Douglas veerboten

Douglas passagiers- en auto veerdiensten

Douglas passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Douglas naar Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool en Birkenhead.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Douglas in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Douglas auto en de passagier ferry tickets naar en van Douglas, Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool en Birkenhead zeilen met Isle of Man Steam Packet Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Douglas ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Douglas Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Douglas Ferry Tickets
veerboot met Isle of Man Steam Packet Ferry voor ferry's varen van Douglas naar Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool en Birkenhead online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Douglas passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Douglas veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Douglas

Douglas is de hoofdstad en de haven van het eiland Man, het is de Isle van Man's grootste stad en biedt een breed scala van dingen te zien en te doen.

Met een two-mile ingrijpende baai en zanderige strand vindt u de drukke promenades bruist van activiteit nemen een reis langs de strook op de paard trams waar u zult worden geboden een prachtig uitzicht op zee of start u reis zuiden door stoomtrein of Noord door electric railway.Bent u geïnteresseerd in het verkennen van het eiland erfgoed, is Douglas een geweldige plek om te beginnen.

Het belangrijkste winkelgebied van het eiland vindt u in Douglas, alsmede een breed scala van logies en de prachtige Gaiety Theatre en Villa Marina-die beide een jaar ronde programma van entertainment bieden.

En als het is motorsport bent u bij ons voor bezoek de TT tribune waar je een bird's eye view van het begin en lijn eindigen moet zoals de fietsen probeert de slopende 37 ¾ mijl Mountain Course.

Port douglas, Isle of Man Ferry Terminal

De Isle of Man sterke identiteit is gedeeltelijk te danken zijn onafhankelijkheid en het feit dat het eiland zelfbestuur.Het is het oudste continu Parlement in de wereld, Tynwald, die dateert van meer dan 1000 jaar.U kunt het gebouw Tynwald tour en bezoek Tynwald Hill-waar het Parlement in de open lucht eenmaal per jaar komt.Fel trots op haar diverse cultuur en fascinerende erfgoed die deze zee-gebonden Koninkrijk een boeiend verhaal heeft te vertellen, welke stukken terug voor duizenden jaren.

Volgens de legende dat het eiland naam is afgeleid van de Keltische zeegod Manannan Mac Lir die het land beschermd tegen indringers door het centen in een mantel van mist.Het is deze folkloristische verhalen, en de geschiedenis die volgt, die zorgvuldig zijn beschermd door de Manx mensen om ervoor te zorgen dat het eiland niet verliest een van de unieke charme van karakter.

Een bezoek aan het eiland Man een reis van ontdekking zal worden en de kans om te verkennen Keltische kruizen en oude Viking civielebegraafplaatsen, alsmede een aantal erfgoed monumenten die het verhaal van Mann vertellen zal presenteren.Je zult ook horen verhalen van reuzen, feeën en brownies - die werden gezegd om in te grijpen in het leven van gewone mensen – en hoewel de tijden zijn veranderd veel van de oorspronkelijke douane en bijgeloof voortleven.Vergeet niet om te zeggen "Hello" aan de feeën zoals u Fairy Bridge voorbij!

Hedendaagse cultuur is ook tentoongesteld in heel het jaar met een vol programma van entertainment, waaronder het jaarlijkse inter-Celtic festival – Yn Chruinnaght – waar de Manx Gaelic moedertaal, zang en dans wordt gevierd.

Isle of Man toerisme

Toeristen verblijf in Douglas moet nadenken over waar ze willen worden.Er zijn twee kanten aan de markt van het hotel.De zuidzijde is dicht bij stad, stoomtrein, bussen en zee terminal.De noordzijde laat achter het lawaai van de stad en is dichter bij de Manx Electric Railway.Van de lente tot begin van de herfst rijden de paard getrokken Trams langs de voorkant.Dit kan een groot verschil maken voor mensen zonder auto's, die willen krijgen langs de 2 mijl lange promenade.Bussen en taxi's zijn ook beschikbaar.

Wonder van een middeleeuwse kasteel tot gigantische waterrad, die het eiland Man heeft meer dan gemiddelde bezienswaardigheden om aan te trekken, en vermaken.

Maak een wandeling door een middeleeuws kasteel in Castletown en leren hoe het werd gebruikt voor verblijf, defensie, gevangenis en officiële kantoren.Of probeer een verwoeste kasteel op de Isle van St.Patrick in de buurt van Peel waar verhalen van Vikingen, monniken en een ghost dog worden verteld.

Beklim de grote Laxey wiel bekend als 'Lady Isabella' en bekijken de omgeving vanaf de bovenkant van een waterrad meer dan 70 m omhoog.Rijden op een aantal van de oudste auto tram's in de wereld, die voldoen aan in Witney om passagiers zuiden, noorden en de berg Snaefell.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de afgelopen manier van leven op het eiland, reizen tot Cregneash en bezoek het dorp vergrendeld in tijd.Waar de mensen in rieten huisjes wonen, spreken de moedertaal Manx, en oefenen lokale beroepen en ambachten.Het eiland Man heeft een schat aan geschiedenis en sites te gaan met haar.Om de nieuwe en de oude samen in de 'verhaal van Mann'.

Het eiland veerdiensten zijn verstrekt door de Isle of Man Steam Packet bedrijf die varen van Douglas naar Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool en Birkenhead meerdere malen per dag.

 


Beste beschikbare Douglas ferry ticket Prijsgarantie

Beste Douglas Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Isle of Man Steam Packet Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Douglas.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Douglas ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Douglas ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Voor het boeken van Douglas veerboot auto en passagiers tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Douglas Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Douglas ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Douglas op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Douglas en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier