Dubrovnik veerboten

Dubrovnik passagiers- en auto veerdiensten

Dubrovnik passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Dubrovnik naar Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split en Stari Grad.

Vergelijken alle beschikbare Dubrovnik ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Dubrovnik auto en de passagier ferry tickets en naar Dubrovnik, Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split en Stari Grad zeilen met Jadrolinija Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dubrovnik ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Dubrovnik Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dubrovnik Ferry Tickets
veerboot met Jadrolinija Ferry lijn voor ferry's varen van Dubrovnik naar Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split en Stari Grad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dubrovnik passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Dubrovnik veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Dubrovnik

Dubrovnik echt is een prachtige stad met zijn verbazingwekkende Old Town, die werd een UNESCO World Heritage site in 1979.

Dubrovnik was een stadstaat dat eenmaal rivalled Venetië in rijkdom en macht.Het bereikt zijn hoogtepunt in de 15e eeuw en trok de beste beeldhouwers en architecten om het centrum in een renaissancestijl versieren.

Het bombardement van Dubrovnik in 1991 tijdens de Kroatische burgeroorlog trok wereldwijde aandacht als granaten en mortieren regenden neer op haar glanzend straten.Met de hulp van de internationale gemeenschap, de schade grotendeels door het einde van het decennium werd hersteld en nu betovert Dubrovnik eens te meer de wereld met zijn unieke charme.

George Bernard Shaw werd betoverd door deze prachtige stad, waarover hij zei: "degenen die zoeken naar paradijs op aarde moeten komen naar Dubrovnik en zie Dubrovnik", zo goed als, beroemd, beschrijft het als "de parel van de Adriatische zee". 

Dubrovnik Marina en Ferry haven

Vandaag Dubrovnik is de meest trotse veer in Kroatië toeristische GLB, een elite bestemming en een van de mooiste steden in het Middellandse-Zeegebied.

Dubrovnik gebruikt als een onafhankelijke Republiek, overleven meestal op handel.Het kan overleven vele eeuwen, met constante bedreigingen op zijn grondgebied, met name uit de machtige Ottomaanse rijk en Venetië.Zo vroeg 19e eeuw, werd het ontdekt door beroemdheden als een plek om gezien te worden.De overleden paus Johannes Paulus II werd was een fan van Dubrovnik en zelfs een ereburger.Uit de 23 top luxehotels in Kroatië in 2010, waren 13 gevestigd in Dubrovnik.

Dubrovnik is doordrenkt van prachtige architectuur en sculpturale detail, en biedt spectaculaire kerken, kloosters, musea en fonteinen.Een veelheid van typische steden en excursies omvatten: de Elafit eilanden, het aantrekkelijke stadje Cavtat, de Konavle vallei, eiland Mljet, Korčula Island, Ston en Peljesac schiereiland.De buurgemeenten van Kotor en Perast in Montenegro of Mostar in Bosnië en Herzegovina ook maken voor intrigerende dagtochten.

De New York Times travel sectie onlangs hun lijst van "Places to Go in 2012". Dubrovnik maakte de lijst als nummer 36 van 45 bestemmingen.De auteur van de lijst verwijst naar Dubrovnik als "de St.-Tropez van de Balkan", een vergelijking vaak gemaakt door journalisten en toeristische schrijvers.Het artikel wordt gewezen op de onlangs gerenoveerde kabelbaan boven de oude binnenstad, de Franse-fusion restaurant Gils, en de Kroatische tapas restaurant Lucin Kantun.

Het vakantieseizoen is een geweldige tijd voor een bezoek aan Dubrovnik.Het is een tijd wanneer de oude stad met de lokale bevolking te verzamelen om te vieren en te verspreiden holiday cheer vult.Een feestelijke sfeer wemelt op de voering van de Stradun cafeetjes en de stad is aangekleed met versieringen en vonkende lichten.Er zijn seizoensgebonden evenementen zoals kleine kerstmarkten, concerten en carolers Kerstmis partijen.De festiviteiten beginnen op 6 December, die is erkend als St.Nicholas de dag, en door de start van het nieuwe jaar voort.Vluchten en accomodatie zijn ook zeer redelijk geprijsd voor deze tijd van het jaar en het weer is bijna zeker te zijn veel beter dan in de meeste van Europa of Noord-Amerika.

 


Best beschikbare Dubrovnik ferry ticket Prijsgarantie

Beste Dubrovnik Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Jadrolinija Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Dubrovnik.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dubrovnik ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dubrovnik ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Dubrovnik ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Dubrovnik Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Dubrovnik ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Dubrovnik bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Dubrovnik en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier