Durres veerboten

Durres passagiers- en auto veerdiensten

Durres passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Durres naar Ancona en Bari.

Vergelijk alle beschikbare Durres ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Durres auto en passagiers veerboot tickets en naar Durres, Ancona en Bari zeilen met Adria Ferries, Adriatica Traghetti, European Seaways, Tirrenia, Venezia lijnen of Ventouris Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Durres ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Durres Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Durres Ferry Tickets
met Adria Ferries, Adriatica Traghetti, European Seaways, Tirrenia, Venezia lijnen of Ventouris Ferries voor ferry's varen van Durres naar Ancona en Bari online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Durres passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Durres ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Durres

Durres is een van de oudste steden van Albanië, de belangrijkste zeehaven van het land, het tweede grootste industriële centrum na Tirana.

Met mijl van de kust en de nabijheid van Tirana moet Durrës een badplaats bij uitstek.In werkelijkheid is vuil en vervuild, en u kan niet zwemmen zonder gevaar voor huidinfecties.Het is een trieste herinnering van hoe ver het land heeft gleed omdat het strand resorts in communistische tijden hier werden gebouwd.

De oude haven van Durrës echter een kort bezoek verdienen.De locatie is al lang wenselijk, bewezen door het feit dat in de laatste 900 jaar controle van de stad 33 keer is gewijzigd.Illyriërs eerst vestigden zich hier in 627 v.Chr., en Durres werd een welvarende handel haven.

Durres Ferry haven

De belangrijkste zicht is het grote Romeinse amfitheater (open 08: 00-16: 00; 200 lek), in het centrum van de stad.Gebouwd tussen 117-78 v.Chr., het gehost gladiatoren spellen bekeken door maximaal 20.000 mensen.Verbazingwekkend, het lag vergeten tot 1966, en 25% van het amfitheater nog steeds begraven onder huizen.

 

Het fort van de stad : de resten van de muren behoren tot de 6de eeuw; de toevoeging van 13-14de eeuw.Oorlogen en aardbevingen verwoest de vesting.

Het amfitheater : met een capaciteit van 15.000 toeschouwers.Haar diameter moet geweest zijn meer dan 120 meter.Het is een van de grootste en meest exquise monumenten die hebben overleefd van de oude stad.Het werd gebouwd in de 2e eeuw na Christus.

De Belle van Durres : Het is de meest polychromatische mozaïek gevonden in het land.De mozaïek werd ontdekt onder een woning, in een woonwijk van de stad.Het is elliptisch van vorm en maatregelen 17 x 10 meter.Het mozaïek toont op blok grond g van een vrouw hoofd omgeven door bloemen.

Romeinse thermale baden : op 1962 werden ontdekt.De baden hebben een Hypocaustum of verwarmingssysteem en een zwembad, 23 meter lang door 17 meter breed.

Het Archeologische Museum : gelegen in de buurt van de zee.Het geeft een uitzicht op de oude Dyrrachium.Er zijn vele objecten opgegraven in Durres en dit museum wordt kleine kan niet onthullen alle van hen.Er zijn momenteel plannen voor de bouw en uitbreiding van de bestaande museum.

 

Ontspringt aan de westkant van de stad, op de top van een heuvel, een prachtige villa.De villa van koning Zog vroeger.Vandaag die wordt gebruikt voor het ontvangen van buitenlandse delegaties.De villa, met zijn opvallende roze lak, kijkt uit over de haven van Durres.

Meer oude spullen kan worden bekeken in het Archeologisch Museum (Rr.Taulantia, open 09: 00-12: 00, 17: 00-19: 00, ma gesloten). Staat de laatste resterende toren van vestingwerken van de stad in de buurt van het amfitheater en de haven.

Dit wordt nu gebruikt door de Torre Bar (open 08: 30-24: 00); Er is een schaduwrijk terras met een goede seafood restaurant rechts ernaast, en de Piazza restaurant is overkant van de straat (dezelfde keer). 

In de stad is de Evri.com het hotel van keuze (Rr.Taulantia 1, tel.+355 52 23 04 03 / +355 69 22 85 453, arvishpk@msn.com). Tijdens de zomer zijn de stranden van het zuiden van Durres boordevol Tiranans.De beste plek om te verblijven is in de fantastische Hotel 5-sterren Adriatik.

 


Beste beschikbare Durres ferry ticket Prijsgarantie

Beste Durres Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Adria Ferries, Adriatica Traghetti, European Seaways, Tirrenia, Venezia lijnen of Ventouris Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Durres.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Durres ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Durres ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Durres ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Durres Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Durres ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Durres bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Durres en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier