Donoussa veerboten

Donoussa passagiers- en auto veerdiensten

Donoussa passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Donoussa naar Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraklia, Naxos, Paros, Piraeus en Schinoussa.

Vergelijken alle beschikbare Donoussa ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Donoussa auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Donoussa, Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraklia, Naxos, Paros, Piraeus en Schinoussa met Anek Lines of Blue Star Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Donoussa ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Donoussa Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Donoussa Ferry Tickets
met Anek Lines of Blue Star Ferries voor ferry's varen van Donoussa naar Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraklia, Naxos, Paros, Piraeus en Schinoussa online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Donoussa passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Donoussa veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Donoussa

Donoussa is een klein eiland van de Cycladen complex.Het ligt bijna in het centrum van de Egeïsche zee, tussen Naxos en Amorgos.Donoussa sparcely gevuld is en niet veel bezoekers hebben ontvangen, is het ideaal voor een ontspannen en rustige vakantie.

Donoussa is populair bij nudisten en degenen die echt, echt willen weg van alles.Vanwege haar ligging, kan bijna een stuk van zand een "naakt" strand maar Kendros en Livadi worden vaak bezocht door de clothesless-clan.

De meeste kamers op Donoussa zijn geconcentreerd rond de kleine haven stad van Stavros.Zij hebben ook de neiging om een beetje duurder dan u voor een dergelijke afgelegen eiland verwachten zou.

Donoussa kan alleen worden bereikt met de veerboot, maar zelfs in het hoogseizoen dat deze zijn relatief zeldzaam.Als u Donoussa kiest, worden klaar bij verblijf langer dan u bedoeld - als de wind omhoog schoppen, één of twee veerboot aankomst of vertrek kunnen worden uitgesteld.

Donoussa Bay en Ferry haven

Donoussa is een echte eiland zonder een belangrijke toerisme.Het krijgen een beetje drukker in het hoogseizoen, maar de meeste vakantiegangers zijn Grieken van het vasteland.

Donoussa heeft vrij een ruw karakter, maar als u besluit te gaan voor een wandeling zult u ontmoeten runderen, geiten en schapen hier en daar.Aangezien de eilandbewoners niet op alleen toerisme overleven kunnen, zich allermeest zij bezighouden met landbouw en visserij.De bewoners zijn vriendelijk, maar het is soms moeilijk om te communiceren met hen, omdat zij niet veel ervaring hebben in het Engels spreken.

Volgens sommige versies vluchtte Ariadne naar dit eiland nadat Theseus liet haar slapen op Naxos.Dit is zowat de enige mythologie die verband houden met Donoussa.We weten niet veel over de geschiedenis van dit eiland, behalve dat het waarschijnlijk al in de 10 eeuw voor Christus werd bewoond, en dat het was een plek waar de Romeinen hun ballingen verzonden nadat zij de Cycladen in de 2de eeuw VC veroverden.

Net als de andere eilanden behoorde het tot de Venetiaanse heersers van de 13de tot de 16de eeuw, toen de Turken overnam.Wordt een dergelijk klein eiland, was het niet erg interessant voor de invaders, dus pirates nam de gelegenheid en een voet aan de grond hier gevestigd.Tijdens de Tweede Wereldoorlog, een Britse oorlogsschip hier tot zinken werd gebracht, en u kunt nog steeds het onderscheiden van het strand Kedros.

Dit is een eiland waar je gewoon ontspannen, of misschien een wandeling door de natuur.De steile kust, de heuvels en het blauwe water zijn genoeg bezienswaardigheden.De schipbreuk op Kedros is niet precies een gezicht, maar het is het dichtst bij een op deze rustige kleine eiland.

Donoussa is een plek voor zonnebaden, misschien een beetje snorkelen en het nemen van wandelingen.That's about it!Iets om te lezen of verf waarom niet brengen!Vind uw eigen kleine strand en geniet van.Er zijn vele mooie stranden voor een dergelijk klein eiland, en zelfs de haven, Stavros, heeft een goed genoeg strand.

De enige entertainment lijkt op nachtleven zit in een kleine taverne in Stavros tot 's avonds laat.Dit is de uitzondering die de regel bevestigt: Overwegende dat de meeste Griekse eilanden een soort van bars hebben, op Donoussa er is niets.Hier krijg je Griekse traditionele voedsel, de kroegen zijn zeer weinig en bijna alle gelegen in Stavros.

De dichtstbijzijnde eilanden met luchthavens zijn Naxos en Paros.Het is ook verbonden met het vasteland (Piraeus Athene) door middel van een boot lijn.

 


Best beschikbare Donoussa ferry ticket Prijsgarantie

Beste Donoussa Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines of Blue Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Donoussa.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Donoussa ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Donoussa ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Donoussa ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Donoussa Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Donoussa ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Donoussa bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Donoussa en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier