Donghae veerboten

Donghae passagiers- en auto veerdiensten

Donghae passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Donghae naar Sakaiminato en Vladivostok.

Vergelijken alle beschikbare Donghae ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Donghae auto en de passagier ferry tickets en naar Donghae, Sakaiminato en Vladivostok zeilen met DBS Cruise Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Donghae ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Donghae Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Donghae Ferry Tickets
veerboot met DBS Cruise Ferry voor ferry's varen van Donghae naar Sakaiminato en Vladivostok online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Donghae passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Donghae prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Donghae

Donghae is een kuststad in Gangwon, Zuid-Korea.

De poort van Donghae is gelegen aan Zuid-Korea's Oost-centrale kust op de zee van Japan in Gangwon provincie.De haven van Donghae ligt in bergachtig terrein en is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, met inbegrip van enkele prachtige stranden.De haven van Donghae is een gratis industrie zone en heeft gezien veel investeringen in de afgelopen jaren.

Er zijn twee havens in de provincie, en Mukho Harbor is ongeveer zes kilometer van de haven van Donghae north-northeast.Veel van het verkeer waarmee naar Mukho nu gaat naar de haven van Donghae, en Mukho is voornamelijk een vissershaven.

Donghae  fungeert als de belangrijkste toegangspunt tot Ulleungdo, met regelmatige veerdienst gedurende het hele jaar (meestal een of twee keer per dag in elke richting, vaker voor in de zomer.) Donghae fungeert ook als de Koreaanse stop in de veerdienst tussen Vladivostok, Rusland en Sakaiminato, Japan.Veerboten vertrekken vanaf Mukho poort, een 5 minuten rijden ten noorden van het centrum van Donghae.

DBS Cruise Ferry op Donghae
Donghae Cruise en reizen

De stad van Donghae is een nieuwe stad met de ambitie om een internationale toeristische bestemming.Gelegen in een bergachtig gebied met vele grotten en prachtige natuurlijke omgeving, heeft de haven van Donghae zeker de cultuurgoederen te maken een geweldige plek om te bezoeken.

Iets meer dan 100 kilometer ten noordwesten van de haven van Donghae is Mt.Kumgang , bekend om haar natuurschoon.Deze berg is een serie van graniet pinakels torenhoog over smalle diepe ravijnen en onderdak verschillende prachtige watervallen en stroomversnellingen.In de noordelijke Taebaek bergen, het beslaat 400 vierkante kilometer en is 60 kilometer en 40 kilometer breed.In 1638 meter (Piro Peak) en die betrekking hebben op 25 duizend hectare, de berg is een favoriete bestemming voor Koreanen.De berg ondersteunt 750 soorten planten en 38 soorten zoogdieren, 130 soorten vogels, 9 reptielensoorten, 10 soorten kikkers en padden en 24 soorten vissen.Mount Kumgang heeft drie gebieden met verschillende topografische kenmerken.

De poort van Donghae Mangsang Beach is het meest populaire strand van Zuid-Korea's east coast.Met schoon ondiep water en prachtige witte zand, is het strand omgeven door dennenbos.Bezoekers vindt hotels en moderne faciliteiten op het strand.De Mangsang Auto Camping Resort is gewijd aan auto's en voor mensen die genieten van de camping.Het kamp auto volledig-uitgerust met hutten en tenten bezoeker faciliteiten, biedt een aangenaam alternatief voor hotel levende.

Gelegen in de westelijke poort van Donghae, er wordt gezegd dat de feeën eenmaal wandelden de Mureung Valley een van-Korea's meest populaire toeristische bestemmingen.Gehuld in mysterie, biedt het rotsen met ongebruikelijke vormen en waterval standpunten die de adem weg te nemen.Deze plaats van legende is een must-see.

Cheongok grot is in het midden van de haven van Donghae.Ontdekt toen ze werden de fundamenten voor een nieuw stadhuis, al deze natuurlijke kalksteen grot produceert zeldzame stenen voor 400-500 miljoen jaar.Het gaat vergezeld van een grot museum dat basic wetenschappelijke over de grot biedt.

De Bukpyeong-markt  voor het eerst geopend in 1796 kan, en het zelfs ouder dan dat.Deze nationale folk markt biedt een sterke smaak van de plaatselijke cultuur en de mensen van de haven van Donghae.De markt blijft groeien in omvang en populariteit, terwijl andere markten in Zuid-Korea van concurrentie met de moderne wereld krimpen.

Donghae poort geschiedenis

De haven van Donghae Mukho poort  voor het eerst geopend in 1941 als de belangrijkste haven van de stad.Sinds de opening van de haven van Donghae heeft Mukho poort geregeld in een comfortabel bestaan als een vissershaven en haven.Omgeven door zwarte rotsen, bevat het gebied prachtige sushi restaurants, vis winkels en vele marine-gerelateerde bedrijven.

Historische records document zo vroeg in de 17e eeuw de aanwezigheid van een stad op de site van de moderne haven van Donghae.De stad heeft echter niet volwassen tot in de 20e eeuw.

In 1979, de haven van Bukpyeong Harbor geopend voor het bedrijfsleven.De wet tot oprichting van de Donghae stad werd aangenomen in 1980, en het nabijgelegen Mukho stad opgenomen.De haven van Donghae opgericht in 1981, een zusterstad relatie met Tsuruga, Japan.In 1986, de oude haven van Bukpyeong werd hernoemd tot Donghae Harbor.

In 1991, de gemeentelijke vergadering van Donghae werd geopend, en de burgemeester, verkozen door populaire stem, was in 1995 aantrad.In 1996, werd de derde conferentie over uitbreiding van de East Sea Region gehouden in de haven van Donghae, met 12 steden uit vier landen bijwonen.

In 2001, werd de Donghae stad Facility Management Corporation opgericht.Het 44e Korea Folk Art Festival, met 20 provincies en steden deel te nemen, werd in 2003 geopend in de haven van Donghae.In 2004, werd de Donghae walvis fossiele Museum geopend.

In 2005, was de poort van Donghae Bukpyong Industrial Complex aangewezen als een vrije economische zone.

 


Best beschikbare Donghae ferry ticket Prijsgarantie

Beste Donghae Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DBS Cruise Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Donghae.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Donghae ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Donghae ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Donghae ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Donghae Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Donghae ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Donghae bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Donghae en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier