Dover veerboten

Dover passagiers- en auto veerdiensten

Dover passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Dover naar Calais en Duinkerken.

Vergelijken alle beschikbare Dover ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Dover auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Dover, Calais en Duinkerken met Norfolkline Ferries, DFDS Seaways, P & O Ferries of LD lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dover ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Dover Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dover Ferry Tickets
met Norfolkline Ferries, DFDS Seaways, P & O Ferries of LD lijnen voor ferry's varen van Dover naar Calais en Duinkerke online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dover passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Dover veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Dover

Dover  is de stad in Kent die het continent geografisch het dichtst benadert, en als's werelds drukste haven, velen terecht beschrijven als 'de toegangspoort naar Engeland'.

De straat van Dover hebben gediend als zowel Groot-Brittannië's frontlinie en haar gateway voor vele duizenden jaren.Dover is vandaag een belangrijke havenstad geconfronteerd met in het Engels kanaal en op slechts 21 km van de Franse haven van Calais, is de dichtstbijzijnde haven naar het vasteland van Europa op het vasteland van Groot-Brittannië.Het is het meest bekend voor zijn witte krijtrotsen die hebben gevierd in lied.

De haven van Dover is een van Europa's grootste passagier poorten en de dichtstbijzijnde Engelse haven naar Frankrijk op slechts 21 km.Met miljoenen passagiers, auto's, vrachtwagens, motorfietsen en bussen doorgeven via de haven van Dover cross channel ferries elk jaar, is het geen wonder die we zijn bekend als de "poort naar Europa'.

Veerbootterminal in de haven van Dover
Ferries van Dover naar Calais en Duinkerke 

Gelegen in Kent en met de achtergrond van de beroemde witte kliffen, Dover is het dichtstbijzijnde punt in het Verenigd Koninkrijkop het Europese continent.Elk jaar meer dan achttien miljoen passagiers en drie miljoen auto's gebruiken de haven van Dover naar het Engels kanaal oversteken op een bereik van Dover Ferries geboden door een selectie van bekende bedrijven als Norfolkline Ferries, DFDS Seaways, P & O Ferries en LD lijnen.

  • P & O FERRIES -Tot 46 dagelijkse Dover Ferry overtochten naar Calais, Frankrijk met een geschatte zee kruising tijd van slechts 90 minuten.De moderne P & O veerboot schepen bieden uitstekende restaurants zoals a-la-carte & zelf dienst carverys, ruime lounges & bars, winkels, Kinderspeelruimte, arcade, en selectieve entertainment.Deze service is zowel een vracht & passagiers.

  • NORFOLK LINE )DFDS SEAWAYS ) -Maximaal elf dagelijkse Dover Ferry kruisingen tegen Duinkerke (Dunkerque), Frankrijk, met een geschatte zee oversteken tijd 120 minuten.De speciaal gebouwde moderne schepen beschikken over uitstekende restaurants, video lounge & bar, Kinderspeelruimte, satelliet-TV, en executive suites.Deze service is zowel een vracht & passagiers.

  • DFDS SEAWAYSLD LIJN S -Tot 5 dagelijkse Dover Ferry overtochten naar Calais, Frankrijk met een aproximate zee oversteken van 90 minuten tijd.De speciaal gebouwde moderne schepen beschikken over uitstekende restaurants, video lounge & bar, Kinderspeelruimte, satelliet-TV, en executive suites.Deze service is zowel een vracht & passagiers.

Uitgeschakeld vóór instappen faciliteiten van de passagier Service gebouwen biedt een breed scala aan faciliteiten met inbegrip van Burger King, Cafe Ritazza, Travelex Currency Exchange, ATM, Massage Stoelen, automaten, Boardwalk winkels de verkoop van hapjes, drankjes, suikerwerk, Kranten, boeken, kaarten en nuttige reizen essentials, evenals toiletten, toiletten, douches & baby kleedruimtes.

Routebeschrijving naar de ferryhaven van Dover 

Routebeschrijving met de auto 
Van de M2, volg de A2 direct in Dover of vanuit de M20, volg de A20 opnieuw in Dover.Dan volg de borden naar Dover Ferry Port (Oost-Docks Ferry Terminals) die duidelijk zijn ondertekend.

Routebeschrijving per trein
Dover Priorij Railway Station is gelegen in Station Approach vlak bij Folkestone Road.Train links beschikbaar van zijn beide Victoria & Charing Cross mainline London stations.Er is een regelmatige pendelbus naar Dover Ferry Port (Oost-Docks Ferry Terminal), die elke 20 minuten werkt (7 am voor 10.30pm). Er is een kleine vergoeding voor deze dienst.Taxi's zijn ook beschikbaar op de meeste tijden op het station rang.

Veerboot parkeren van de auto van de passagier

Korte en lange verblijf parkeren is beschikbaar voor alle passagiers op de belangrijkste parkeergarage bij de ingang van de Ferry Terminal.Tickets voor de parkeerplaats worden uitgegeven door machine als u met de gratis parkeren te betalen wanneer je aankomt terug naar uw auto ophalen.Bij uw terugkeer, dient u uw parkeergeld op de beloning machines in de aankomsthal betalen voordat u uw auto ophaalt.

Om naar deze parkeerplaats, simpelweg volgen naar de signalering voor de multi-verdiepingen, en het park is gelegen op de linker kant, vlak voor de ingang van de Multi-verdiepingen.

Toeristische attracties in Dover

De straat van Dover hebben gediend als zowel Groot-Brittannië's frontlinie en haar gateway voor vele duizenden jaren.Dit gaat een manier om te verklaren waarom deze regio Kent heeft meer dan zijn billijk aandeel van statige huizen, kastelen en musea dan enige andere kust regio in het Verenigd Koninkrijk.

Ondanks het feit dat een drukke haven heeft Dover vele plaatsen van historisch belang een bezoek waard.De oude vuurtoren die is voorgenomen om een van de meest goed bewaard gebleven Romeinse gebouwen in Europa en de 'Romeinse geschilderd huis' vol van muurschilderingen en sierlijke decoraties op Priorij Street zijn moeite waard te onderzoeken, en Dover Castle is ook goed de moeite waard een bezoek met een geweldig uitzicht van de stad, de kust en zelfs de heuvels van Calais op een heldere dag.U kunt ook een wandeling langs een van de kiezelstranden en bewonder 'The White Cliffs' beroemd gemaakt door de zanger Dame Vera Lynn als een tonicum voor heimwee soldaten zielen in de Tweede Wereldoorlog.

White Cliffs of Dover
De wereldberoemde, majestueuze white cliffs of Dover, die eeuwenlang hebben een belangrijke rol gespeeld in onze geschiedenis als Groot-Brittannië 'frontlinie', bieden nu een gastvrije gezicht voor vele miljoenen mensen.De rotsen zijn popuplar met toeristen naar Dover en bieden de mogelijkheid voor prachtige wandelingen en prachtig uitzicht op de weg naar het Engels kanaal.Of u kunt gewoon gewoon blik op hen van het strand.

Dover Castle
Zit trots bovenop de White Cliffs of Dover en met uitzicht op de drukke haven, heeft Dover Castle een lange en bewogen geschiedenis.De site van Dover Castle is geweest van cruciaal belang sinds de IJzertijd met het eerste kasteel in Dover waarschijnlijk een Angelsaksische vesting tot de komst van Willem de Veroveraar wanneer zijn bestaande forten werden verbeterd.

Ontdek de 'tuin van Engeland'
Kent is bekend als de tuin van Engeland om zijn rijke landbouw en hopmaking erfgoed.Kent strekt zich uit van Dover White Cliffs land naar middeleeuwse Canterbury in het Oosten, elegant, Tunbridge Wells naar het westen en de historische Medway steden in het noorden.Tussen Kent heeft meer dan 300.000 vermeld historische gebouwen, mijl van het idyllische platteland en kronkelende straatjes, en zo nu en dan, de county's unieke white-tipped oast huizen.

Voor meer informatie over de haven van Dover Gelieve Klik hier naar downlaod een PDF-kopie van de officiële port gids.

 


Best beschikbare Dover ferry ticket Prijsgarantie

Beste Dover Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Norfolkline Ferries, DFDS Seaways, P & O Ferries of LD lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Dover.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dover ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dover ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Dover ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Dover Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Dover ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Dover op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Dover en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier