Dunkerque veerboten

Dunkerque passagiers- en auto veerdiensten

Dunkerque passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Duinkerken naar Dover.

Vergelijken alle beschikbare Dunkerque ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Dunkerque auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Dunkerque, Dover met DFDS Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Dunkerque ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Dunkerque Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Dunkerque Ferry Tickets
ferry ticketprijs met DFDS Seaways voor veerboten zeilen van Duinkerken naar Dover online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Dunkerque passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Dunkerque ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Dunkerque

Dunkerque  Frankrijks meest noordelijke zeehaven en Frankrijk de derde grootste haven is na Marseille en Le Havre.

De havenstad sport een indrukwekkende 17 kilometer van industriële landschap dat sprawls aan de kust.Maar het is niet altijd zo.Tijdens het eerste millennium ontwikkeld Dunkerque geleidelijk van een onherbergzame massa van slib gewassen door razende zeeën van de Vlaamse kust, in een bloeiende gehucht van vissers.Zoals de naam suggereert, heeft Dunkerque enkele ongelooflijke duinen en een prachtige, levendige strand van Malo-Les-Bains.In de zomer, haar zacht zand is perfect voor een uitstapje aan zee, en wanneer de herfst wind verschijnen, windsurfers en kiters vervangen de zonnebaders.

Dunkerque  centrum van de stad is een volledige vijftien minuten rijden van de veerboot.Neem de autosnelweg A16 in de richting van Oostende en afrit junction 33 volgende tekenen Dunkerque centrum.Avenue Rosendal die snel in Boulevard St. Barbe verandert linksaf en volg de borden naar Centre Ville.

Dunkerque Ferry haven

DFDS Seaways veerboten reizen tussen Frankrijk en Dover, Engeland met een gloednieuw, state-of-the-art vloot.Oversteken van tijd tussen Dover en Dunkerque is slechts 1 uur 45 minuten, met maximaal 24 per dag overschrijding.

Dunkerque is de derde grootste haven in Frankrijk, na Le Havre en Marseille.Het is ook een industriële stad, sterk afhankelijk van de staal, voedselverwerking, olieraffinage, schip bouw en chemische industrieën.

Het gebied werd veel betwist tussen Spanje, Engeland, Nederland en Frankrijk, totdat het werd definitief Frans als Karel II van Engeland het aan Frankrijk voor 40.000 pond op 17 oktober 1662 verkocht.Tijdens de regeerperiode van Lodewijk XIV had een groot aantal piraten hun basis op Dunkerque; Jean Bart was de meest bekende, bekend voor de Nederlandse schepen aanval.

In de Tweede Wereldoorlog, rond Dunkerque hevige gevechten plaatsvonden tijdens de Duitse invasie in 1940, maar een stilte in de actie onverwacht toegestaan een groot aantal Franse en Britse soldaten te ontsnappen naar Engeland.Meer dan 300.000 mannen werden geëvacueerd temidden van constante bombardementen (het wonder van Dunkerque, zoals Winston Churchill noemde het).De Britse evacuatie van Dunkerque was met codenaam Operatie Dynamo.Tijdens de oorlog, was de Dunkerque grotendeels verwoest door de bombardementen.

Op 14 December 2002, de Noorse auto vervoerder Tricolor botste met de Kariba Bahamaanse-geregistreerd en zonk Dunkerque harbor, waardoor een gevaar voor de navigatie in het Engels kanaal.De volgende nacht, een Duitse vaartuig, de Nicola, raakte het wrak en moest worden gesleept gratis.Op 1 januari 2003 de brandstof Turks-geregistreerd vervoerder Vicky sloeg het dezelfde wrak, maar werd bevrijd door een stijgende tij.

De beste plaats om meer te weten komen over de poort is op de Musee Portuaire Dunkerque , een museum van maritieme relikwieën vertellen het verhaal van Dunkerque en de werking van de poort.Miniatuur hoog schepen replica's, boten en een array van vistuig zijn allemaal op de display.Vergeet niet om een kijkje nemen op enkele van de historische schepen buiten het museum zoals de prachtige schoener, afgemeerd Duchesse Anne.

 


Beste beschikbare Dunkerque ferry ticket Prijsgarantie

Beste Dunkerque Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DFDS Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Duinkerken.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Dunkerque ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Dunkerque ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Dunkerque ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Dunkerque Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Dunkerque ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Dunkerque op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Dunkerque en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier