Dun Laoghaire veerboten

Dun Laoghaire passagiers- en auto veerdiensten

Dun Laoghaire passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Dun Laoghaire naar Holyhead.

Alle beschikbare Dun Laoghaire ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Dun Laoghaire auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Dun Laoghaire, Holyhead met Stenaline Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dun Laoghaire ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Dun Laoghaire Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dun Laoghaire Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Stenaline Ferries voor ferry's varen van Dun Laoghaire naar Holyhead online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dun Laoghaire passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Dun Laoghaire ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Dun Laoghaire

Dún Laoghaire  is een stad aan de oostkust van Ierland, ongeveer zeven mijl (11 km) ten zuiden van de hoofdstad Dublin.Zijn focal point is een prachtige haven en de stad is omgeven door spectaculaire glooiende heuvels.Er is veel te doen en een breed scala van topkwaliteit accommodatie, diensten en voorzieningen voor de deur.De gemakkelijke toegang tot Dublin stad en vervoer Verwijzigingen landelijk maakt het een ideale plek om te beginnen of eindigen op uw reis door de Emerald Isle.

Stenaline Voer een lijndienst rechtstreeks in de haven van Dun Laoghaire van Holyhead in Noord-Wales.Afvaarten dagelijks twee keer in elke richting onderworpen aan seizoen.Zeilen tijd is ongeveer 90 minuten, onderworpen aan weersomstandigheden.Te krijgen in het stadscentrum, linksaf bij het verlaten van de haven en het hoofd voor het stadhuis.Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving van de poort.

Ierse veerboten ook uitvoeren diensten vanaf Liverpool en Holyhead naar de haven van Dublin, slechts 8 km afstand.Wanneer u de haven verlaten reizen over de tol brug en volg de borden naar Dun Laoghaire.Het is een leuk rijden die neemt u mee rond de Sandymount kustlijn met Dun Laoghaire en haar haven zichtbaar in de afstand voor de meeste van de reis.

Dun Laoghaire Haven

Dún Laoghaire  is een perfecte uitvalsbasis van waar u dat alles is aangeboden, niet alleen in de directe omgeving, maar ook in de omgeving van County Wicklow en natuurlijk Dublin stad kunt verkennen.De vele buslijnen en de Dart maken het gemakkelijk voor bezoekers om rond te krijgen.Een korte reis in de binnenstad zal verbinden u overal in het land.

Maar waarom ver dat wanneer sommige van de beste uitzichten en wandelingen op de stoep.Killiney en Dalkey Hills, Vico Road, Dalkey Island en dorp en de James Joyce Tower aan naam maar enkelen.

Vergeet niet dat elke zondag er een markt in de People's Park is.Er zijn ook markten op zaterdag in Monkstown en Dalkey Tram Yard en Blackrock Market is open elke zaterdag, zondag & Bank Holiday.

Historisch is Dún Laoghaire altijd een 'Gateway naar Ierland', Dún Laoghaire dankt zijn naam aan de Ierse vertaling Fort (Dún) van Laoghaire.Het was ooit de hoofdstad van koning Laoghaire, de oude hoge koning van Ierland voordat de Vikingen uit Scandinavië zeilde en zich in Dublin vestigden.

Voorzien van een van de's werelds mooiste havens, Dún Laoghaire neemt zijn naam vorm de grote koning Laoire die in 480A.OVERLEDENeen grote "Dún" of stenen fort in het centrum van de stad gebleven.Het oude fort werd gesloopt in 1803 om plaats te maken voor de bouw van een Martello toren, die op zijn beurt in 1834 werd vervangen door de eerste suburban railway in de wereld.Koning Laoire van grote garnizoen ervoor gezorgd dat de Romeinen denken zou tweemaal over invasie van Ierland uit Britse kust.

Sommigen zeggen dat Patrick de jongen herder bij Dún Laoghaire als een slaaf aangekomen, het was de dezelfde Patrick die in 432A terugkeerde.OVERLEDENgezicht koning Laoghaire en die vernietigd zijn oude Druid bestelling.Sporen van deze volgorde kunnen nog steeds worden gevonden in Dún Laoghaire en het naburige dorp van Dalkey.Beide steden zijn nauw verbonden want het was het graniet van Dalkey heuvel die Dún Laoghaire Haven gebouwd in 1817.

Deze nu bloeiende poort gevraagd de bouw van een spoorlijn naar de zuidkant van Dublin een koppeling naar de stad.Kerken, scholen en winkels om te voldoen aan de behoeften van de arbeiders en hun gezinnen die werken aan de bouw van de haven en vervolgens de spoorweg, transformeren de visserij dorp van Dún Laoghaire tot een welvarende stad die de dagjesmensen die komen zou uit alle hoeken van Dublin om te genieten van het winkelen en entertainment verzorgd had opgesprongen die de markten, de bandstand en het pavilion geboden.Nu bijna van de 21ste eeuw, distilleertoestellen Dún Laoghaire biedt uitstekende waarde winkelen en entertainment, met veel kroegen, clubs en restaurants om uit te kiezen.

Vandaag in Dún Laoghaire, mensen nog genieten van een wandeling langs de "Prom", en vervolgens naar beneden de Pier.Halt bij Teddy's voor een negenennegentig is ijs op de weg naar huis een ritueel om te worden geproefd.Tijdens uw bezoek kunt u genieten van alles wat uw hartje begeert.Dún Laoghaire heeft een breed scala van activiteiten voor iedereen, oud en jong.Met de haven het midden stuk van de stad, kunt u worden verzekerd van een breed en gevarieerd selectie watersporten aangeboden om uit te kiezen.Of het wordt sneller door de golven van Dublin Bay en dansen de nacht weg tot de vroege uurtjes van de ochtend, slenteren door de heuvels, heeft paard rijden, vissen of gewoon het nemen van het gemakkelijk, Dún Laoghaire alles op aanbieding.Het is ook de ideale plek om als uw plan een bezoek aan Dublin, of de rest van Ierland.

 


Beste beschikbare Dun Laoghaire ferry ticket Prijsgarantie

Beste Dun Laoghaire Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stenaline Ferries passagiersschepen en veerboten van en naar Dun Laoghaire ticketprijs.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dun Laoghaire ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dun Laoghaire ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Dun Laoghaire ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Dun Laoghaire Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Dun Laoghaire ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Dun Laoghaire op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Dun Laoghaire en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier