschilderde ramen ter herdenking van de 1639 vertrek van drie Augustine zusters naar Quebec, waar ze het Hôtel-Dieu du Quebec stichtten — het eerste ziekenhuis in Noord-Amerika — en de Canadese raid op Dieppe 303 jaar later.

La Maison Miffant
De oudste nog bestaande huis van de stad.Het kan worden gevonden rue d'Ecosse, net achter de infotheek Dieppe stad van kunst en geschiedenis.

Internationale Kite Festival
Andere (zelfs genummerde) jaarlijks gehouden in September.

Te doen in Dieppe

De zaterdag ochtend markt is een must-see.Het is een van de grootste en een van de meest populaire markten in Normandië.Van 8u tot 12: 30 p.m. kunt u bijna alles er.

Voor Franse kruidenier producten, probeer chez Olivier, in de rue Saint-Jacques.Een heleboel goede kaas, wijn en koffie kan er worden gevonden.

Er zijn tal van traditionele Franse restaurants, met name visrestaurants, rond de kade gebied.De meesten van hen bevinden zich op de straat, Hendrik IV.Comptoir à Huîtres, La Marmite Dieppoise, Le Grand Duquesne, Le Bistrot du Pollet, Le Havre en Les Voiles d'Or zijn alle zeer goede restaurants.Ze zijn allemaal vinden in het centrum van de stad met uitzondering van Les Voiles d'Or, gelegen tegenover de kapel Bonsecours.

 


Best beschikbare Dieppe ferry ticket Prijsgarantie

Beste Dieppe Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Transmanche Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Dieppe.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dieppe ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dieppe ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Dieppe ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Dieppe Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Dieppe ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Dieppe op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Dieppe en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier